طرح توجیهی چیپس سیب زمینی pdf ودر140 صفحه
این فایل با فرمت pdf وبه صورت عکس میباشد
نام و کد محصول (آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد
- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی وضعیت واحدهای تولیدی فعال
بررسی وضعیت واحدهای در دست اجرا
بررسی روند واردات از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه
- شرح فرآیند و تکنولوژیهای تولید
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم
بررسی حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه
- پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
- وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد در مورد احداث واحدهای جدید
مراجع
قسمتی از متن طرح توجیهی چیپس سیب زمینی pdf
چکیده
چیپس سیب زمینی عمدتا" به عنوان تنقلات و در مواردی به عنوان مکمل غذاهای گوشتی مصرف
غذایی دارد. در حال حاضر در بازار ایران چیپس
کالایی رقابتی است و شرکتهای تولید کننده سعی دارند با ارائه
اشکال و طعم های جدید در بسته بندی های متنوع و تبلیغات فراوان، سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص
دهند. از اینرو محصول جدید باید توان رقابت با محصولات شناخته شده را داشته باشد.
از طرف دیگر تولید محصولی با کیفیت قابل عرضه در بازارهای جهانی، مستلزم استفاده از مواد اولیه
مرغوب و مناسب فرآوری و ماشین آلات و تکنولوژی پیشرفته در کنار رعایت کامل استانداردهای بین المللی
است. در اینصورت میتوان محصولی با کیفیت قابل عرضه در بازارهای جهانی تولید کرد.
چیپس سیب زمینی
۱- معرفی محصول
واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری)
اتلاق میشود.
چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان تام" کریسپ" را بر روی این فرآورده گذاشته اند.
چیپس تا رطوبت ۲ درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد
دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از ۱۵ درصد تاول و کمتر از ۱۰ درصد عيوب جزئی و کمتر از ۵
در صد عيوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین ۴۰-۳۲ درصد باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید