فایل مورد نظر در سه فصل به طور کامل برای کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفی که در حوزه صنعت آرایشی و بهداشتی مشغول بکارند تهیه و تنظیم شده است.این فایل به طوری سلیس و روان نوشته شده است که حتی افرادی که هیچ تجربه ای در این زمینه نیز ندارند میتوانند با استفاده از این فایل به یک کارشناس خبره تبدیل شوند.
فایل در 53 صفحه تهیه و تنظیم شده است که وجود شکل میتوان آنرا از نمونه کتب و فایلهای موجود در بازار متمایز کرد.شاید افراد مبتدی در این حوزه مشغول بکار باشند که نیاز به یک آموزش جامع و کامل داشته باشند.این فایل دارای پشتیبانی نیز میباشد که تمام افرادی که از ان استفاده میکنند میتوانند از طریق تلگرام به ایدی ghaderi_35@ به طور رایگان نقطه نظرات یا ایرادات خود را بیان کنند و مشاوره رایگان دریافت کنند.
فهرست فایل شامل موراد ذیل میباشد:
فصل اول
پیشگفتار،نگاه کلی،هشدار ایمنی در بخش میکروبی،هشدار بهداشتی در بخش میکروبی،اشنایی با دستگاههای بخش میکرویی،محیط کشت و تنظیم پی اچ آن،آموزش کشت خطی،مشاهده باکتری به روش گسترش مرطوب اموزش روش کاتالاز و اکسیداز.
فصل دوم
ویژگی اصلی شناسایی میکروارگانیسم آرایشی و بهداشتی،آبگوشت غنی کننده ایگون ال تی 100،تعاریف،رقت سازی،جستجوی مزوفیل هوازی،جستجوی کپک و مخمر،جستجوی باکتریهای استاف اورئوس،اشرشیا کلی،سودوموناس ائروژینوزا،کاندیدا آلبیکنس به همرا تصاویر از تمامی باکتریهای فوق،جدول حدود مجاز فرآورده های آرایشی و بهداشتی
فصل سوم
تهیه کدورت نیم مک فارلند،تست عملکرد نگهدارنده.شیوه نگهداری از سویه باکتری در آزمایشگاه،ضد عفونی خطوط تولید و مخازن
دیدگاه خود را ثبت کنید