دانلود پاورپوینت پلی پروپیلن با فرمت pptx ودر29 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی ازمتن پاورپوینت پلی پروپیلن
نام ماده : پلی پروپیلن
مونومر: پروپیلن
نام های دیگر: پلی پروپن، هولستان PP، موپلن (Mopolen)، نوولن (Novolen)، وستون، لوپارن
حلال: تولوئن (Toluene)
دانسیته: 0.85 تا 0.92 g/cm3
دمای ذوب : (Tm) برابر با 173 درجه سانتی گراد
دمای انتقال شیشه ای : (Tg) برابر با 17– درجه سانتی گراد
تاریخچه ماده
تا سال 1954 کوششهایی که در زمینه تولید تجارتی پلاستیکها از پلی الفین صورت گرفت موفقیت کمی به دنبال داشت وتنها گروه پلی اتیلن از نطر تجارتی مهم بودند. ناتا(F.J.NATTA) دانشمند ایتالیایی در سال 1955 کشف پلی پروپیلن با آرایش فضایی ویژه (Sterospecific) را به آگاهی عموم رساند.
نام این محصول پلی پروپیلن و فرمول شیمیایی آن
[CH2 – CH -]n می باشد.
ناتا موفق شد با استفاده از تجربیات زیگلر، کاتالیزوری بسازد که به کمک آن بتوان پروپیلن را پلیمریزه نمود و در سال 1975 شرکت دولتی کاتینی، توانست پلی پروپیلن را در مقیاس تجارتی به بازارعرضه نماید.
ویژگی های این ماده و معرفی مختصر آن
پلی پروپیلن یکی از پلیمرهایی است که به عنوان ماده اولیه در صنعت پلاستیک و الیاف مورد مصرف قرار می گیرد. عدم قدرت جذب آب توسط این پلیمر مشابه نایلون، این محصول را برای مصرف در بخش الیاف مهم نموده است . پلی پروپیلن از پلیمریزاسیون منومر پروپیلن در حضور دو نوع مختلف از کاتالیست یعنی کاتالیست زیگلر ناتا و یا کاتالیست متالوسن می تواند تولید شود. این پلاستیک جوانترین پلاستیک تجاری دنیاست و به علت داشتن خصوصیات و ویژگیهای اساسی رشد سریعی را طی سالیان گذشته به همراه داشته که انتظار می رود این رشد در سالهای آتی با روند سریعی ادامه داشته باشد.
مشخصات فیزیکی و ترمودینامیکی
پلي پروپيلن جسمي است جامد، بی رنگ و بی بو، مقاوم در برابر حرارت و ضربه (نشکن) و همچنين با سطح خارجی مقاوم در برابر آب و مواد شيميايی. اين ماده از نظر خواص دی الکتريکی بعنوان يک عايق خوب شناخته می شود.
پاورپوینت پلی پروپیلن
ایزومرهای پلی پروپیلن
پلي پروپيلن داراي سه نوع ايزومر فضايي به شرح ذيل مي باشد:
Isotactic : با بنيانهاي متيل که همگي بطور مرتب و فقط در يک سمت زنجيره اصلي مولکول فضايي قرار گرفته اند.
Syndiotactic : با بنيانهاي متيل که بطور مرتب يکي در طرف راست و دیگري در طرف چپ زنجيره قرار گرفته است.
Atactic : که بنيانهاي متيل بطور نامرتب روي زنجيره اصلي قرار گرفته اند.
ايزومر ايزوتاکتيک قابل حل در هپتان نرمال جوشان نبوده ولي ساير ايزومرها محلول مي باشند. از آنجا که نوع اتکتيک آن نامرغوب و بي ارزش مي باشد همواره سعي شده تا نسبت پليمر ايزوتاکتيک به کل پليمر توليد شده که به شاخص ايزوتاکتيک معروف است، بيش از ٩٦ % باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید