دانلود مقاله خشم با فرمت ورد ودر 33 صفحه قابل ویرایش
فهرست مطالب:
1مقدمه5
2فرضیه6
2 خشم چیست؟7
3چرا خشمگین می شویم؟8
4 تاثیر عصبانیت بر کل بدن10
5 خشم و بیماری قلبی12
6انواع عصبانیت13
7تفاوت خشم و پرخاشگری6 1
8اولین کلید شناسایی خشم16
9علائم خشم و علل بوجود آورنده خشم17
10 آثار خشم18
11راه های کنترل خشم18
12راه های کنترل خشم در محل کار 20
13راه های کنترل خشم در هنگام دعوای زوجین 22
14نتیجه گیری25
15فهرست منابع27
قسمتی از متن مقاله خشم
مقدمه:
هر انسانی در زندگی اجتماعی خود و در رسیدن به اهداف یا در برخورد با دیگران و ایجاد ارتباط با موانعی روبرو می شود. این موانع ، ناکامی را برای شخص به ارمغان می آورند و ناکامی ها نیز واکنش های متفاوتی را در افراد به وجود می آورد. با توجه به تفاوت های فردی بین افراد، بعضیها بسیار خشمگین می شوند، و برخی ها خشم کمتری را تجربه می کنند. خشم هیجانی است که به دنبال آن فرد به یک سری تلاش ها دست می زند که اگر این تلاش ها شدید باشند می توانند بسیار مخرب باشند و آثار زیانبار فردی و اجتماعی را برای فرد به وجود آورند. لذا به منظور پیشگیری از پیامد های مخرب خشم، ابتدا اطلاعاتی درباره تعریف و ماهیت خشم ، علل و آثار آن و سپس روشهای مهار و غلبه بر خشم ارائه می گردد.
فرضیه:
1. آیا خشم موجب برهم زدن بنیاد خانواده میشود؟
2. آیا خشم تاثیرات مثبت هم دارد؟
3. آیا می شود خشم را کنترل کرد؟چگونه؟
4. آیا خشم بر بدن انسان تاثیر می گذارد و موجب بیماری می شود؟
5. چرا خشمگین می شویم؟
6. آیا خشم همان پرخاشگری است؟
7. آدمی که خشمگین است چه علائمی دارد؟
8. آثار خشم بر زندگی انسان چیست؟
9. به طور کلی خشم چند نوع است؟
10. خشم را در محل های مختلف چگونه کنترل کنیم؟
مقاله خشم
خشم چیست؟
خشم احساسی طبیعی در انسان است که همه ی افراد آن را به نوعی تجربه می کنند. هر وضعیتی که ما را ناکام کند باعث ایجاد احساس خشم می شود. ناکامی یعنی نرسیدن به خواسته های فردی. وقتی عاملی مانع رسیدن فرد به هدف و خواسته ها مثل: کم کاری فرد( آماده نبودن برای امتحان) نرسد موجب خشم می شود.
خشم، در صورتی که متعادل باشد، به کنترل اوضاع کمک می کند. به ما شجاعت می بخشد تا با قاطعیت خواسته های خود را ابراز و دیگران را با دیدگاه های خویش آشنا کنیم. در صورتی که خشم به شیوه ای غلط ابراز شود یعنی سبب واکنش های غضب آلود و پرخاشگرانه گردد، نه تنها مشکلات حل نشده باقی می ماند بلکه بیشتر می شود که مهمترین اثر منفی آن اختلال در ارتباط با دیگران است.
از دید عدهای، خشم بخشی از واکنش مغز به بیمناکیاش از درد است. خشمْ الگویی رفتاریاست که برای مواجهه با تعرضکنندگان بروز داده میشود تا از رفتار تهدیدکننده شان دست کشند.
خشم اغلب بر اثر واکنش شخص نسبت به رفتار ناشایست دیگران بروز می کند. خشم می تواند یک رنجش و ناراحتی جزئی باشد و یا در نوع حاد، واکنشی جنون آمیز باشد.
خشم حالتی از هیجان است که طی آن انسان برای رهانیدن خود از یک حالت فشار یا از موقعیت هائی که برای وی ایجاد مزاحمت می کند، به حرکات و تلاش هایی دست می زند. خشم یکی از نیرومندترین احساسات ما است و ریشه آن ترس است.
دیدگاه خود را ثبت کنید