PDF قابل سرچ اصول و فنون مذاکره میثم شفیعی رودپشتی، آصف کریمی ، ساجده مجیدی دانشگاه جامع علمي كاربردي ویژه آزمون
ناشر:مركز نشر دانشگاهي و دانشگاه جامع علمی کاربردی
مولف: میثم شفیعی رودپشتی ، آصف کریمی ، ساجده مجیدی
ويراسته: فاطمه رشوند
تاريخ اولين چاپ: 1399
چاپ دوم :1400
قطع: وزيري
تعداد صفحه:224
مذاکره مهم ترین و رایج ترین وسیله برقراری ارتباط بین انسان هاست. اولین تجربه انسان برای مذاکره در خانواده آغاز می شود و به جامعه جهانی ختم می شود.انسان ها با هم مذاکره می کنند تا با دیگران برای رسیدن به نیازهای خود و به عبارت دیگر، منافع مشروع خود، به توافق برسند.
کتاب حاضر با هدف ارائه یک نسخه کاربردی و اجرایی برای آموزش مبانی مذاکرات به رشته تحریر در آمده و بر آن است تا طی گام های متعدد خواننده را با یک مذاکره حرفه ای آشنا کرده و دانش کافی را برای وی به منظور پیشبرد مذاکره تأمین کند. در این مسیر.
درفصل اول، کلیات مذاکره مطرح شده است و خواننده با مبانی مذاکره آشنا خواهد شد.
در فصل دوم، خواننده فرایند مذاکره را فرا می گیرد و با گام های آن آشنا می شود.
در فصل سوم، اصول مذاکرات حرفه ای، اعم از آداب مذاکره، باید و نبایدهای مذاکره، صفات و ویژگی های مذاکره کننده ارائه خواهد شد.
فصل چهارم که می توان آن را گل سرسبد کتاب و مهارت های مذاکره دانست، در صدد معرفی تکنیک های مذاکره و مباحث فنی مذاکرات است.
فصل پنجم نیز به جمع بندی مذاکرات می پردازد و فرایند و جزئیات بستن مذاکرات و به نتیجه رساندن آن را تبیین می کند.
فصل ششم تا هشتم نیز به بیان نکات تکمیلی برای غنی شدن مذاکرات پرداخته است؛ به گونه ای که فصل ششم، به مذاکره از دیدگاه اسلام نگریسته و نکات توصیهای اسلام را برای بهبود فضای مذاکرات مرور می کند. در همین مسیر،
فصل هفتم برخی مدل ها و رویکردهای تکمیلی برای تقویت مذاکرات را معرفی می کند.
در فصل هشتم و پایانی، ملاحظات حقوقی مذاکرات ارائه می شود و کتاب به انتها می رسد.
با توجه به ساختار ارائه شده برای کتاب حاضر، به نظر می رسد مطالعه کتاب پیش رو از جوانب مختلف بتواند شرایط تقویت دانش و مهارت مذاکره کنندگان را فراهم آورد و فن مذاکره را در فضای کسب و کار کشور ارتقا دهد.
ابوالفضل خضوعی
..