دانلود پاورپوینت مصالح مدرن ساختمانی با فرمت pptx ودر 92 اسلاید قایل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت مصالح مدرن ساختمانی
مصالح مدرن
با توجه به تحولات قرن اخیر که در کلیه علم فنون منجمله در صنعت ساختمان سازی ایجاد گردید و با توجه به رشد روزافزون جمعیت و احتیاج جوامع بشری به مسکن بیشتر و در نتیجه احتیاج به گسترش شهرها کارشناسان متوجه شدند که اگر شهرها بطوری افقی گسترش یابد رسانیدن سرویسهای شهری مانند آب و برق و تلفن – گاز و همچنین پست-آسفالت و غیره به شهروندان با مشکل مواجه خواهد گردید. بدین لحاظ تشخیص دادند که شهرها می باید به طور عمودی گسترش یابد در نتیجه ساختمان های یک یا دو طبقه قرون 18 و 19 به ساختمان های بلند قرن بیستم تبدیل گردید.
مصالح مدرن
رفته رفته مصالحی مانند آجر و آهک و ملات های کم مقاومت منسوج شده و مصالح مرغوب تری که بتواند بارهای فشاری و کششی بیشتری را تحمل نماید مورد توجه قرار گرفت که در رأس آنها سیمان و انواع فولاد می باشد که روز به روز مراحل تکامل خود را طی نموده و هر لحظه در آزمایشگاه های مهم دنیا در اثر آزمایشات شبانه روزی انواع مرغوب تر و کامل تری از آن ارائه می گردد
سیمان پرتلند
رایج ترین و پر مصرف ترین سیمان مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی اعم از پل-تونل-راه سازی و یا ساختمان و غیزه همان سیمان پرتلند است.
موادی که برای پختن سیمان به کوره می رود از دو ماده اصلی تشکیل شده است:
این دو ماده عبارت است از خاک رس و سنگ آهک.
سیمان پرتلندI
این نوع سیمان رایج ترین و پرمصرف ترین نوع سیمان می باشد.
مصرف این گونه سیمان در تمام کارهای ساختمانی مانند پل-تونل-ساختمان های بتنی و غیره مجاز می باشد.
سیمان پرتلندII
سیمان نوع II حمله اندک سولفات ها را می تواند تحمل کند. برای ساختن کانال های فاضل آب و غیره خوب است.
درجه حرارت (حرارت هیدراسیون) تولید شده این نوع سیمان نسبت به سیمان نوع یک کمتر است در نتیجه برای بتن ریزی در هوای گرم از سیمان نوع 1 و 3 مناسب تر می باشد.
سیمان پرتلندIII
سیمان نوع III زودگیر می باشد به همین علت در محل هایی که احتیاج به قالب برداری فوری باشد از این نوع سیمان مصرف می شود.
به علت زودگیر بودن مصرف این نوع سیمان در هوای سرد پیشنهاد می شود و همچنین به علت زودگیر بودن گرمای تولید شده آن نسبت به سیمان های دیگر در ساعات اولیه مصرف زیاد است. در نتیجه برای بتن ریزی های حجیم و همچنین بتن سازی در مناطق گرم که حرارات هیدراسیون مشکل آفرین است. مصرف این نوع سیمان پیشنهاد نمی گردد!
سیمان پرتلند IV
سیمان نوع 4 کمترین حرارت هیدراسیون را در موقع سخت شدن تولید می نماید بدین لحاظ در بتن ریزی های انبوه مانند سدها مصرف سیمان پرتلند نوع 4 پیشنهاد می گردد.
سیمان پرتلند V
سیمان نوع 5 ضد سولفات بوده و در مقابل حمله شدید سولفات ها به خوبی مقاومت می کند. مصرف این نوع سیمان در ساختن اسکله ها و پایه های پل ها و کارهای دریایی پیشنهادمی شود
پاورپوینت مصالح مدرن ساختمانی
بتن اسفنجی(بتن تراوا)
بتن اسفنجی چیست؟
بتن اسفنجی یك مخلوط سنگدانه درشت(شن)،سیمان، آب و ماسه به میزان اندك(وگاهی اوقات بدون ماسه) است. در ساختار این بتن %25-15 (از لحاظ حجم) فضای خالی وجود دارد و این امر موجب عبور آب از داخل این بتن میشود.
lدر بتن اسفنجی از آب نسبت به دیگر انواع بتن كمتر استفاده میشود و این مسأله باعث شده تا پس از ساختن مخلوط بتن آب آن به سرعت تبخیر شده و مخلوط در مدت یك ساعت كاملا" از آب تخلیه خواهد شد.
بتن اسفنجی(بتن تراوا)
مشخصات فنی:
اسلامپ یا نشست 20 mm (3/4 in)
وزن مخصوص 900 to 1200 kg/m^3
میزان نفوذ پذیری (از لحاظ میزان سرعت) 120 L/min
مقاومت فشاری 3.5 Mpa TO 28 Mpa (500psi to4000 psi)
مقاومت خمشی 1 Mpa to 3.8 Mpa (150 psi to 550 psi)
دیدگاه خود را ثبت کنید