پاورپوینت بررسی تطبیقی برنامه های آمایشی کره جنوبی و ایران در 37 اسلاید شکیل و زیبا قابل استفاده دانشجویان رشته شهرسازی /معماری/برنامه ریزی شهری و سایر رشته ها در مقطع ارشد و دکتری فایل بصورت ppt و قابل ویرایش میباشد
مقدمه
سیر تحول برنامه ریزی و آمایش سرزمین در ایران و کره جنوبی
تشکیلات تهیه طرح سرزمینی در ایران و کره جنوبی
مبانی قانونی طرح های کالبدی (سرزمینی) در ایران و کره جنوبی
بحث طرح های جامع سرزمین در ایران و کره جنوبی
ویژگی های چهارمین طرح سرزمین در کره جنوبی
مقایسه اهداف برنامه های آمایشی در ایران و کره جنوبی
مقایسه برنامه های آمایشی کره جنوبی و ایران
توجه به برنامه ریزی منطقه ای
تهیه ی انواع طرح ها
فرآیند تجدید نظر
اهمیت به محیط زیست
جلوگیری از فرسودگی بافت های شهری
توجه به ابعاد مختلف در تهیه ی طرح ها
انسجام و هماهنگی طرح ها
نتیجه گیری
فهرست منابع
سیر تحول برنامه ریزی و آمایش سرزمین در ایران و کره جنوبی
کشور ایران، دارای 57 سال سابقه رسمی برنامه ریزی عمرانی است و برنامه ریزی در خلال این مدت، به تبعیت از شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی همواره با تغییرات و دگرگونیهایی همراه بوده و فراز و نشیب های بسیار زیادی را متحمل شده است. در واقع پیشینه برنامه ریزی و آمایش در ایران به دو دوره قبل و بعد از انقلاب اسلامی تقسیم میشود. گر چه برنامه ریزی در ایران به معنای نوین آن از سال 1327آغاز شد، ولی بررسی اسناد و سوابق حاکی از این است که، قبل از این تاریخ نیز تلاشهایی بسیار زیادی برای توسعه کشور در قالبهای برنامه های عمرانی صورت گرفت، اما به دلایل مختلف، این تلاشها ناکام ماند.
کره جنوبی از معدود کشورهای آسیایی است که از سالها پیش، یعنی از سال 1972 به بعد اقدام به تهیه چندین طرح کالبدی/جامع سرزمین کرده و آن ها را به موقع اجرا گذاشته است. از عوامل توجه به طرحهای جامع سرزمین در این شبه جزیره محدودیت زمین است. و نه تنها مساحت کشور جمهوری کره از 99408 کیلومتر مربع بیشتر نیست، بلکه نزدیک به 66 درصد سرزمین هم کوهستانی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید