فهرست مطالب
مقدمه
تعریف حسابداری تعهدی؛ رایجترین روش وصول سرمایه در بازار
حسابداری تعهدی برای چه شرکت هایی مناسب است؟
مزیت های حسابداری تعهدی؛ این شاخه از حسابداری چه کمکی به ما می کند؟
استفاده از ابزارهای تخصصی برای ثبت اسناد حسابداری تعهدی
بخشی از متن
مقدمه
مهم ترین وظیفه حسابداری را می توان شناسایی زمان های مناسب مالی دانست. زمان های طلایی پرداخت و دریافت های مالی و تنظیم سندهای مناسب برای آن ها که در نهایت یک مجموعه ارزشمند و کامل را از داد و ستدها، هزینه و درآمدهای یک سازمان می سازد. با این حال حسابداری همیشه با فرمول های یکسان و ساده پیش نمی رود. به همین دلیل شاخه های تخصصی متفاوتی در حسابداری به وجود آمد تا نیازهای مالی و محاسباتی شرکت های مختلف را رفع کند. حسابداری تعهدی یکی از بندهای حسابداری است که بیش از همه در شرکت های دولتی کاربرد دارد. برای آشنایی با این شیوه از حسابداری و مزیت های آن با ادامه این مطلب همراه باشید.
تعریف حسابداری تعهدی؛ رایجترین روش وصول سرمایه در بازار
اگر به سازمان های کوچک و معاملات روزمره ای که در اطرافتان انجام می شود دقت بیشتری کنید، متوجه می شوید که بارها با مفهوم حسابداری تعهدی در زندگی عادی آشنا شده اید و بی آنکه نامی از آن بدانید، در معاملات و سود و زیان های خود از آن ها استفاده کرده اید.
در حقیقت حسابداری تعهدی، روشی از ثبت معاملات و درآمدهای یک شرکت است که پایبند به زمان وصول نیست. برای درک بهتر این مفهوم به مثال زیر توجه کنید:
فرض کنید که سهام شرکت شما افزایش قیمت داشته و درصدی از سود به شما در این فرایند تعلق گرفته است. این سود در لحظه برای شما واریز نشده و به سرعت قابل نقد کردن نیست. با این حال شما از آن به عنوان سرمایه و یکی از دارایی های نقدی خود یاد می کنید.
حسابداری تعهدی به شرکت ها این امکان را می دهد که سرمایه های نقد نشده یا هزینه های خود را بدون توجه به زمان واقعی وصول و پرداخت آن ها، در گزارشات حسابداری مالی ثبت کنند.
و ...
دیدگاه خود را ثبت کنید