دانلود گزارش کارآموزی در مجتمع گل گهر با فرمت ورد ودر96 صفحه قابل ویرایش
قسمتی از متن گزارش کارآموزی در مجتمع گل گهر
معرفی محل کارآموزی
معرفی شرکت کارآموزی
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن به عنوان یکی از مطرح ترین قطبهای فعال معدنی ،صنعتی در خاور میانه است که دارای قابلیتهای بسیاری برای تبدیل شدن به یک شرکت بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان می باشد. با اجراي پروژه های شرکت در آینده نزدیک مجموعه تولیدات سالانه این شرکت به مرز 12 میلیون تن خواهد رسید، این رقم30% از نیاز فولادسازیها ی کشور را تامین می نماید. وجود این شرکت در شهرستان سیرجان موجب رونق اقتصادی و افزایش سطح اشتغال زایی شهرستان سیرجان شده است که با اجراي پروژه های شرکت، شاهد رشد چشمگیری در این زمینه خواهد بود. علاوه بر این همواره مدیریت سعی نموده است تا با کمکهای خود به شهرستان سیرجان موجبات ارتقا فرهنگی واجتماعی منطقه را فراهم سازد.
تاسيس شركت گل گهر :
در راستاي سياست گذاري و مشاركت بانكها در زمينه ي طرح هاي صنعتي و معدني، شركت سنگ آهن گل گهر ﴿سهاميخاص﴾بامشاركتشركتمليفولادايرانوبانكسپهتاسيسشدودرتاريخ 15/2/1370 بهشمارهي 409 درسيرجانبهثبترسيد . اينشركتبهموجبصورتجلسهيمجمععموميفوقالعادهمورخ 13/9/1382 بهسهاميعامتبديلشد و هم اكنون بخشي از سهام آن در بازار بورس سهام كشور قابل نقل و انتقال است باستنادصورتجلسهمجمععمومیفوقالعادهمورخه 31/3/90 شرکتفوقالذکروتاییدیهمورخه 18/5/ 90 ادارهکلمحترمثبتشرکتهانامشرکتیادشدهبهمعدنیوصنعتیگلگهرتغییریافت.
موضوع فعالیت شرکت:
موضوعات اصلي:
موضوعات فرعي:
معرفی واحد کارآموزی
کارخانه بازيابي هماتيت و گوگردزدايي كنسانتره آهن
شرکت سنگ آهن گل گهر سیرجان به منظور استفاده بهینه از باطله های ایجاد شده کارخانه که از زمان شروع ، به میزان حدود 12 میلیون تن باطله خشک و 8 میلیون تن باطله تر تولید شده است و همچنین سولفورزدایی از کنسانتره تولیدی در آینده ، طرح احداث یک خط بازیابی از باطله خشک ، یک خط بازیابی از باطله تر و یک خط سولفورزدایی با شرایط زير را از سال 1384 آغاز و در نيمه اول سال 89 تكميل و راه اندازي نموده است .
مختصري در شرح فرآيند بازيابي هماتيت و گوگردزدايي كنسانتره آهن :
الف : خط خشك : باطله خشك توسط نوارنقاله اي كه بدين منظور طراحي شده است وارد سيلوي اين بخش مي گردد و سپس از طريق نوارنقاله وارد اولين آسياب ميله اي مجموعه شده و پس از خردايش ، وارد جداكننده هاي اسپيرال و بر اساس نيروي وزن گريز از مركز ، ذرات آهن در اولين مرحله جدا مي گردد .
كنسانتره جدا شده به منظور خلوص بيشتر وارد دومين آسياب (آسياب گلوله اي) شده كه پس از خردايش از طريق جداكننده هاي مغناطيسي شدت بالا ، كنسانتره آن جدا مي گردد و سپس اين كنسانتره به منظور سولفورزدايي وارد سلولهاي فلوتاسيون شده و براي آبگيري به سمت درام فيلترها پمپ مي شود و در نهايت به كارخانه گندله سازي ارسال مي گردد .
ب : خط تر : باطله تر توسط نوارنقاله اي كه بدين منظور طراحي شده است وارد سيلوي اين بخش مي گردد و سپس به منظور استحصال بهتر مواد ، يك ماشين شستشو بر سر راه خوراك قرار داده شده كه مواد اضافه و اشغالها را مي گيرد . (خوراك اين بخش سايز مورد نظر جهت بازيابي مجدد را دارا مي باشد نيازي به خردايش مجدد ندارد)
در نهايت كنسانتره آهن از طريق دستگاه جداكننده مغناطيسي شدت پايين جدا و سپس توسط درام فيلترها خشك شده و به همراه محصول خط خشك به كارخانه گندله سازي ارسال مي گردد .
در نهايت كنسانتره آهن از طريق دستگاه جداكننده مغناطيسي شدت پايين جدا و سپس توسط درام فيلترها خشك شده و به همراه محصول خط خشك به كارخانه گندله سازي ارسال مي گردد .
دیدگاه خود را ثبت کنید