فهرست مطالب
مقدمه
سکته گوش چیست؟
علت سکته گوش چیست؟
علائم سکته گوش چیست؟
چگونه سکته گوش را تشخیص داده و درمان کنیم؟
درمان دارویی چگونه است؟
تزریق داخل گوش چگونه است؟
بخشی از متن
مقدمه
سکته گوش(Ear stroke) یکی از بیماریها و معضلاتی است که میان مردم چندان شناخته شده نیست؛ بنابراین بسیاری از افراد هنگامی که به علائم این بیماری مبتلا میشوند، از مراجعه به دکتر اجتناب کرده و آن را یک عفونت داخلی یا آلرژی تلقی میکنند. این امر ممکن است بسیار خطرناک باشد. در این مبحث به بررسی این بیماری و علائم و روش درمان آن میپردازد.
سکته گوش چیست؟
در واقع روند این بیماری، به این شکل است که ناگهان صدای بلندی در گوش میپیچد و پس از آن، هیچ صدایی شنیده نمیشود. بر اساس گزارشات از هر پنج هزار نفر یک نفر به سکته گوش دچار میشود، البته در نود درصد افراد این ناشنوایی ناگهانی(Sudden Deafness)، به صورت یکطرفه است.
کاهش شدید شنوایی و بوجود آمدن ناشنوایی در یک گوش، هر دو علائم رایج #سکته گوش بشمار میروند. دراین نوع سکته در عرض سه روز، بیماران ناگهان بخشی یا تمام توانایی شنوایی خود را از دست میدهند. در ابتدا ممکن است دچار سرگیجه(vertigo)، وزوز گوش(tinnitus) و گوش درد شوند. در این حالت بسیاری از افراد علائم را جدی نمیگیرند. زیرا تصور میکنند که این مشکل فقط به دلیل انسداد گوش به دلایلی مانند وجود جرم گوش(ear wax) باشد.
حتی ممکن است برخی تصور کنند که علائم پس از مدتی از بین خواهند رفت، بنابراین زمان مشاوره پزشکی را به تأخیر میاندازند و یا حتی مراجعه به پزشک را لازم نمیدانند. در حقیقت، کاهش شنوایی ناگهانی یک وضعیت اضطراری است و دو هفته اول پس از شروع بیماری دوره طلایی درمان آن تلقی میگردد. پس از تشخیص ناهنجاریها و کم شنوایی یا گوش درد(ear pain)، بیماران باید در اسرع وقت به دنبال مشاوره پزشکی باشند. در صورت عدم درمان به موقع و مناسب، شنوایی از دست میرود و بازیابی شنوایی از دست رفته برای بیماران دشوار خواهد شد. در بدترین حالت، این وضعیت حتی ممکن است به ناشنوایی دائمی منجر شود.
و ...
دیدگاه خود را ثبت کنید