دانلود مقاله کشمش با فرمت ورد ودر 11 صفجه قابل ویرایش
قسمتی از متن مقاله کشمش
انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد، توليد شده بود.
کشمش، طی فرآیندی از خشک شدن انگور به روش های مختلف بدست می آید.
کشمش در روم به عنوان جايزه براي افرادي که محل هاي عبادت را تزيين مي کردند و براي برندگان مسابقات ورزشي استفاده مي شد.
نوعی ماده خوراكی است كه به راحتی قابل بستهبندی و مصرف است، تقریبا هیچ تاثیر نامطلوبی بر روی بدن ندارد و مانند هر میوه خشك دیگری در تمام طول سال در دسترس است.
انگور در اثر خشک شدن و تبدیل آن به کشمش و مویز مقوی تر می شود؛ زیرا مقداری از سلولوز آن در اثر دیاستازهای انگور به قند تبدیل می شود؛ بنابراین قند کشمش از قند انگور به مراتب بیشتر است. خاصیّت غذائی انگور یا کشمش غذائی است که هضم آن برای انسان بسیار آسان است؛ زیرا قند انگور مستقیماً قابل جذب بوده و وارد خون می شود و هضم آن مانند دیگر منابع قندی برای دستگاه هاضمه زحمتی ندارد. اثر درمانی انگور بر روی رماتیسم، امراض شریانی و وریدی، نقرس وبالا رفتن اوره ی خون مسلم است، محرک اعمال کبدی است.
كشمش یك منبع غنی از فنول است كه این ماده فعالیت آنتی اكسیدان دارد و از آسیب سلولهای بدن جلوگیری میكند.كشمش همچنین سرشارازنوعی عنصر معدنی موسوم به بور است. اگرچه این عنصر در توصیههای مربوط به بهداشت عمومی چندان به چشم نمیخورد، اما برای حفظ سلامت بدن بسیار حیاتی است و بویژه در زنان سالمند برای حفظ سلامت استخوانها و جلوگیری از ابتلا به پوكی استخوان از اهمیت خاصی برخوردارست.
مقاله کشمش
گفتنی است كه كشمش جزو ٥٠ منبع خوراكی مهم حاوی بور در رژیم غذایی آمریكا به حساب میآید.
به علاوه ممكن است به خاطر بیاورید زمانی كه كودک بودید مادرتان همواره به شما توصیه میكرده كه برای حفظ بینایی و سلامت چشمها باید هویج بخورید، اما در دوران بزرگسالی میوهای كه میتواند حتی بیشتر از هویج این نقش مهم را ایفا كند، كشمش است. كشمش بر خلاف مزه شیرین و حالت چسبندهای كه دارد نه تنها باعث پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه نمیشود، بلكه در واقع بهداشت دهان و دندان را بهبود میبخشد. كشمش حاوی نوعی ماده شیمیایی است كه تاثیر به سزایی در كشتن باكتریهایی دارد كه عامل بروز پوسیدگیهای دندان هستند . به علاوه قندهای موجود در كشمش كه بیشتر فراكتوز و گلوكز هستند، مانند ساكارز كه عامل اصلی ابتلا به بیماریهای دهان و دندان است، درپوسیدگی دندانها نقشی ندارند.
دیدگاه خود را ثبت کنید