در این بخش مقاله ای که برای دوستان آماده کرده ایم در مورد مجموعه آرامگاه و قبور هفت تپه می باشد. محوطه باستانی هفت تپه شامل بقایای یک شهر و اجتماع بزرگ مربوط به دوره ایلام میانه بوده که از تپه های متعددی تشکیل شده است و حدود ۳۵۰۰ سال قدمت دارد.
این مکان حدود ۱۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر شوش واقع شده و همانطور که از نام آن پیداست از تپه های متعددی تشکیل شده است که گستردگی آن به باعث جلب توجه کاوشگران مختلف قرار گرفته است.در هفت تپه قسمتی از یک دیوار خشتی و طاقی آجری در هنگام تسطیح زمین و راه سازی توسط بولدوزرهای طرح نیشکر هفت تپه نمایان گردید.
به طور کلی در این منطقه گورهای جمعی،مقبره شاهی،تدفین در تابوت ،تدفین های ساده در کف خانه وتدفین در گور خمره دیده شده است. چند سنگ نوشته بسیار بزرگ و متجاوز از هزاران گل نوشته که در هفت تپه کشف شده است نشان از رواج کتابت در این دوره تاریخی میدهد که البته اکثر آنها به زبان اکدی بوده اند.
مهرهای فراوان، ظروف سفالی ،پیکرهای سفالی،اشیای فلزی،سردیس های گلی،تابوت ،اندودهای گلی منقوش، اشیای سنگی و اشیای متنوع تزیینی از موارد دیگری هستند .که در هفت تپه بسیار کشف شده اند.شما می توانید مقاله مربوط به آیین تدفین و آرامگاه و قبور هفت تپه را با لینک مستقیم از سایت دریافت کنید.
پیج اینستاگرام کتاب دفینه
دیدگاه خود را ثبت کنید