دانلود پاورپوینت عایق ها با فرمت ppt ودر 75 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی ازمتن پاورپوینت عایق ها
عايق كاري
مقصود از عايق كاري در كارهاي ساختماني، به طور عام، جلوگيري كردن از نفوذ عامل يا عواملي از خارج به داخل و يا داخل به خارج از ساختمان ميباشد.
انواع عايق ساختماني :
رطوبتي حرارتي صوتي
عايق رطوبتي :
رطوبت از سه راه جذب ديوارها ميشود :
از طريق زمين وپي: براي مقابله با آن از عايق رطوبتي در تراز روي كرسي چيني استفاده ميشود. علت آنكه لايههاي عايق را به جاي قرار دادن در حد فاصل كرسي چيني و پي، در حد فاصل كرسي چيني و ديوار قرار ميدهند آن است كه در صورتيكه لايه ي عايق،پايين تراز فرش كف قرار گيرد قاعدتاً طرفين ديوار با زمين طبيعي كه غالباً داراي رطوبت است تماس داشته و از اين طريق رطوبت بر ديوار نفوذ خواهد كرد.
در ايران براي جلوگيري از نفوذ رطوبت با استفاده از قير و گوني مناسب صورت گرفته، در پاره موارد از مشمع قير اندود و يا مقواي قير اندود يا لايههاي عايق پيش ساخته اي كه جنس اصلي عايق آنها مواد قيري است و يا انواع ديگر مواد عايق كننده كه به صورت خميري يا امولسيون در صنعت ساخته ميشود، استفاده ميكنند.
پاورپوینت عایق ها
نكات اساسي در موقع اجراي عايقكاري:
1- ماليدن قير مذاب پس از خشك شدن ملات ماسه سيمان صورت گيرد.
2-از به كار بردن ملاتها و مواد آهكي در مجاورت لايههاي عايق اجتناب نموده، زيرا آهك موجود در آن باعث خرابي لايههاي عايق ميشود.
3-بایددو سمت كرسي چيني را در حدود cm15با ملات ماسه سيمان اندود كرده و لايههاي عايق را تا حد اندود، در دو طرف كرسي چيني پايين آورد. علت اين كار دو چيز است:
الف: براي اطمينان بيشتر از جلوگيري نفوذ احتمالي رطوبت از طرفين كرسي چيني به ديوار.
ب: براي مواقعي كه بخواهيم لايه اي به لايه ي قبلي اتصال يابد.
4- از به كار بردن ملاتهاي زبري كه داراي ماسههاي درشت و نوك تيز هستند خود داري شود زيرا ممكن است:
الف: باعث سوراخ شدن لايههاي عايق شوند.
ب: امكان ايجاد اندودي با سطح صاف را دشوار ميسازد.
ج: امكان كشيدن لايه ي نازك قير، روي اندود نيست. بنابراين براي پركردن ناهمواريها از اندود قير بيشتري استفاده ميشود.
5- اتصال لايههاي عايق با دقت كافي صورت گيرد. دو لايه عايق در محل اتصال بايد به اندازه cm 20-10 روي هم قرار گيرند.
از طريق بدنه ديوار: براي مقابله با آن ازسنگ ازاره (كه مانع فرسودگي ديوار و عايق عمودي ميشود) يا عايق رطوبتي روي بدنه ديوار استفاده ميشود يا قسمت پايين ديوار را سنگ چيني ميكنندو به ندرت اتفاق ميافتد كه تمام يا قسمتي از يك يا چند سمت ديوار مستقماً با زمين طبيعي و يا زمينهاي خاكريزي شده در تماس باشد. نظير ديوارهاي جانبي زير زمين كه براي جلوگيري از نفوذ رطويت و يا در مواقعي كه آبهاي سطحي وجود دارد براي جلوگيري از نفوذ آب به ديوار، آنها را به طريقي عايق كرده و راه ورود آب و يا رطوبت را به سطوح داخلي ديوار مسدود مينمايند.
پاورپوینت عایق ها
زهكشي:
مواقعي كه زمين آبدار و نفوذ آب به ديوار زياد باشد مناسب ترين روش،ساختن دو ديوار مجزا به فاصله ای مناسب از هم است. به نحوي كه ديوار نخست و يا مجاور زمين نقش ديوار باربر و سد كننده نفوذ شديد آب را به عهده داشته باشد و ديوار دوم كه از نفوذ رطوبت آب مصون است نقش ديوار نما را به عهده دارد.
بر روي اين ديوار است كه امكان استفاده از اندودها و يا استفاده از هر نوع مصالحي وجود دارد در حاليكه ديوار نخست غالباً از بتن و آن هم از نوع خاصي است كه نفوذ پذيري آب را به حداقل كاهش ميدهد. در اين مواقع تمام درزهاي انبساط را عايق كاري كرده و با نصب نوارهاي مخصوص نگهداري آب از نفوذ و ورود آب به داخل و از بين درزها جلوگيري میکند و ديوار دوم به فاصله كمي از ديوار اول قرار ميدهند. به دليل اينكه نفوذ آب از ديوار بتني نخست ممكن است تا حدودي صورت گيرد،آبهاي رد شده از ديوار اول را از طريق كانالهايي به خارج از ساختمان هدايت ميكنند.
در شرايطي كه زمين آبدار و نفوذ پذيري آن زياد باشد و نفوذ آب از كف به راحتي صورت گيرد كفسازي با بلوكهاي خاصي كه امكان عبور آب از زير آنها و اتصال به كانال و يا چاهك مخصوص وجود دارد انجام ميشود. اين زهكشي معمولاً به منظورهاي خاصي نظير زهكشي زمينهاي ورزشي براي جلوگيري از جمع شدن آب باران و برف و تسريع در خشك شدن استفاده ميشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید