توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت كشت قارچ خوراکی با فرمت pptx ودر 43 اسلاید قابل ویرایش
هدف آموزشی: ارائه مطالبی در مورد تولید و پرورش قارچ خوراکی و گسترش انگیزه وفرهنگ لازم جهت تولید این محصول در بین فراگیران
فهرست
بخش اول
کشت قارچ دکمه ای
بخش دوم
کشت قارچ صدفی
بخش سوم
برخی مشکلات در کشت قارچ صدفی
بخش چهارم
پرسشنامه
قسمتی از متن پاورپوینت كشت قارچ خوراکی
- از آنجايي كه پرورش قارچها معمولاً در محيطي بسته انجام مي شود لذا قارچها رامي توان در هر منطقه جغرافيائي و با هر نوع آب و هوايي توليد كرد. قارچها ميتوانند اختلاف درجه حرارت 16 تا 30 درجه سانتيگراد را تحمل كنند .
- سابقا محيط كشت قارچ دكمه اي فقط كود اسب بود اما از آنجايي كه تهيه اين كود در مقياس وسيع امكان پذيرنبود از مواد ديگري مانند كاه گندم – كود مرغ و سنگ گچ طي فرايندي به نام كمپوست سازي ( بستر سازي يا كود سازي) محيط كشت مصنوعي با خواص كود اسب تهيه شد كه به مراحل مختلف آن مي پردازيم:
- ميزان توليد در مكاني به مساحت 80 متر مربع:
- در يك مكان سرپوشيده داراي سقف مناسب به مساحت 80 متر مربع بيش از يك تن قارچ توليد ميشود كه زمان لازم براي انجام اين كار در حدود 2 ماه بوده و اولين برداشت پس از يك ماه بدست مي آيد . این مطالب براي توليد قارچ دکمه ای در سطح محدود ( زير 80 متر مربع ) نوشته شده بديهي است جهت توليد در سطح وسيعتر دانش فني بيشتري مورد نياز مي باشد كه باید در كلاسهاي تخصصي جداگانه بصورت تئوري و عملي ارائه گردد.
پاورپوینت كشت قارچ خوراکی
1ـ فاز اول کمپوست سازي :
- اين مرحله از بستر سازي شامل خيس کردن و انباشت مواد اوليه به مدت 5 تا 7 روز بوده که در سيستم ماشيني معمولاً 3تا 4روز است. چهار مرحله قالب زني که به مدت 3 تا 5 روز و معمولا 4 روز انجام ميشود. قالب زني در سيستم ماشيني 3 مرحله وهر3 روز يک بار انجام مي شود. بنا بر اين در سيستم ماشيني طول پروسه فاز اول حداقل5 تا 14 روز کاهش مي يابد .
2ـ فاز دوم کمپوست سازي:
- اين فاز شامل 3 مرحله به صورت زیر است:
- 1ـ عمليات تخمير به مدت 3 تا 5 روز
2ـ پاستوريزاسيون بمدت 12 تا 18 ساعت
3ـ آمونياک زدايي 3 تا 5 روز بوده و تقريبا درهر دو سيستم شبيه هم انجام ميشود ( گاهي در سيستم دستي مرحله آمونياک زدايي 1تا 2 روز بيشتر به طول مي انجامد).
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید