توضیحات محصول
پاورپوینت تهاجم فرهنگی
قسمتی ازمتن پاورپوینت
جامعه هويت و اصالت جبري و حقيقي دارد ( انسان در جبر نوع جامعه خود است )
جامعه فاقد هويت و اصالت جبري و حقيقي است ( انسانها از موقعيت اجتماعي خود كاملاً آزاد هستند ) .
ديدگاه اسلامي : جامعه نيز همچون خود انسان موجود مركبي است ( از انسانها ) كه عناصر تركيب شونده آن هويت مستقل خود را حفظ مي نمايند ، يعني انسانها ضمن تأثير پذيري از هويت جامعه خود در سير معنوي مثبت يا منفي خود آزادند ( فطرت روحی انسان ، اصیل و ثابت و هویت اجتماعی او کسبی و اعتباری و متغیراست) .
تاريخ اصالت جبري وحقيقي دارد (انسان در جبر سير تاريخ است)
تاريخ فاقد اصالت جبري وحقيقي است (انسان كاملاً از موقعيت تاريخي خود آزاد است)
ديدگاه اسلامي : تاريخ هویتی حقيقی و مرکب دارد كه عناصر آن يعني انسانها و جوامع نيز هويت حقيقي و جزيي و اعتباري دارند و همه در ذيل هويت حقيقي كلي وجبري مشيت الهي سير مي نمايند
مشيت الهي = ( قضا و قدر ) = ( قوانين حاكم بر هستي و انسان )
ديدگاه شرقي ( نظريه بدبيني يا اصالت انحطاط ) = تاريخ در يك سير جبری و چهار مرحله اي هزار ساله ( يوگا ) به سقوط كامل مي رسد.
ديدگاه غربي ( نظريه خوش بيني و اصالت پيشرفت ) : تاريخ در يك سير مستمر و جبري به سوي كمال و تكامل است ، بر مبناي ( ليبرال دموكراسي )
ديدگاه اسلامي
تاريخ نيز همچون انسان موجود مركبي است كه عناصر تركيبي آن يعني انسانها وجوامع هويت مستقل خود را در طول زمان حفظ مي نمايند
يعني كمال يا هبوط كيفي آنها ( انسانها و جوامع ) مستقل از زمان تاريخي است ، بنابر اين كمال يا سقوط تك تك انسانها و جوامع سير ثابت و و ابسته به زمان تاريخي ندارند .
آنتونی گیدنز در کتاب جامعه شناسی:
در گذشته سه غول فکری جامعه شناسی یعنی مارکس، دورکیم و ماکس وبر با کم و بیش اختلافاتی فرآیند عمومی جهان را به سمت سکولاریزاسیون و به حاشیه رفتن دین می دیدند. ولی از آغاز دهه هشتاد با انقلاب اسلامی ایران شاهد تحقق عکس این قضیه هستیم یعنی فرآیند عمومی جهان روند معکوس را آغاز کرده و به سمت دینی شدن پیش می رود»
ملت ایران به رهبری امام خمینی(ره) یاری عملی خود از ولایت را به رخ جهانیان کشاند و از رعد و برق طاغوت زمان نهراسید و در نهایت حکومت ولایی را برپا نمود. از این رو از منظر پیر سفرکرده جماران ملت ایران از بهترین مردمان تاریخ لقب گرفت
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید