توضیحات محصول
آینده سلامت دیجیتال
دراین فایل مطالب ارزشمند در زمینه سلامت دیجیتال شناخت بازار وتوسعه راهبردهای بازاریابی سلامت از دیگاه های صاحب نظر بازاریابی با 141 اسلاید ویژه ارائه می گرددو می تواندبرای مدیران کلیه کسب و کارها و سازمان های تولیدی و خدماتی سلامت ودرمان ،همچنین دانشجویان کلیه رشته و کارمندان محترم در کلیه صنوف و کلیه عزیزانی که راهبردهای بازاریابی را ارزشمند می دانند ؛قرار گیرد.
تغییررونددرسبک زندگی موجب تغییردرخدمات و مدیریت ذائقه مشریات گردیده است و این تغییر پرشتاب موجب ؛ تغییر مکان مراقبت ، خارج از بیمارستان و نزدیکتر به خانه گردیده است و همچنین تبدیل نوع مراقبت ، از "تشخیص و درمان" به "پیشگیری و مدیریت مدیران و صاحب نظران فعال در امر درمان به این نکته کلیدی تاکید دارند که بایستی ؛ محیط سرپایی - خصوصاً خانه - بهترین محیط مراقبت خواهد بوده. مراقبت های مجازی گسترش یابد."
یکی دیگر از ویژگی سلامت دیجیتال،دسترسی به خدمات بهداشتی در مناطق روستایی ، به ویژه در اقتصادهای نوظهورمی باشد .
سیستم مراقبت های بهداشتی در آینده باید بسیار متفاوت به نظر برسد. بیشتر "مشتری محور" خواهد بود - اجازه می دهد
شهروندان و خانواده های آنها مسئولیت بسیار بیشتری در مدیریت مراقبت های بهداشتی خود داشته باشند .
سلامت دیجیتال چیست؟
سلامت دیجیتال از همآیند پیشرفت در حوزههای دیجیتال و ژنتیک با حوزههای سلامت، مراقبت سلامت، معیشت و اجتماع پدید میآید تا خدماترسانی سلامت را ارتقا دهد. این رشته از فناوری اطلاعات و ارتباطات کمک میگیرد تا مشکلاتی را که بیماران با آن درگیر هستند مرتفع کند.
سلامت دیجیتال مردمان را برای پیگیری، مدیریت، و بهبود سلامت، معیشت و زندگی پربارتر خود، خانواده و جامعه توانمند میکند. سلامت دیجیتال میتواند کمبودهای خدمات سلامت را پوشش دهد و دسترسی به آن خدمات را افزایش و هزینههایشان را کاهش داده و پزشکی را دقیقتر و منطبق بر نیازهای اشخاص کند.
سلامت الکترونیک یک زمینه نوظهور از برخورد انفورماتیک، پزشکی، بهداشت عمومی و تجارت است که از طریق شبکه جهانی وبو تکنولوژی های مرتبط با آن ارتقا و تکامل می یابد. سلامت الکترونیک را نه تنها بعنوان یک توسعه فنی بلکه بعنوان حالتی روحی، طرز تفکر و یک حرکت عمومی جهانی می توان توصیف کرد. برای توصیف واژه سلامت الکترونیک باید از فناوری اطلاعات و ارتباطات در بخش سلامت بهره برد. اطلاعات دیجیتالی در بخش سلامت و بهداشت برای مقاصد بالینی و آموزشی و مدیریتی از طریق الکترونیکی، انتقال ذخیره و بازیابی می شود.
- تعریف سلامت الکترونیک
سلامت الکترونیکی یک زمینه جدید و روبه رشد از تلاقی اطلاع رسانی پزشکی سلامت عمومی و مبادلات تجاری است که به خدمات و اطلاعات سلامت ارائه شده و یا تقویت شده از طریق اینترنت و فناوری های وابسته اطلاق می گردد. در مفهومی وسیع تر این واژه نه تنها به توسعه فناوری اشاره می کند بلکه زمینه ای جامع برای ارتقای محلی منطقه ای و بین المللی مراقبت بهداشتی با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
- زیرساخت های سلامت الکترونیک
بحث سلامت الکترونیک رابطه نزدیکی با زیرساخت های دیجیتالی هر کشوری و نیز فرهنگ دیجیتالی آن کشور دارد. برای برقراری نظام سلامت دیجیتالی هر کشوری زیرساخت های مخابراتی و اینترنتی آن کشور نقش تعیین کننده ای دارد. درصد کاربران از اینترنت، میزان نفوذ فیزیکی اینترنت در کشور، سایت های ارائه دهنده اطلاعات پزشکی و درمانی، سرویس دهندگان اینترنت و غیره از عوامل مهم در توسعه سلامت الکترونیکی هستند. همچنین نقش وزارتخانه ها و سازمان های درگیر در حوزه سلامت الکترونیکی مانند وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر سازمان های مرتبط بسیار مهم خواهد بود.
- حوزه های سلامت دیجیتال
فواید فراوانی از سلامت الکترونیکی می توان به دست آورد اما باید این نکته را نیز در نظر داشت که توسعه و گسترش خدمات بهداشتی و درمانی بدون استفاده از رایانه و تکنولوژی های مرتبط عملیاتی نخواهد بود. لذا برای تبیین بیشتر این کاربرد در ۱۰ حوزه به شرح زیر قابل تفسیر است:
1-توانمندسازی
به دلیل در دسترس قرار گرفتن اطلاعات و دانش پایه و مورد نیاز پزشکی و بهداشتی از سوی شبکه های اطلاعاتی برای همگان، راه های جدیدی به سوی درمان بیمار محور در جامعه اطلاعاتی ایجاد می شود. مردم جوامعی که اطلاعات صحیح و کافی را نسبت به مراقبت از سلامت خود دارند، کمتر دچار بیماری شده و در صورت ابتلا به بیماری نیز می دانند که در چه زمانی به چه متخصصی رجوع کنند. بدین ترتیب از مراجعه های مکرر آن ها به مراکز غیرمرتبط جلوگیری به عمل آمده و در نتیجه شاهد ترافیک های بیهوده در محیط های بهداشتی نخواهیم بود، افزون بر این افراد بیمار می توانند آموزش های مورد نیاز خود را در مورد برخورد با بیماری و عوارض آن از طریق شبکه های اطلاع رسانی دریافت کنند.
2-امکان تبادل اطلاعات میان موسسات بهداشتی
در این حوزه از سلامت دیجیتال امکان تبادل اطلاعات و اسناد پزشکی میان موسسات بهداشتی و درمانی فراهم خواهد شد به نحوی که همواره از آخرین تغییرات دارویی، نسخه های درمانی، آموزش های پرستاری و مراقبتی و دیگر اطلاعات مورد نیاز آگاه شوند، بانک های اطلاعاتی این موسسات همواره به روز بوده و از آخرین تجربیات همکاران خود در هر گوشه از جهان می توانند استفاده کنند.
3-اصول اخلاقی
سلامت الکترونیکی الگوهای نوین ارتباطی میان پزشک و بیمار; پزشک و پزشک را ایجاد خواهد کرد و چالش ها، تهدیدها، تحولات ونیز فرصت های جدیدی از جنبه اخلاق را به وجود می آورد. از جمله این چالش ها بحث اخلاق پزشکی در درمان های online، محرمانه ماندن اطلاعات بیماران، محرمانه نگه داشتن مهارت های تخصصی پزشکان و نیز رضایت پزشک و بیمار در درمان است.
۴
- کارآیی
خصوصیاتی همچون حافظه، سرعت در پردازش و تحلیل و توانایی انجام حجم زیادی از عملیات موجب خواهد شد که مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی با استفاده از رایانه بتواند پیشرفت های قابل ملاحظه ای در راه توسعه و پیشرفت بردارد. برای تصمیم گیری در عرصه ارائه خدمات سلامت الکترونیک ، نخست جمع آوری اطلاعات مناسب است. در زمان های گذشته در اثر یک مورد بیماری جدید زمان زیادی را به خود اختصاص می داد، اما امروزه بعنوان اقدامی فوری در بخش سلامت دیجیتال، قابل انجام است.
- آموزشonline5-
یکی از حوزه های سلامت الکترونیکی که ارتباط بسیار نزدیک و تنگاتنگی نیز با آموزش الکترونیکی دارد حوزه آموزش online سلامت است. در این بخش از سلامت دیجیتال متون آموزش پزشکی، آموزش سلامت، اطلاعات بهداشتی و درمانی و نیز اطلاعات پیشگیری از وقوع بیماری ها به صورت online و به شکل متن، صدا، تصویر و فیلم بر روی شبکه جهانی وب قرار می گیرد تا همه کاربران به آن دسترسی داشته باشند. همچنین جدیدترین مسائل و یافته های پزشکی دنیا نیز بر روی شبکه جهانی قرار می گیرد تا پزشکان و متخصصان با مراجعه به آن اطلاعات پزشکی و درمانی خود را به روز نگاه دارند.
۶-ارتباطی جدید
سلامت دیجیتال نوعی ارتباط جدید میان بیمار و پزشک برقرار خواهد کرد. ارتباطی تمام وقت و ۲۴ ساعته که این ارتباط در روزهای غیرکاری و تعطیل نیز قابل انجام است. بیمار از طریق آدرس اینترنتی که پزشک معالجش در اختیار او قرار داده، می تواند آخرین اطلاعات را درباره بیماری خودبه دست آورده و با آخرین و جدیدترین درمان ها آشنا شود. افزون بر این می تواند علایم و نشانه های جدید را که خود می بیند و دردهایی را که در بدن خود احساس می کند به صورت online در اختیار پزشک معالج خود قرار دهد و پزشک نیز راهنمایی های خود را به صورت online انجام دهد، بدون اینکه نیاز به حضور فیزیکی هر یک از دو طرف در مطب و یا بیمارستان باشد. همچنین در صورت حاد شدن مشکل مریض می تواند با ارسال درخواستی برای پزشک معالج خود، تقاضای حضور فیزیکی ایشان را در منزل و یا محل کار خود بنماید. این نوع از ارتباط که شکل جدیدی از ارتباط میان پزشک و بیمار است به نوعی مشارکت تبدیل شده و منجر به اتخاذ تصمیمات مشترک نیز خواهد شد که این امر در بیماری های جدید موجب افزایش سطح علمی پزشک و معالجه زودتر بیمار خواهد شد.
۷- گستره جغرافیایی
توسعه گستره مراقبت های بهداشتی به فراتر از مرزهای جغرافیایی در مقوله سلامت الکترونیکی بیماران مفهوم جدیدی است از پزشکان بی مرزکه مراقبت های درمانی به فراتر از مرزهای قراردادی بشری، پزشکان را قادر می سازد تا به آسانی مراقبت های پزشکی خود را به صورت online از طریق اینترنت پیگیری نمایند و نیز دسترسی بیماران را به دلیل نبود حضور فیزیکی پزشک معالج، محدود نخواهد کرد. همچنین پزشکان قادر خواهند بود تا با حضور مجازی در کشورهای عقب مانده به مشکلات بیماران این کشورها رسیدگی کنند. بدون آنکه حضور فیزیکی خود را در کشورشان از دست بدهند. این امر منجر به افزایش سطح جهانی سلامت بهداشتی خواهد شد.
۸- افزایش کیفیت خدمات سلامت
به دلیل ثبت و نگهداری اطلاعات پزشکان و مراکز بهداشتی در حافظه رایانه ها، مقایسه میان ارائه کنندگان خدمات بهداشتی درمانی راحت تر خواهد بود. زمانی که این مقایسه صورت می گیرد مشتریان به سوی مراکزی که خدمات با کیفیت تری ارائه می دهند، هدایت خواهند شد و این امر سبب ازدحام جمعیت در مراکز بهداشتی و لزوم نوبت دهی برای مراجعه، اعلام نتایج آزمایشگاهی و امکان بحث و بررسی راه های درمانی از طریق اینترنت را فراهم می آورد و به دلیل استقبال مردم از مراکز درمانی با کیفیت تر، دیگر مراکز نیز به سمت تعالی پیش خواهند رفت.
۹- مبتنی بر مدارک بودن
معالجات در محیط سلامت الکترونیک باید براساس مستندات صورت بگیرد به این معنی که اگر برای بیمار روش درمانی خاصی پیشنهاد شود این روش باید با یافته های علمی روز مطابقت داشته باشد همچنین پیش بینی یک روش درمانی نیز براساس آخرین اطلاعات و دانش پزشکی روز میسر خواهد شد. البته در این حوزه نیاز به کار زیادی وجود دارد تا بسترهای علمی آن فراهم شود.
10-افزایش دسترسی به خدمات تامین عدالت
استفاده از خدمات سلامت الکترونیک سبب خواهد شد که افراد خدمات سرویس های بهداشتی درمانی مورد نیاز خود را از ارائه دهندگان آن در هر نقطه از جهان دریافت کنند. این خدمات می تواند شامل مشاوره های ساده و ابتدایی تا معالجات پیچیده تری در بیماری های مزمن باشد. به این ترتیب فردی که تاکنون تنها امکان استفاده از خدمات بهداشتی را تنها در شهر خود داشته است اکنون توانایی استفاده از این خدمات را در هر کجای دنیا دارد و دسترسی استفاده کنندگان به مراکز بهداشتی راحت تر شده و بدین ترتیب امکان برقراری عدالت فراهم خواهد شد.
نگاهی به حوزه سلامت با عینک واقعیت
وقتی از آینده صحبت می کنیم ذهن ما به صورت ناخودآگاه متوجه اصلاح و تغییر می شود. این تغییرات می توانند سطحی یا بنیادی باشند اما در هر صورت هدف آن ها بهبود بخشیدن به زندگی انسان است.
وقتی از آینده صحبت می کنیم ذهن ما به صورت ناخودآگاه متوجه اصلاح و تغییر می شود. این تغییرات می توانند سطحی یا بنیادی باشند اما در هر صورت هدف آن ها بهبود بخشیدن به زندگی انسان است. با وجود این که فناوری پیشرفت های زیادی داشته است اما همچنان تاثیر به سزایی در زندگی انسان دارد و تغییراتی که به وجود می آورد ما را شگفت زده می کند. همانطور که می دانید حوزه سلامت، از لحاظ اصلاحات فنی یکی از محافظه کارترین صنایع است زیرا به صورت مستقیم با سلامت انسان در ارتباط است. در نتیجه باید احتیاط بسیاری در این امر داشت و خطر را به حداقل رساند. نکته مهم این است که نپذیرفتن نوآوری هایی که بر پایه فناوری هستند چالش های بزرگی در این حوزه به وجود خواهد آورد.
به همین دلیل در سرتاسر دنیا شاهد رشد پذیرش فناوری در بخش های مختلف مراقبت های بهداشتی هستیم. و برپیشرفت ها و دستاوردهایی که به نحوی بر سلامت انسان تاثیر مثبت دارند افزوده می شوند.
آینده سلامت دیجیتال چگونه است
تصور کنید مدلی از مراقبت های بهداشتی مبتنی بر داده داریم که همیشه در دسترس است. انتظار می رود پیشرفت های این حوزه به سمت توسعه ابزار های تولید داده حرکت کند. افراد با کمک ابزار های گوناگون (مانند تکنولوژی های پوشیدنی، حسگر ها و ابزارهای ان ال پی) از وضعیت بدن خود داده استخراج می کنند. سپس به آن ها مراقبت های بهداشتی مخصوص بیماری ای که درگیر آن هستند، ارائه می شود.
بر اساس داده هایی که از بیمار اخذ می گردد، سرعت و دقت تشخیص ها زیاد می شود. به عنوان مثال با کمک ابزار های هوش مصنوعی ( ای آی)، آنالیز داده ها سریع تر و دقیق تر انجام می شود. این امر برای پزشکان خبر خوبی است زیرا در این صورت آن ها در تشخیص، دقیق تر عمل میکنند و بیماران بیشتری را ویزیت می کنند.
پیش بینی بیماری در مراحل اولیه آن توسط سلامت دیجیتال تغییرات رفتاری به همراه خواهد داشت. به عنوان مثال شناسایی دقیق تر و به موقع بیماری موجب بهبود روند درمان، جلوگیری از انجام برخی مراحل اضافه و کاهش هزینه می شود. همچنین بیماران کیفیت کار ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی را با هم مقایسه می کنند، هزینه ها را در نظر می گیرند ودر نهایت انتخاب آگاهانه ای بر مبنای ارزش واقعی دارند. در این صورت بازده افزایش می یابد.
پزشکی از راه دور (تله مدیسن) و نظارت از راه دور (تله مانیتورینگ) با کمک سایر روش های مراقبتی مانند مراقبت در خانه، مراقبت های بهداشتی را متحول می کنند. این امر سبب ارتقا سلامت انسان و اطمینان خاطر از دسترسی به موثرترین سطح مراقب می شود.
از جمله بخش هایی که در آینده دستخوش تغییرات می شود، تعامل بیشتر متخصصان سلامت با واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی، بلاک چین و دیگر فناوری ها و استفاده از آن ها در اشکال مختلف است.
آینده سلامت دیجیتال از نگاه محاسبات
پیش بینی های تحلیل گران آینده بازار سلامت دیجیتال لزوما یکسان نیست. اما همه آن ها بر رشد سریع و افزایش حجم بازار اتفاق نظر دارند.
طبق پیشبینی گلوبال مارکت این ساید، حجم بازار سلامت دیجیتال تا پایان سال 2025 به 504.4 میلیارد دلار می رسد. نوآوری های دیجیتالی روش های درمانی و تشخیص های جدید را آسان تر می کند و بازده فرآیند مراقبت را افزایش می دهد در نتیجه هزینه های مربوطه کاهش می یابد. همچنین پیشرفت تکنولوژی، بازارهای نوظهور و توسعه یافته طرفین زنجیره تامین را به هم متصل می کند.
عوامل تاثیرگذار بر رشد بازار سلامت دیجیتال
- افزایش تقاضا برای سرویس های مانیتورینگ از راه دور با توجه به افزایش بیماری های مزمن در سطح جهانی افزایش برنامه های مدون و کمک های مالی توسط دولت ها جهت به اجرای سیستم دیجیتال
- افزایش استفاده از تلفن همراه، تبلت و اپلیکیشن های تلفن همراه در بین پزشکان جهت دنبال کردن و دسترسی به اطلاعات پزشکی رشد استفاده از راه حل های آی تی مختلف جهت رعایت الزامات قانونی برای مراقبت از بیمار و ایمنی وی موارد فوق عوامل مهمی هستند که موجب رشد بازار سلامت دیجیتالی سال های آتی می شوند.
فهرست؛
آینده پژوهی در یک نگاه
آینده پژوهی مشتمل بر مجموعه تلاش ها
آینده پژوهی به عنوان دانشی مستقل
مشکلات امروز ما به دلیل آینده ای بوده که برای ما اینک حال می باشد.
آینده پژوهی، تصویر سازی از آینده
مزیت های آشنایی با آینده پژوهی
آینده پژوهی یکی ازمباحث مهم درحوزه مدیریت استراتژیک
آینده پژوهی و بیمارستانهای فردا
مطالعات روشمند با هدف مطالعه منظم آینده
اصول و مبانی آینده پژوهی
آینده پژوهی و گذشته پژوهی
شباهت وتفاوت آینده پژوهی و پیش بینی
نقش تکنولوژی در آینده سلامت و ایمنی عمومی
سرمایه گذاری دربخش امنیت عمومی
پیشبینی و پیشگیری
پنج تکنولوژی قابل ستایش آینده/ اینترنت اشیاء
کلانداده و تحلیل
شبکههای ارتباطاتی
هوش مصنوعی
فضای ابری
تکنولوژی های مدرن درسلامت دیجیتال
وضعیت سلامت دیجیتال در ایران
روندرشد استارتاپ های سلامت در ایران
حوزه فعالیت شرکت های سلامت درایران
سلامت دیجیتال چیست؟
توانمندسازی سلامت دیجیتال
تعریف سلامت الکترونیک
زیرساخت های سلامت الکترونیک
حوزه های سلامت دیجیتال
توانمندسازی
- امکان تبادل اطلاعات میان موسسات بهداشتی
- اصول اخلاقی
کارآیی
آموزش آنلاین
ارتباطی جدید
گستره جغرافیایی
افزایش کیفیت خدمات سلامت
مبتنی بر مدارک بودن
افزایش دسترسی به خدمات تامین عدالت
آینده ی شگفت انگیز دندان پزشکی و بهداشت دهان و دندان
دندان پزشکی از راه دور
مسواک هوشمند
مسواک های متصل به بلوتوث شرکت Philips
واقعیت افزوده
واقعیت مجازی
دستیار طراحی رایانهای و چاپ سهبعدی
تحولی در ارتقا سلامت با سلامت همراه (mobile Health))
تعریف سلامت همراه
فناوری موبایل فراتر از اپهای گوشیهای هوشمند
فناوری موبایل قبل از هرچیز یک بستر ارتباطی است
محدودیتهای فناوری موبایل
نقش اینترنت اشیا در پزشکی و درمان مدرن
تحول دیجیتال درمراقبت های بهداشتی
چالش عمده در اجرای IoT
ورود اینتل به تجزیه وتحلیل داده های پزشکی
IoT آینده داروسازی؟
نگاهی به حوزه سلامت با عینک واقعیت
تله مدیسین درعصرحاضر
تله مدیسین چیست ؟
اطلاعات و سرویس های صوتی
اطلاعات و سرویس های داده ای
کاربردهای تله مدیسین
مزایای تله مدیسن
کاربرد تله مدیسن درشرایط بحرانی
اهمیت اینترنت اشیا در آیندهی تله مدیسین
کمک به سالمندان در محل سکونت
دسترسی پزشکان به دادهها از طریق دستگاههای پزشکی
قابلیت اطمینان و کیفیت دادهها، دو چالش در ارتباط با IoT و telemedicine
آرامش بیماران از طریق نظارت به هنگام
بیمارستان مجازی رنگ واقعیت به خود خواهد گرفت
ارتباط بیماربا پزشکان از طریق وب سایت
بیمارستان مجازی، یک کتابخانه دیجیتالی برای نگهداری تجهیزات پزشکی
بیمارستان ها جزئی مراحل درمان شده اند
بیمارانی که وضعیت آن ها درمنزل قابل مدیریت وکنترل است
بیمارقادر به خواندن فشار خون خود
ویژگیهای بیمارستان مجازی
مدیریت در بیمارستان مجازی
کارکنان مجازی برای یک بیمارستان
انواع بیمارستان مجازی
رونداشتغال در زمینه سلامت
بیمارستان مجازی به مثابه سیستم اطلاعاتی کاربردی
بیمارستان مجازی به مثابه یک کتابخانه دیجیتال
اهداف اساسی این بیمارستانها
چه افرادی از بیمارستان مجازی استفاده میکنند؟
کاربردهای یک بیمارستان مجازی
نیازها
بیمارستان هوشمند، مطب هوشمند و پرونده پزشکی هوشمند
بهبودمستمر فرآیندها
مشاوره دارویی از راه دور یا Telepharmacy
چشم انداز جدیددرارائه خدمات دارویی
خدمات از راه دور
مزایا و معایب
پزشکی از راه دور و سلامت الکترونیک
تعریف تله مدیسین ازمنظز انجمن تله مدیسین بریتانیا
قسمت های تشکیل دهنده تله مدیسین
شبکه های ارتباطی
قوانین و مقررات
نحوه کار سیستمهای پزشکی از راه دور
محاسن تله مدیسین
پرونده الکترونیک سلامت
اهمیت وضرورت ایجاد پرونده الکترونیک سلامت
تحول دیجیتال در بخش بهداشت، درمان و سلامت
روندهای اصلی بخش سلامت
بازار یک میلیارد دلاری استارتاپهای سلامت
مایو کلینیک با استارتاپهای مبتنی بر هوش مصنوعی کار میکند
شتابدهنده سلامت دیجیتال مایو کلینیک
سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری در حوزه فناوری بهداشت و سلامت
وضعیت سلامت دیجیتال در ایران
فعالیت شرکت های سلامت دیجیتال در ایران
پتانسیل های ویژه ایران از نظر دانش مهندسی و صنعت دیجیتال
ظرفیت استراتژیک ایرانیان خارج ازکشور
بازار سلامت دیجیتال تا 6 سال آینده به 600 میلیارد دلار میرسد
نقش شرکت های دانش بنیان در سلامت دیجیتال
سهم بازارسلامت دیجیتال دردنیا
امکانات و ظرفیت های سلامت دیجیتال
چشمانداز نوآوری در صنعت سلامت و سلامت دیجیتال در آمریکای شمالی و لاتین
خیز برداشتن آمریکای لاتین
بازارسلامت دیجیتال برزیل
سلامت دیجیتال درشیلی
صنعت سلامت درمکزیک
توسعه فناوری های جدیددرکلمبیا
پیشتازان نوآوری سلامت دیجیتال در آمریکای شمالی
پیشتازان نوآوری سلامت دیجیتال در آمریکای لاتین
بازاریابی در حوزه سلامت چیست؟ آشنایی با انواع رایج آن
بازاریابی پزشکی
بازاریابی دیجیتال پزشکی
بازاریابی بیمارستانی
بازاریابی تجهیزات پزشکی
بازاریابی دیجیتال برای پزشکان: مفاهیم و ضرورت ها
خدمات آنلاین بیماران
درصد بالایی از بیماران جست وجوی آنلاین را به آفلاین ترجیح می دهند
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید