فهرست مطالب
مقدمه
شرکتهای فناوری قدرتمندتر میشود
کرونا و آشتی با تکنولوژی
حریم شخصی در معرض خطر قرار میگیرد
بحرانهای اقتصادی داخلی تشدید میشود
پیوند میان افراد محکم تر میشود
تحولی در ارائه مراقبتهای بهداشتی
تجارت جهانی از سر گرفته میشود
بازیابی رونق اقتصاد و فرصت دوباره زندگی
بخشی از متن
مقدمه
محققان معتقدند که همهگیری ویروس کرونا و اقداماتی که افراد برای نجات جان خود انجام میدهند، میتواند روشهای زندگی و کار آنها را در آینده به طور دائمی تحت تأثیر قرار دهد؛ پیشبینی قطعی این است که دنیا پس از پایان همه گیری کرونا، محل بهتری برای زیستن خواهد بود.
به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، همهگیری کروناویروس جدید زندگی انسانها را مختل کرده است. اکنون بیش از یک چهارم جمعیت ۷.۸ میلیارد نفری جهان در خانههای خود قرنطینه شدهاند، دولتها نیز در تلاش برای مهار شیوع این ویروس، محدودیتهایی را در تردد و تماسهای اجتماعی اعمال کردهاند. در بسیاری از نقاط جهان مرزها بسته و مدارس، فرودگاهها، هتلها و مشاغل تعطیل شده است. این اقدامات بیسابقه، منجر به گسستن ساختار اجتماعی بعضی از جوامع و مختل کردن بسیاری از اقتصادهای جهانی شده و میزان گرسنگی را در جهان افزایش داده است، اما آیا بیماری کووید ۱۹ میتواند تغییری همیشگی در زندگی انسانها ایجاد کند؟ در ادامه شما را با پیشبینیهایی در مورد دنیای پس از کروناویروس آشنا میکنیم:
شرکتهای فناوری قدرتمندتر میشود
"اندرو کین"، مفسر دنیای دیجیتال و نویسنده کتاب "چگونه میتوان آینده را اصلاح کرد"، معتقد است که دنیای آنالوگ فیزیکی در حال نابودی است و مشاغل سنتی آنالوگ از جمله هتلها، رستورانها و هواپیماها در وضعیت بحرانی قرار دارد. در چنین شرایطی دنیای دیجیتال در حال پیشرفت است و انسانها با کمک تکنولوژی از این بیماری همهگیر جان سالم به در میبرند. در حال حاضر همه افراد در خانه نشستهاند و تنها از طریق تلفن هوشمند با دنیای بیرون ارتباط دارند.
کرونا و آشتی با تکنولوژی
در دنیای پس از همهگیری کرونا، فنآوری حداقل به اندازه زمان کنونی موجود خواهد بود و شرکتهای فناوری حتی قدرتمندتر و مسلطتر خواهد شد. این موضوع شامل مؤسسات کوچکتر مانند زوم (یکی از مشهورترین شرکتهای سازنده تجهیزات صوتی در جهان) و شرکتهای بزرگی مانند گوگل، اپل، فیسبوک و پیپال، شرکتهای آمریکایی و حتی چینی میشود. پیش از این، ما در دورهای زندگی میکردیم که اکثر مردم منتقد فنآوری بودند، اما دلیل وابستگی انسانها به فنآوری در این دوره همهگیری، آنها حداقل برای مدت کوتاهی خصومت نسبت به تکنولوژی را فراموش خواهند کرد.
و ...
دیدگاه خود را ثبت کنید