دانلود پاورپوینت فیزیولوژی گیاهان زراعی با فرمت pptو در 445 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت فیزیولوژی گیاهان زراعی
— پاورپوینت شامل تصاویر میباشد —-
اسلاید ۱ :
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول-سلول
فصل دوم- مواد تشکیل دهنده سلولها
فصل سوم – آب ، یکی از اجزای تشکیل دهنده گیاه
فصل چهارم –انتقال
فصل پنجم – انتقال ترکیبات آلی
فصل ششم – فتوسنتز
اسلاید ۲ :
فصل هفتم- رشد و نمو
فصل هشتم – فیزیولوژی بذر
فصل نهم مواد تنظیم کننده رشد گیاهان
فصل دهم آشنایی با چند گیاه زراعی
خلاصه کتاب
منابع
اسلاید ۳ :
مقدمه
– اندامهای گیاهی از گروهی از یاخته ها و بافتهای تخصص یافته تشکیل شده اند که وظیفه حمایت ، حفاظت ، انتقال مواد ، ذخیره، متابولیسم و تولید مثل را در گیاه به عهده دارند. در گیاهان یکساله و درختچه ها ،پیکره گیاه بر اثر تقسیم ،رشد و نمو سلولهای مریستمی که در نوک ساقه ها و ریشه ها قرار دارند ایجاد می شود از سلولهای مریستمی بافتهای اولیه به وجود می آید مانند بشره ، عناصر آوندی ، مغز.
پاورپوینت فیزیولوژی گیاهان زراعی
اسلاید ۴ :
در گیاهان چند ساله بافتهای ثانویه از طریق فعالیت یک لایه زاینده بوجود می آید از این لایه زاینده سلولهای آوند آبکشی و آوند چوبی ثانویه و سلولهای دیگر تولید می شوند که بواسطه رشد ثانویه، قطر ساقه و ریشه افزایش می یابد. در یک سلول گیاهی ، یک بخش سلولی به نام پروتوپلاسم با دیواره سلولی اولیه احاطه می شود . پروتوپلاسم شامل دو قسمت هسته و سیتو پلاسم می باشد.
اسلاید ۵ :
سیتوپلاسم شامل مجموعه ای از اندامک ها: میتوکندری،اجسام گلژی،پلاستیدها میکروبادی،لیزوزوم ،واکوئل ،ریبوزوم،شبکه آندو پلاسمی ،میکروتوبول،میکروفیلامنت، قطرات چربی، پروتئینی و دانه های نشاسته می باشد . سیتوپلاسمی که در خارج و پیرامون اندامک ها را اشغال کرده است سیتوسل نام دارد، که شامل پروتئین ها ، اسید های آمینه ، ساکارید ها ، اسید های آلی و یونهای معدنی و ذرات سیتو پلاسمی می باشد . در شکل ۱-۱ سلول گیاهی و اجزای آن را مشاهده می نمایید.
اسلاید ۶ :
سلول به عنوان یک واحد ساختمانی اولین بار در سال ۱۶۶۵ توسط رابرت هوک انگلیسی در فطعات چوب پنبه (پوست مرده درخت) دیده شد.
اسلاید ۷ :
غشا سلول (cell membran)
تمامی سلولها به وسیله یک غشا که نقش مرز بیرونی را داشته و باعث جدا نمودن سیتوپلاسم از محیط خارج می شود ، احاطه شده اند. غشا باعث می شود سلول ضمن اینکه مواد خاصی را جذب و نگهداری می کند ، برخی مواد دیگر را دفع می کند انواع مختلفی از پروتئینهای ناقل در غشا پلاسمایی قرار دارند که باعث ورود و خروج انتخابی سلولها در سراسر غشایی پلاسمایی می شوند. ساختمان مولکولی تمام غشاهای بیولوژیکی یکسان است . غشاها دارای دو لایه فسفولیپیدی هستند که در میان آنها پروتئینها قرار دارند ( شکل ۱-۲).
اسلاید ۸ :
ترکیب توام فسفو لیپید ها و پروتئین ها که خصوصیات آن از یک غشا به غشا دیگر فرق می کند ، تعیین کننده خصوصیات منحصر به فرد هر غشا است
اسلاید ۹ :
پلاستها
مجموعه پلاستها را پلاستیدوم می گویند ویژه سلولهای گیاهی است در سلولهایی که به رشد نهایی خود رسیده اند پلاستها اشکال متفاوت دارند و مواد مختلف در خود ذخیره می کنند . پلاستها را برحسب مواد محتوی آنها به انواع زیر تقسیم می کنند:
۱-کلروپلاست
۲- آمیلوپلاست
۳-کروموپلاست
۴-الئوپلاست
اسلاید ۱۰ :
آمیلو پلاست
آمیلوپلاستها محتوی نشاسته اند خاص بافت پارا نشیم ذخیره ای است و در قسمتهای عمقی اندام ها وجود دارد. منشا آنها، لکوپلاستها هستند.
دیدگاه خود را ثبت کنید