دانلود پاورپوینت مهندسی مالی درس تصمیم گیری در مسائل مالی رشته ارشد حسابداری در 34 اسلاید قابل ویرایش PPT
فهرست
مقدمه 3
تاریخچه مهندسی مالی 4
تعاریف 5
حوزه فعالیت مهندسی مالی 9
وظایف اصلی مهندسی مالی 12
کاربردهای مهندسی مالی 13
ابزار مهندسان مالی 16
ابزار مشتقه مالی 19
نیاز به فرهنگ سازی برای درک بهتر مهندسی مالی 24
اجزای یک سیستم مالی 28
فاکتورهای موثر بر رشد مهندسی مالی 29
فاکتورهای شرکتی 31
مدیران مالی چالشهای آینده 32
نتیجه گیری
اسلاید نمونه
وظایف اصلی مهندسی مالی
بوجود آوردن بازار: سازندگان بازار، معامله ای را ترتیب می دهند که نیازهای مشتری را برآورد سازد و سپس براساس ایده مشتری، به او فروش می کنند. یک معامله تنها زمانی بهترین است که با حداقل هزینه، اهداف مشتری را تامین کند.
ابداع: منظور از ابداع این است که اوراق بهادار و فرایندهای جدید معرفی شوند. آنها اغلب روی اوراق جدید کار می کنند اوراقی که نیازهای مشتری را برآورده سازد و مشتری در آن زمان نتواند با اوراق موجود، نیاز خود را برآورده سازد.
پیدا کردن روزنه قانونی: مهندسان مالی در پی یافتن روزنه ای برای بهره برداری از قوانین موجود هستند مثلا با استفاده از قوانین مالیاتی و آربیتراژ سعی می کنند سود را افزایش دهند. مهندسان مالی موفق همیشه در تئوری های مالی با ریاضیات سروکار دارند. انها خیلی سریع ایده ها را به چنگ می آوردند و به آسانی اجزای ترکیب دهنده آن را می یابند. آنها سعی می کنند بسیار آزاد فکر کنند، از محصور شدن می پرهیزند و سعی می کنند خلاق باشند.
ابزار مهندسان مالی
رشته مهندسی مالی، مانند سایر رشتههای مهندسی، به ابزار نیاز دارد؛ این ابزار را میتوان به دو بخش مفهومی و فیزیکی تقسیم کرد.
در ابزار مفهومی، امور مالی به مثابه یک سیستم در نظر گرفته میشود. بسیاری از ابزارهای مفهومی بخشی از مدیریت مالی جدید به شمار میروند و بسیاری دیگر برای مطالعات سیستماتیک مهندسی مالی به کار میروند.
مثالهایی از ابزار مفهومی عبارتند از: تئوری ارزش، تئوری پرتفولی و تئوری مصونیت.
ابزار فیزیکی شامل ابزارها و فرایندهایی است که میتوانند برخی از اهداف خاص را با یکدیگر پیوند دهند. این ابزار شامل اوراق بهادار با درآمد ثابت، پیمانهای آتی، اختیارات خرید و فروش، سوآپ و بسیاری از ابزارهای دیگر میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید