تحقیق وسایل حفاظت فردی چشم و صورت word
دانلود تحقیق وسایل حفاظت فردی چشم و صورت word
در 11 صفحه
بشخی از متن:
وسایل حفاظت فردی چشم و صورت
انتخاب وسایل حفاظت چشم و صورت
حساسترین عضو بدن چشم است که باید از هرگونه آسیبی مصون بماند، زخم، جراحت چشم به سختی قابل علاج میباشد و در صورت وارد شدن جسم خارجی در آن ضربهای شدید به چشم وارد شده و ضایعات عمیقی که احتمالاً کوری را نیز به دنبال دارد، عارض انسان میشود. در آماری تعداد جراحات شغلی وخیم چشمیدر محیطهای شغلی سالیانه ۹۰۰۰۰۰ مورد برآورد میشود. از طرف دیگر یافتههای BLS نشان میدهند که ۶۰ درصد افرادی که به صورت شغلی دچار حوادث چشمی میشوند در حین حادثه فاقد تجهیزات حفاظت فردی چشمی بودهاند جراحات وارده به چشم به دلیل حساسیت عضو آسیب پذیر در اغلب موارد میتواند به ناتوانیهایی با درصد بالا انجامیده و خسارت ضایعات جبران ناپذیری را بر کارفرما مصدوم و جامعه تحمیل کند که در این میان هزینههای غیر مستقیم اینگونه صدمات نظیر انزوا گرایی فرد و به طبع آن خانواده او میتواند به مشکلات خانوادگی و ناهنجاریهای اجتماعی نیز بیانجامد.
ابتدا بایستی در محیطهای کار خطرات ناحیه چشم را از طریق کنترلهای مهندسی و مدیریتی کم کرد و یا از بین برد، در صورتیکه نتوان این کارها انجام داد و یا اینکه خطرات هنوز وجود داشته باشد استفاده از وسایل حفاظتی چشم و صورت الزامیخواهد بود و کارفرمایان موظفند که حفاظهای متناسب با نوع و شدت خطر را تهیه و در دسترس کارگران قرار دهند و کارگران نیز موظفندکه به طور صحیح و اصولی از تجهیزات فوق استفاده نمایند.
افرادی که در مشاغل زیر قرار دارند نیازمند عینکهای حفاظتی میباشند:
ریختهگری، جوشکاری، تراشکاری، سنگ سمباده، دستگاههای پنوماتیک، کوبیدن چکش، محلهای پر گرد و غبار و محلهایی که گاز، دود و مایعات مضر شیمیایی و نیز اسیدها و قلیاهای سوزاننده وجود دارند.
تجهیزات حفاظت چشمی بایستی حداقل دارای شرایط زیر باشند:
۱- قادر باشند که حفاظت لازم و کافی را در برابر خطرات مورد نظر تأمین کنند.
۲- در شرایط استفاده صحیح، از راحتی قابل قبولی برخوردار باشند.
۳- به خوبی بر روی چشم قرار گرفته و اختلالی در قدرت و میدان دید ایجاد نکنند.
۴- استفاده از آنها تداخلی با کارکرد سایر وسایل حفاظت فردی نظیر گوشیها نداشته باشد.
۵- به حد کافی بادوام باشند و به راحتی قابل تمیز کردن باشند و همچنین قابل ضد عفونی شدن را داشته باشند.
۶- در حالت تمیز و آماده استفاده، نگهداری شوند.
انواع حفاظهای چشم:
۱- عینکهای ایمنی ۲- گاگلها (عینکهای فنجانی) ۳- شیلدهای صورت ۴- کلاهخودها (هلمتها)
عینکهای ایمنی:
به گستره وسیعی ازحفاظهای چشم گفته میشود این نوع عینکها معمولاً همراه با لنزهایی با درجه کدورت خاص برای محافظت چشم کارگران در برابر
دیدگاه خود را ثبت کنید