دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری

۸,۰۰۰ تومان

- بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همچنین یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پشتیبانی این محصول به صورت مادام العمر بر عهده ناشر می باشد. چنانچه بعد از خرید نیاز به راهنمایی و یا مشکلی در خصوص فایل داشتید از طریق ارسال تیکت در فروشگاه ناشر، مراتب را ارسال فرمایید.

دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری با فرمت pptx ودر 33 اسلاید قابل ویرایش

 پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری

قسمتی از متن پاورپوینت

پس از یک دوره کمون 2 ساعت تا 3 روز بروز می کند.
علایم گاستروانتریت (تهوع، استفراغ، کرامپ های شکمی، اسهال )
اختلالات الکترولیتی که در بچه ها بیشتر مشاهده می شود.
تب و افزایش لکوسیت ها در مدفوع
عفونت عمومی که بیشتر با باکتری های شیگلا، اشرشیا، لیستریا دیده می شود.

تشخیص: به منظور تشخیص افتراقی با سایر علل مسمومیت، کشت مدفوع و در برخی موارد از کشت خون استفاده می شود.

درمان علامتی/ حمایتی / جایگزین کردن آب و الکترولیت. تجویز آنتی بیوتیک مناسب
تجویز داروهای ضد اسهال توصیه نمی شود.

بوتولیسم

از مصرف غذا ها و کنسروهایی که به مدت طولانی نگهداری می شوند ایجاد می شود.

عامل ایجاد کننده این بیماری: Clostridium botulinum (باسیل g+) بی هوازی {مولد 3 نوع توکسین A, B, E }

توکسین بوتولینیم مرگبارترین سم شناحته شده است که 100 ng آن برای انسان مرگبار است.

بوتولیسم به پنج دسته تقسیم می شود:

بوتولیسم غذایی بالغین (به سبب مصرف غذای آلوده به توکسین)
بوتولیسم شیرخواران (به سبب کلونیزه شده باکتری در روده)
بوتولیسم عفونی بالغین (به سبب کلونیزه شده باکتری در روده)
بوتولیسم زخم (آلودگی زخم های عمیق با اسپور)

žبوتولیسم به پنج دسته تقسیم می شود:

ž

علایم بوتولیسم

žایجاد فلج شل پایین رونده قرینه در عضلات ارادی

žدوبینی

žاختلال در تکلم

žسردرد  تهوع و استفراغ

žمیدریاز و افتادگی پلک

žخشکی دهان

žضعف عمومی و دشواری در بلع

žسرگیجه

žیبوست

žدر مسمومیت های پیشرفته منجر به نارسایی تنفسی و مرگ می گردد.

žدرمان بوتولیسم

اقدامات علامتی – حمایتی

تجویز آنتی توکسین های اختصاصی A, B, E پس از انجام آزمون حساسیت

در صورت بروز عوارض موضعی یا سیستمیک حاکی از واکنش های آلرژیک و آنافیلاکسی به دنبال تجویز آنتی توکسین ها، تزریق عضلانی آدرنالین و هیدروکورتیزون توصیه می شود.

مسمومیت با غذاهای دریایی

از سموم موجود در ماهی ها و سخت پوستان دریایی ناشی می شود.

منشاء این سموم عمدتا از دینوفلاژله ها (Dinoflagellates) که جلبک های تک یاخته ای هستند می باشد.

در مواردی نیز به سبب وجود عفونت های باکتریایی تولید می شوند.
اکثر سموم تولید شده نسبت به حرارت مقاوم می باشند.

(Ciguatera) سیگاترا

از خوردن ماهی های آلوده به سموم تولید شده توسط دینوفلاژله ها ایجاد می شود.

سر دسته این سموم سیگاتوکسین می باشد.
ویژگی های سیگاتوکسین:
مقاوم به حرارت و اسید معده می باشد.
بی رنگ و بدون بو و طعم مشخص می باشد.
در احشاء شکمی، کبد و گناد های ماهی تجمع می یابد.
مکانیسم احتمالی: افزایش نفوذ سدیم از طریق کانال هاس سدیمی و تحریک گیرنده های مرکزی و گانگلیون های کولینرژیک

نقد و بررسی ها

0.0 از 5
0
0
0
0
0
دیدگاه جدید

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات فروشنده

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
پاورپوینت درس اقتصاد مديريت با فرمت pdf
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
دانلود پاورپوینت بررسی بنای تالار شهر لندن
دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری
دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری

۸,۰۰۰ تومان

- بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

این محصول با شناسه انحصاری 78863 نزد سامانه فروش فایل فاپول و به شماره مجوز 4032 نشر بر خط، نزد وزارت ارشاد به ثبت رسیده است. کپی برداری و بازنشر این اثر به هر نحو، منجر به شکایت رسمی فاپول و پیگرد قانونی خواهد شد.

پیشنهاد ویژه فاپول

فاپول
بازیابی رمز