فهرست مطالب
مقدمه
رفتار ناسازگار
علت ناسازگاری فرزندان با یکدیگر
1-عدم توجه به نیازهای اساسی کودکان
2-ناسازگاری فرزندان با یکدیگر | مقایسه
3-ناسازگاری فرزندان با یکدیگر | قضاوت
4-جلب توجه
5-حس مالکیت
6-مسئولیت های متفاوت
7-مشاجرات خانوادگی
8-علت ارثی
برخورد صحیح با ناسازگاری فرزندان با یکدیگر
1-خونسردی
2-آموزش خود تنظیمی
3-آموزش هنر برای ابراز احساسات
-4مدیریت بازی
-5قانون گذاری
6-حساسیت زدایی
7-توجه به نیازهای اولیه کودک
8-حذف عوامل مخرب
سخن آخر
بخشی از متن
مقدمه
ناسازگاری فرزندان با یکدیگر معمولا از کودکی آغاز می شود و ممکن است در صورتی که به شیوه ای صحیح جلوی آن گرفته نشود ادامه پیدا کند. در این میان نقش والدین به عنوان بزرگتران آن ها و مسئولین تربیت کودکان حیاتی است.در این مبحث به بررسی علت ناسازگاری و روش های جلوگیری آن می پردازیم.
رفتار ناسازگار
کودکانی که به شیوه ای غیرکارآمد به بیان احساسات خود می پردازند و فاقد مهارت صحیح برای ابراز احساسات ناخوشایند ناراحتی و فرار مشکلات و استرس هستند را غالبا ناسازگار می گویند.عموما رفتار های آن ها شامل رفتارهایی مانند، جیغ زدن، کتک زدن فرزند دیگر و گریه کردن برای دستیابی به خواسته خود می باشد.
در خانواده هایی که بیش از یک فرزند دارند و فواصل سنی میان آن ها کم است، ناسازگاری میان آن ها شایع و طبیعی است. اما اجازه دهید به این مطلب بپردایم، که رفتار ناسازگار شامل چه رفتاری است،چرا بچه ها با هم دعوا می کنند و علت ناسازگاری آنها چیست.
علت ناسازگاری فرزندان با یکدیگر
بچه ها به دلایلی با یکدیگر نزاع می کنند، که برخی از آن ها به رفتار و واکنش های آن ها مربوط می شود و بعضی به رفتارهای میان خودشان که بعضی از مهمترین این دلایل عبارتند از:
1-عدم توجه به نیازهای اساسی کودکان
در کودکانی که نیازهای آن ها برآورده نشده، به علت افزایش تحریک پذیری و احساس فشار از سمت نیاز برآورده نشده، دعوا کردن طبیعی است. زیرا آن ها ظرفیت و تحمل یک بزرگسال را ندارند و اساسا نمی دانند، در چنین شرایطی مشکل از کجا آب می خورد. مثلا وقتی کودکان شما گرسنه هستند یا خوابشان می آید، حتی ممکن است ندانند. که این گرسنگی در حال کم کردن آستانه تحمل آن ها است. بنابراین بدون توجه به عامل پس زمینه، ناخوداگاه احساس همکاری و بازی با یکدیگر را از دست می دهند. در این لحظات احساسات خود را با خشم ابراز می کنند و به صورت واکنشی به محرک های محیطی پاسخ می دهند. با امتحان کردن این موضوع و رفع این نیازها قطعا متوجه می شوید، که رفتار آن ها کاملا تغییر کرده است. بنابر این مبنای بعضی دعواها می تواند، نیازهای اولیه یک کودک باشد.
و ...
دیدگاه خود را ثبت کنید