پروژه نرم افزار چند رسانه ای پروژه ی برای دریافت مدرک دوره کاردانی رشته کامپیوتر فایل بصورت WORD بوده و قابل ویرایش در 110 صفحه تنظیم گردیده است
فهرست مطالب
فصل اول.. 1
چکیده. 1
مقدمه. 2
تاریخچه مالتی مدیا 3
ساخت پروژه جدید: 17
منو(Menu). 33
نوارهای ابزار. 42
افزودن شی فلش.... 56
انتشار پروژه. 57
نوشتن برنامه با AMS. 67
فصل دوم. 80
قفل برنامه : 80
آماده سازی برای کار با برنامه : 80
ساخت یک انیمیشن ساده : 82
زمان بندی : 85
جلوه ها : 93
ابزار ها: 95
تنظیمات اشکال: 99
تنظیمات انیمیشن ها: 102
محیط نرم افزار: 103
وارد کردن ابزار ها : 105
ذخیره سازی: 106
مولتی مدیا (Multimedia) كه می توان آن را به واژه چند رسانه ای ترجمه كرد، عبارت است از انتقال اطلاعات از طریق چند رسانه در كنار یكدیگر، برای ارائه یك پیام به عبارتی تاثیرگذاری همزمان دو یا چند رسانه بر روی یك شخص ، برای رسیدن به یك هدف خاص ، مولتی مدیا نامیده می شود.
این رسانه ها می توانند شامل انواع داده ها مانند متن ، صدا، گرافیك ، انیمیشن ، تصاویر ثابت و متحرك و ... باشند كه توسط تكنولوژی ارتباطات و كامپیوتر، كنترل می شوند.
برای درك بهتر مولتی مدیا، نه تنها نیاز به شناخت هر یك از رسانه های فوق داریم ، بلكه باید بدانیم كه این رسانه ها چگونه به وسیله ابزارها و تكنولوژی های كامپیوتری، به هم ارتباط داده شده و مورد استفاده قرار می گیرند.در عصر حاضر چند رسانه ای در حال پیشرفت وتکامل سریع و بروز برای ارایه خدمات بهتر در این حوزه ارتبا طات است.
امروزه استفاده از چند رسانه ای و تاثیر ان روی مخاطب غیر قابل انکار بوده به طوری که علاوه بر نرم افزار اموزشی ازاین تکنیک در تولید بازی ها،رسانه های دیجیتال،تبلیغات واطلاع رسانی استفاده میشود که همین امر باعث سوق دادن جامعه ی بشری بسوی این تکنولوژی است.
تكنولوژی های ارتباطاتی، زمینه لازم جهت انتقال سریع و آسان اطلاعات را فراهم ساخته و امكان انتقال و دسترسی به اطلاعات را در كسری از ثانیه، میسر كرده است.توسعه كامپیوترهای شخصی ، تبدیل دیسك های مغناطیسی به دیسك های فشرده و امكان انباشته شدن عظیم اطلاعات در كامپیوترها، افق وسیعی را در صنعت ارتباطات نمایان می سازد.در این راستا، تكنولوژی های چند رسانه ای مولتی مدیا، یكی از جدیدترین دستاوردها به شمار می آید كه در سالهای اخیر، جای خود را در میان تكنولوژیهای ارتباطاتی باز كرده است و در عین حال نقطه آغازی برای پیدایش شیوه های مدرن ، توانمند و متنوع انتقال مفاهیم و اطلاعات به حساب می آید.
اولین روزنامه ها جزو اولین ابزار اطلاع رسانی بودند که تعداد زیادی از مردم را در بر می گرفت. متن و تصویر برای جذاب تر کردن استفاده می شد ولی استفاده از روزنامه فقط محدود به افراد با سواد بود. اگر همین اطلاعات به صورت تصویری ارائه شود حتی افراد بی سواد هم قادر به استفاده از آن خواهند بود. اما کامپیوتر و تلویزیون به عنوان قویترین ابزار در قرن ۲۰ تبدیل شده اند که از صدا و تصویر استفاده می کنند و مردم می توانند به راحتی به همه وقایع دنیا دسترسی داشته باشند. در زمان قدیم مردم چنین ابزاری برای سرگرمی و ارتباط نداشتند. آنها تصاویر حیوانها و مراسم سنتی را روی دیوار غار می کشیدند. ارتباط توسط این تصاویر روی غار انجام می شد. وقتی زبان هنوز بوجود نیامده بود مردم توسط حرکت دست با هم ارتباط داشتند. متحرک سازان از این تصاویر روی غار ایده گرفتند آنها تصاویر را به صورت پشت سر هم کشیدند و تکنیکی ایجاد کردند که این تصاویر به صورت متحرک به نظر برسند. این تصاویر متحرک در ابتدا صامت بودند. بعدها این هنرمندان تکنیکی را ایجاد کردند که صدا هم به این تصاویر اضافه کنند. وقتی هنرمندان استفاده از کامپیوتر را شروع کردند این زمینه پیشرفت زیادی کرد.
یک سی دی مالتی مدیا ابزاری است که با توجه به علم روز کامپیوتر دارای امکانات سمعی و بصری می باشد و با توجه به اینکه حجم بالایی از اطلاعات با تنوع مناسب در یک سی دی جای می گیرند این قابلیت را دارا است که معرفی کاملی از هدف مورد نظر را داشته باشد. سی دی های مالتی مدیا یکی از بهترین هدایای تبلیغاتی و ابزار بازاریابی و اطلاع رسانی استاندارد روز دنیا جهت عرضه در نمایشگاهها ، سمینارها ، ارسال به مشتری و غیره می باشد.
1-1 سیستم مولتی مدیا،(Multimedia)
مولتی مدیا (Multimedia) كه می توان آن را به واژه چند رسانه ای ترجمه كرد، عبارت است از انتقال اطلاعات از طریق چند رسانه در كنار یكدیگر، برای ارائه یك پیام به عبارتی تاثیرگذاری همزمان دو یا چند رسانه بر روی یك شخص ، برای رسیدن به یك هدف خاص ، مولتی مدیا نامیده میشود .
این رسانه ها می توانند شامل انواع داده ها مانند متن ، صدا، گرافیك ، انیمیشن ، تصاویر ثابت و متحرك و ... باشند كه توسط تكنولوژی ارتباطات و كامپیوتر، كنترل می شوند.
برای درك بهتر مولتی مدیا، نه تنها نیاز به شناخت هر یك از رسانه های فوق داریم ، بلكه باید بدانیم كه این رسانه ها چگونه به وسیله ابزارها و تكنولوژی های كامپیوتری، به هم ارتباط داده شده و مورد استفاده قرار میگیرند .به همین منظور توضیح مختصری درباره هر یك از این رسانهها ارایه می كنیم:
دیدگاه خود را ثبت کنید