دانلود مقاله بحران های دوران نوجوانی با فرمت ورد ودر 29 صفحه قابل ویرایش
قسمتی از متن مقاله بحران های دوران نوجوانی
فهرست مطالب
تاثیر صبحانه در نوجوانان. 1
تاثیر رنگها در نوجوانان. 2
لباس در نوجوانی.. 3
تاثیر غرب در نوجوان. 4
تاثیر ورزش در نوجوان. 5
تاثیر خنده در نوجوان. 6
تفریح در زندگی نوجوان. 7
افسردگی در نوجوانان. 8
پرخاشگری نوجوان. 9
عشق نوجوانی.. 10
علت ریزش مو در نوجوانی.. 11
تاثیرات فیلم ها در نوجوانی.. 12
تغذیه دوران نوجوانی.. 13
تاثیر دوست در تشکیل شخصیت.. 14
شکفتن نوجوانی.. 15
خوشناسی نوجوانان. 16
بلوغ. 17
منابع. 18
تاثیر صبحانه در نوجوانان
16/8
ثابت شده است دانشآموزانی که صبحانه کامل میخورند، تمرکز و انرژی بیشتری دارند. اغلب این دانشآموزان قدرت یادگیری خوبی دارند و نمرات بهتری هم کسب میکنند. صبحانه یک وعده غذای اصلی و مهم برای دانشآموزان و حتی بزرگسالان محسوب میشود
صبحانه باید دو ویژگی داشته باشد؛ یکی این که مقدار انرژی کافی در آن لحاظ شود و دوم این که انرژی طوری به بدن آنها برسد که در طول ساعات بعدی، قند خونشان در سطح پایدار و ثابتی باقی بماند .
توصیه می شود حتما در صبحانه آنها غلات گنجانده شود. برای مثال وجود نان بخصوص از نوع سبوس دار یکی از بهترین گزینه ها برای صبحانه بچه هاست. علاوه براین کودکان و نوجوانان در سنین رشد هستند و باید در وعده های مختلف غذایی شان از پروتئین استفاده کنند .
www.rastineh.com
مقاله بحران های دوران نوجوانی
تاثیر رنگها در نوجوانان
16/8
انتخاب رنگ های مناسب و متناسب با شخصیت نوجوان و ایجاد هماهنگی میان این رنگ ها می تواند عاملی برای کاهش افسردگی و ایجاد نشاط در نوجوانان باشد . این موضوع کاملا نسبی است و در افراد گوناگون متفاوت است . روان شناسان معتقدند که افراد شاد ، اغلب رنگ های شاد و پرنشاط را انتخاب می کنند و افراد افسرده بیشتر به رنگ های تیره تمایل دارند و این شخصیت و خلق و خوی نوجوان است که تعیین می کند رنگ مناسب او چه رنگی است و کدام رنگ چه تاثیری در نوجوان دارد .
رنگ طلایی افزایش نیرو و تحریک احساسات را به دنبال دارد و حس سرزندگی و رضایت مندی را در فرد به وجود می آورد .
از خواص رنگ سبز این است که موجب توازن و تعادل در شخصیت نوجوان می شود .
رنگ زرد ، ذهن را باز می کند واستفاد از این رنگ در لباس و چیدمان دکوراسیون اتاق موجب می شود دیگران نقطه نظر شما را بفهمند .
www.article.tebyan.net
لباس در نوجوانی
16/8
چه لباسی بپوشم؟ این هم یکی دیگر از سوالاتی است که همیشه جوانان از والدینشان می پرسند. چندین دست لباس دارند، ولی موقع انتخاب لباس متحیرند که چه لباسی بپوشند. نوجوان از هیچ لباسی برای مدت طولانی راضی نیست و فکر می کند که اگر هر روز لباس جدیدی برایش بخرند، وضعش از آنچه هست، بهتر می شود. مرتباً به سر و وضعش می رسد، این لباس را نپوشیده، آن یکی را امتحان می کند. هنوز از پیراهنی استفاده نکرده به بهانه قشنگ نبودن، آن را به کناری می اندازد یا به دوست تازه اش می بخشد. از شلوارهای نخی و پشمی بیزار است. بیشتر دور و بر شلوار جین پرسه می زند و تا بالاخره چند تایی دست و پا نکند، دست از تلاش برنمی دارد .
نوجوانی که هنوز اندامش شکل نگرفته، پاهایش باریک است، گردنش لاغر است و یک دفعه قد کشیده؛ از هر لباسی بیزار است، برای اینکه هیچ لباسی به این اندامِ تازه شکوفا شده نمی آید؛ پس او حق دارد که کلافه باشد. همه تقصیرها را به گردن طرح و مدل لباس می اندازد، در حالی که مشکل از جای دیگری آب می خورد !
www.drkayhannia.com
مقاله بحران های دوران نوجوانی
تاثیر غرب در نوجوان
16/8
عامل ديگري كه باعث شده جوانان ايران به فرهنگ غربي بيش از فرهنگ خودي اهميت قايل شوند، آن است كه فرهنگ غربي را نماد تمدن و پيشرفت مي دانند. بسياري از افراد بر اين باورند كه بايد خود و فرهنگ شان را اروپايي كنند تا بدين ترتيب از ضعف و عقب ماندگي رهايي يافته و در رديف كشورهاي پيشرفته قرار گيرند . در حال حاضر بيشترين مدهايي كه در جامعه و به خصوص در بين جوانان رايج مي شود، با همين انگيزه است و افراد فكر مي كنند كه با تقليد از الگوهاي غربي مي توانند شخصيت بهتري از خود به نمايش بگذارند . همه ما به خوبي مي دانيم كه پيروي از الگوها و مدهاي غربي و پوشيدن لباس هايي با آرم خارجي يا تقليد از مدل موي فلان فوتباليست، نمي تواند به ما شخصيت اعطا كند و موجب پيشرفت و ترقي ما گردد. عوامل اصلي موفقيت در تمامي زمينه ها، خودباوري، اعتماد به نفس، و پايبندي به اصول و ارزشهاي اخلاقي است . در يك نگاه كلي گرايش جوانان و نوجوانان به فرهنگ غربي، را مي توان ناشي از عوامل و زير ساخت هاي تاريخي، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و روان شناختي دانست .
دیدگاه خود را ثبت کنید