دانلود پاورپوینت موبايل سولوشن با فرمت pptx ودر 54 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت
مقدمه
با توجه به گسترش روزافزون فناوري اطلاعات وارتباطات وهمگاني شدن استفاده ازتلفن همراه ، سازمانها، نهادها ، مراکز صنعتي، درماني وتجاريبرآنند تا با استفاده از تکنولوژيهاي خاص بتوانند عملکرد موثرتري ايفا کنند به صورتي که در آينده اي نه چندان دور از تلفن همراه به عنوان يک وسيله ضروري براي دسترسي به امکانات و خدمات نام برده خواهد شد ودر کل شايد بتوان گفت
Mobile Solution مجموعه اي ازکاربردهاي موبايلي بوده که در امور مختلف از قبيل تجارت وصنعت وپزشکي و.. نقش بسزايي دارد و رفته رفته به جايي مي رسد که هم اکنون شرکتهاي توليد کننده موبايل( (nokiaو موتورهاي جستجوگر(google) رقابت تنگاتنگي را با يکيگر آغاز کرده اند.
مزاياي موبايل سولوشن
مزايايي موبايل سولوشن باعث شده كه كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه پيشرو سرمايهگذاريهاي كلاني را انجام دهند، برخي از مزيتها عبارتند از :
1 - تسريع در عمليات[1] : مصرف كنندگان در حال حركت، كار ، مسافرت، تجمع و خريد ميتوانند عمليات خود را انجام دهند.
2 - ايجاد ارتباط شبكه[2] : استفادهكنندگان ميتوانند در موقعيتهاي مختلف با همديگر ارتباط برقرار نموده و بازاريابها ميتوانند از اين شيوه دسترسي براي گسترش توليدات و ارايه پيشنهادهاي مطابق با انتظارات مشتريان استفاده كنند.
3-عموميت بخشي[3]: با گسترش فناوريهاي مكانيابي از قبيل سيستمهاي مكانيابي جهاني[4] (GPS)، شركتها ميتوانند استفادهكنندگان را در همه جا شناسايي كنند و كالاهاو خدمات خود را در محلهاي آنها معرفي نمايند.
4- قابليت حمل دادهها[5]: مصرفكنندگان ميتوانند از فايلهاي توليدات،آدرس شركتها، اطلاعات مربوط به رستورانها و هتلها، حسابهاي بانكي، جزئيات كارتهاي اعتباري و پرداختي و امنيت اطلاعات و دسترسي به اطلاعات مورد نياز استفاده نمايند.
در بيشتر كشورهاي توسعه يافته، مشتريان از تلفن همراه براي خريد از مغازههاي خردهفروشي، همچنين براي ارتباط با بانكها و رزرو كردن در مسافرتها، ديدن ورزشها و برنامههاي خبريو جستجوي شبكه استفاده ميكنند.
[1] .Immediacy
[2]. Connectivity
[3]. Localization
[4]. Global Positioning System (GPS )
[5] . Data Portability
سه منشا مزيت، براي تجارت موبايلي عبارتند از:
الف)مزيت هاي استفاده از گوشي تلفن همراه
ب) مزيت هاي حاصل از كاربردهاي (Applications ) تجارت بي سيم
ج) مزيت استفاده از اينترنت از طريق گوشي هاي تلفن همراه
3-1 - مزيت هاي استفاده از گوشي هاي تلفن همراه
3-1-1- همه جايي ( Ubiguity ) : همه جايي آشكارترين مزيت گوشي هاي تلفن همراه است. يك تلفن همراه ( البته از نوع پيشرفته آن ) مي تواند علاوه بر رفع نياز استفاده كننده به اطلاعات به لحظه (Real-Time ) امكان ارتباط و تماس را مستقل از حل و موقعيت او و در هر جايي برآورده سازد
3-1-2- قابل دسترسي بودن (Reachabelity ) : افراد بسياري هستند كه به دليل شغلي يا خصوصي تمايل دارند كه در هر كجا و در هر زماني كه در دسترس باشند. در صورتي كه شخص يك تلفن همراه داشته باشد اين امكان براي او فراهم خواهد بود. ضمن آنكه فرد مي تواند در دسترس بودنش را به افراد يا زماني به خصوص محدود نمايد
3-1-3- بانك اطلاعات متحرك ( Mobile storage device ) : تلفن هاي همراه به عنوان ابراز ذخيره سازي اطلاعات،هميشه در دسترس هستند و به كارگيري اطلاعات ذخيره شده از طريق آن ها نيز راحت تر مي باشد
3-2- مزيت استفاده از شبكه بي سيم از طريق گوشي هاي تلفن همراه
در سال هاي اخير تكنولوژي هاي بي سيم و تلفن همراه تا حد بسيار زيادي همگرا شده اند و از اين بين ارزش هاي زيادي خلق شده است،كه از آن جمله مي توان به موارد ذيل اشاره كرد
3-2-1- جايابي ( Localization ): پيشرفت هاي تكنولوژيكي ،ويژگي جديدي براي تجارت بي سيم به ارمغان آورده است كه طي آن ارزش بيشتري نسبت به گذشته براي مشتريان خلق مي شود. شركت هاي ارايه دهنده خدمات ( مرتبط با يك مشتري ) با آگاهي از محل حضورش،او را به معامله از طريق شبكه بي سيم تحريك مي كنند، بنابراين زماني كه مدير يك شركت طي سفر كاري به شهر مقصد مي رسد مي تواند انتظار دريافت پيغامي روي تلفن همراه خود داشته باشد كه از او در خصوص نياز به هتل جهت اقامت،سوال شده است.
3-2-2- امنيت ( Security ) : تكنولوژي هاي امنيتي در تجارت بي سيم قبلا” در قالب تكنولوژي SLL ( Layer Secure Socket) ظهور كرده است. اما كارت هاي هوشمند داخل ترمينال هاي سيار،امكان تاييد و اثبات مالك را فراهم مي كند و در نتيجه سطحي بالاتر از امنيت را نسبت به آنچه كه در حال حاضر در محيط هاي اينترنتي كابلي وجود دارد،پديد آورده است.
3--2-3- ارتباط سريع ( Instant Connectivity ) : اگر چه تا چندي قبل،براي ارتباط با شبكه اينترنت ( با استفاده از WAP و يك ميكروپويشگر و بر اساس تكنولوژي شبكه GSM )، لازم به تماس تلفني بود اما با ظهور تكنولوژي هاي GPRS و تكنولوژي هاي بعد از آن اين امكان فراهم شده است تا بدون بوت كردن سيستم و يا تماس تلفني، به شبكه اينترنت متصل شد. بنابراين جداي از بحث هاي مربوط به تجارت بي سيم،سريع ترين روش براي دسترسي به اينترنت از طريق ابزارهاي جديد بي سيم و تكنولوژي هاي مرتبط خواهد بود.
3-2-4- خدمات سفارشي ( Personalization ) : ظهور تكنولوژي هاي جديد امكان معامله خدمات سفارشي شده را از طريق تلفن هاي همراه فراهم كرده است،در مثال قبل اگر پاسخ مدير شركت در خصوص پيشنهاد هتل براي اقامت مثبت باشد،ارايه دهنده خدمت با ارسال پيغامي پيشنهادهايي به او خواهد دادكه در محدوده قيمتي مدير باشد( يا در محدوده هر متغير ديگر به جز محدوده بودجه اي ، كه البته مدير قبلا” از طريق ابزارهايي،شبكه را از آن ها آگاه كرده است).
3-3- مزيت هاي حاصل از كاربردهاي تجارت بي سيم
اغلب مزيت هاي گفته شده در بالا،در قالب كاربردهايي ( Applications ) كه بر روي تلفن هاي همراه مشتريان و يا مراكز ارايه دهنده سرويس نصب مي شود توسط آن ها درك مي گردد و از آنجا كه مشتريان،مستقيما” آن ها درك مي گردد و از آنجا كه مشتريان مستقيما” با اين كاربردها سرو كار خواهند داشت نقش بسيار مهمي در درك مزيت هاي تجارت بي سيم توسط مشتريان خواهند داشت
دیدگاه خود را ثبت کنید