جزوه سبزي کاري (علوم باغبانی) با فرمت pdf ودر 370 صفحه
فهرست مطالب
فصل اول : کلیات 23
اهمیت سبزیها از نظر فیزیولوژي تغذیه: 23
طبقه بندي و شناسائی سبزیها 24
-1 مواد نیرو بخش سبزيها 25
الف- هیدارتهاي کربن: 25
ب- چربیها: 25
ج- پروتئینها: 25
د- مقدار کالري سبزیها 27
-2 مواد سازنده و موثر 28
الف- مواد معدنی: 28
ب- ویتامینها: 28
ج- سایر مواد موثر: 29
مواد بی انرژي 30
ارزش اقتصادي سبزیها: 30
فصل دوم: سبزيکاري 32
شرایط سبزيکاري: 32
-1 شرایط طبیعی: 32
زمینهاي شنی یا زمینهاي سبک: 35
زمینهاي رسی یا خاکهاي سنگین: 35
-1 شرایط اقتصادي: 35
تولید سبزي در نقاط نزدیک به بازار مصرف: 36
تولید سبزي در نقاط دور از مرکز مصرف: 36
تولید سبزي براي تهیه کنسرو: 36
تولید سبزي پیش رس: 37
فصل سوم: ابزار و وسایل کار سبزيکاري 38
وسائل دستی و موتوري: 38
ساختمانها: 39
فصل چهارم: بذر و نشاء 40
اهمیت بذر اصلاح شده: 40
مشخصات بذر مرغوب: 40
روشهاي ازدیاد سبزي: 42
بذرگیري سبزیها: 43
فصل پنجم: پیشرسکردن سبزي 46
وسائل لازم براي پیش رس کردن سبزیها: 46
پوششهاي سطحی 47
تونلهاي پلاستیکی 48
چه سبزیهایی را میتوان پیش رس کرد؟ 48
عملیات کاشت و مراقبتهاي لازم: 49
-4 برداشت پوشش: 49
فصل ششم: کاشت 50
اصول تناوب و آیش بندي 50
آماده کردن زمین 51
آبیاري 53
روش کرتی 53
روش جوي و پشته: 53
کاشت بذر و نشاء 54
-1 زمان کاشت 54
-2 عمق کاشت بذر: 55
-3 روشهاي بذر کاري: 55
-4 مقدار بذر یا تراکم بوته در واحد سطح: 56
کاشت نشاء در زمین اصلی: 57
فصل هفتم: عملیات داشت 60
آبیاري: 60
سله شکنی 62
-3 وجین یا مبارزه با علفهاي هرز 63
-4 تنک کردن و خاك دادن پاي بوته: 64
هرس، تراش و گلگیري، قیم زدن 65
کود سرك: 66
مبارزه با آفات و امراض: 66
فصل هشتم: برداشت 68
زمان برداشت: 68
درجه بندي و بسته بندي سبزیها: 69
نگهداري سبزیها: 69
فصل نهم:سبزي کاري خصوصی 71
71 solanaceae سبزي هاي میوه اي از خانواده
71 lycopersicon esculentum mill گوجه فرنگی
از نظر گیاهشناسی 72
تغذیه 74
زمان برداشت 78 فصل پنجم: پیشرسکردن سبزي 46
وسائل لازم براي پیش رس کردن سبزیها: 46
پوششهاي سطحی 47
تونلهاي پلاستیکی 48
چه سبزیهایی را میتوان پیش رس کرد؟ 48
عملیات کاشت و مراقبتهاي لازم: 49
-4 برداشت پوشش: 49
فصل ششم: کاشت 50
اصول تناوب و آیش بندي 50
آماده کردن زمین 51
آبیاري 53
روش کرتی 53
روش جوي و پشته: 53
کاشت بذر و نشاء 54
-1 زمان کاشت 54
-2 عمق کاشت بذر: 55
-3 روشهاي بذر کاري: 55
-4 مقدار بذر یا تراکم بوته در واحد سطح: 56
کاشت نشاء در زمین اصلی: 57
فصل هفتم: عملیات داشت 60
آبیاري: 60
سله شکنی 62
-3 وجین یا مبارزه با علفهاي هرز 63
-4 تنک کردن و خاك دادن پاي بوته: 64
هرس، تراش و گلگیري، قیم زدن 65
کود سرك: 66
مبارزه با آفات و امراض: 66
فصل هشتم: برداشت 68
زمان برداشت: 68
درجه بندي و بسته بندي سبزیها: 69
نگهداري سبزیها: 69
فصل نهم:سبزي کاري خصوصی 71
71 solanaceae سبزي هاي میوه اي از خانواده
71 lycopersicon esculentum mill گوجه فرنگی
از نظر گیاهشناسی 72
تغذیه 74
زمان برداشت 78
مشخصات گیاه شناسی گوجه فرنگی 79
ساقه 80
برگها 80
گلها 81
میوه 81
ترکیبات شیمیائی گوجه فرنگی 82
اهمیت اقتصادي گوجه فرنگی 82
شرایط طبیعی کشت گوجه فرنگی 83
تهیه نشاء گوجه فرنگی 87
تهیه زمین اصلی و کاشت نشاء 88
چگونگی کاشت نشاء 89
داشت گوجه فرنگی 89
مبارزه با آفات و امراض گوجه فرنگی 90
علائم بیماري 91
برداشت گوجه فرنگی 92
مواد شیمیایی براي رساندن میوه گوجه فرنگی 93
بسته بندي گوجه فرنگی 93
94 capsicum annum فلفل دلمهاي
96CAPSICUM ANNUUM فلفل دلمهاي
مشخصات گیاه شناسی فلفل سبز 96
میوه 97
ریشه 97
ارزش غذایی و اقتصادي فلفل سبز 97
شرایط طبیعی کاشت فلفل دلمهاي 99
خاك 99
تغذیه فلفل دلمهاي 99
پرورش نشاء و کاشت فلفل 101
عملیات داشت: 102
برداشت: 102
انبار کردن فلفل 102
103 solanum melongena L بادنجان
تاریخچه 103
مشخصات گیاه شناسی بادنجان: 103
ارزش غذایی بادنجان: 105
آب و هوا 105
خاك 105
کود 106
عملیات کاشت بادنجان 106
تهیه زمین اصلی: 106
کاشت در محل اصلی: 106
هرس بوته بادنجان 107
مبارزه با آفات و امراض: 107
برداشت بادنجان: 107
خانواده کدوئیان 109
110 cucurbitaceae فصل دهم :سبزیهاي میوهاي از خانواده
خربزه 110
مشخصات گیاهشناسی 110
آب و هوا 110
خاك 111
کود 111
روش کاشت خربزه 111
روشهاي پرورش خربزه و مراقبتهاي لازم: 113
الف- بیماریها: 116
تراش بوته 119
هنداونه 120
تاریخچه 120
مشخصات گیاه شناسی: 121
آب و هوا 121
خاك 121
کود 121
انتخاب ارقام 122
روشهاي کاشت هندوانه: 122
مراقبتهاي لازم: 125
الف- بیماریها 126
علائم بیماري 126
علت بیماري 126
پیشگیري: 127
برداشت هندوانه 127
خیار 128
تاریخچه پیدایش 128
مشخصات بتانیکی خیار 129
ریشه 129
میوه خیار 129
محل تمرکز کوکوربیتاسین 130
شرایط کاشت خیار 130
انتخاب ارقام 132 تهیه زمین اصلی: 106
کاشت در محل اصلی: 106
هرس بوته بادنجان 107
مبارزه با آفات و امراض: 107
برداشت بادنجان: 107
خانواده کدوئیان 109
110 cucurbitaceae فصل دهم :سبزیهاي میوهاي از خانواده
خربزه 110
مشخصات گیاهشناسی 110
آب و هوا 110
خاك 111
کود 111
روش کاشت خربزه 111
روشهاي پرورش خربزه و مراقبتهاي لازم: 113
الف- بیماریها: 116
تراش بوته 119
هنداونه 120
تاریخچه 120
مشخصات گیاه شناسی: 121
آب و هوا 121
خاك 121
کود 121
انتخاب ارقام 122
روشهاي کاشت هندوانه: 122
مراقبتهاي لازم: 125
الف- بیماریها 126
علائم بیماري 126
علت بیماري 126
پیشگیري: 127
برداشت هندوانه 127
خیار 128
تاریخچه پیدایش 128
مشخصات بتانیکی خیار 129
ریشه 129
میوه خیار 129
محل تمرکز کوکوربیتاسین 130
شرایط کاشت خیار 130
انتخاب ارقام 132
زمان کاشت: 151
فواصل کاشت 152
مقدار بذر در هکتار و عمق کاشت 153
عملیات داشت و مبارزه با علف هرزه 153
برداشت 154
155 ( phaseolus vnlgaris) لوبیا سبز
پیدایش و موطن اصلی لوبیا سبز 155
تفاوت آب و هوایی: 157
انتخاب ارقام 157
لوبیاي زرد سالادي 157
عمق کاشت 158
مشخصات بوتانیکی لوبیا 158
اهمیت اقتصادي لوبیا 159
تغذیه و کود 160
انتخاب ارقام 161
عملیات داشت 162
برداشت 162
تناوب 163
کاشت 163
164Vicia Faba باقلا سبز
قدمت و پیدایش باقلا 164
گیاه شناسی 165
بیماري فاوسیم 166
مشخصات بتانیکی باقلا 166
آب و هوا 167
خاك و کود 167
کاشت و داشت باقلا 168
عملیات داشت 168
برداشت محصول باقلا 168
فصل دوازدهم: سبزي دانهاي از خانوادهgramineae 169
ذرت شیرین بلال 169
169 (ZEA MAYS) اهمیت و انتشار ذرت
پیدایش و موطن اصلی ذرت: 169
سیستماتیک 170
بیولوژي گل و پیدایش میوه 170
گرده افشانی مصنوعی: 171
تهیه بذر هیبرید ذرت 172
ارقام 172
10»
شرایط طبیعی کاشت ذرت 173
طول روز 173
خاك 174
کاشت ذرت: 174
فسفر 175
پتاس 175
میکرو المانها 175
کاشت 175
عملیات داشت ذرت 176
تنک کردن 176
حذف پاجوشها: 176
حذف سنبهها: 176
برداشت و نگهداري محصول: 177
درجه حرارت: 177
نگهداري ذرت: 177
آفات و امراض ذرت 177
ترکیبات شیمیایی دانه خشک ذرت 177
178 malvaceae سبزي میوهاي از خانواده
بامیه 178
تاریخچه پیدایش: 178
مشخصات گیاه شناسی 178
شرایط طبیعی لازم 179
آب و هوا 179
خاك 179
آب 179
تغذیه 179
کاشت 180
روش کاشت 180
نشاء کاري 180
عملیات داشت 180
برداشت 181
182 agaricaceae فصل سیزدهم: سبزي میوهاي از خانواده
قارچ خوراکی 182
تاریخچه 183
روشهاي معمول پرورش قارچ 185
مراحل کمپوست سازي 186
مسیلیوم شناور 188
188 spawn تهیه مایه قارچ
مواد لازم: 188
پرورش قارچ خوراکی 189
مشخصات گیاه شناسی قارچ 190
تغذیه قارچ خوراکی 190
منابع تغذیه 190
کیفیت کود حیوانی 191
تخمیر کود حیوانی بوسیله روشهاي قدیمی 191
تخمیر کود حیوانی با روشهاي جدید 192
مکانیزه کردن عمل زیر رو کردن 194
پاستوریزه کردن بوسیله بخار آب 195
سایر کمپوستها بعنوان محیط کشت 195
مکانهائی پرورش قارچ 197
روشهاي پرورش قارچ 198
سیستم استیلاژ 198
سیستم جعبهاي 199
199 SPAWN مایه قارچ
مایه کوبی و پوشاندن با خاك 200
پوشاندن با خاك پوششی 200
برداشت و عملکرد 201
ارقام قارچ 201
سیبزمینی 202
مقدمه 202
تاریخچه پیدایش و انتشار سیب زمینی 203
مشخصات گیاه شناسی 203
ساقه 204
برگ 205
گل 205
میوه 205
غده 205
مواد درونی سیب زمینی 206
شکستن دوره خواب 206
جلوگیري از جوانه بدن 206
شکستن دوره خواب 207
جلوگیري از جوانه زدن 207
جوانه زدن 208
رشد و نمو سیب زمینی 209
آب و هوا 210
زمین 212
آب 212
تناوب 213
انتخاب ارقام سیب زمینی 213
رقم فشندي 215
رقم استانبولی 216
رقم آلفا 216
رقم اسپارتان 216
رقم دراگا 216
رقم کزیما 216
رقم کلیماکس 217
آماده کردن زمین 217
تغذیه و کود 217
پتاس 219
ازت 219
آماده کردن غدههاي بذري جهت کاشت 220
اندازه غدههاي بذري 221
کاشت 222
عملیات داشت سیب زمینی 225
خاك دادن 225
آبیاري 225
بیماریهاي آفات سیب زمینی 226
علائم بیماري 227
مبارزه 227
علائم بیماري 227
مبارزه 228
مبارزه 228
ویروس چیست؟ 229
شتهها 230
آبدزدك 230
کنههاي سیب زمینی 231
نماتدها 231
بیماریهاي فیزیولوژیکی سیب زمینی 231
برداشت و نگهداري سیب زمینی 232
هویج 235
تاریخچه 235
مشخصات گیاه شناسی 235
ارزش غذایی هویج : 236
آب و هوا: 236
کود 236
تناوب 237
کاشت 237
زمان کاشت 237
عمق کاشت بذر 238
مقدار بذر 238
فواصل کاشت 238
مراقبت هاي لازم 238
برداشت و نگهداري 238
239 (Raphanus sativus) تربچه
تاریخچه و مشخصات گیاه شناسی 239
اهمیت تربچه از نظر فیزیولوژیکی تغذیه 240
شرایط و روشهاي کاشت تربچه 240
نیاز آبی تربچه 242
رطوبت هوا 242
کاشت تربچه 242
عمق کاشت 242
کود 243
پوك شدن تربچه 244
راههاي پیش گیري از پوك شدن غدههاي تربچه 244
برداشت 244
جنس 245
245 allium cepa پیاز
تاریخچه 245
مشخصات گیاه شناسی پیاز: 246
در رشد پیاز: 247 photoperiod اثر حرارت و طول مدت روشنائی
ارزش غذایی پیاز 248
اهمیت اقتصادي پیاز 249
شرایط آب و هوائی: 249
تناوب 250
تهیه زمین و تغذیه پیاز: 250
ارقام پیاز خوراکی 251
ازدیاد پیاز: 252
مقدار بذر در هکتار 252
کاشت غدهها 253
عملیات داشت 254
سیر 254
تاریخچه 254 کود 236
تناوب 237
کاشت 237
زمان کاشت 237
عمق کاشت بذر 238
مقدار بذر 238
فواصل کاشت 238
مراقبت هاي لازم 238
برداشت و نگهداري 238
239 (Raphanus sativus) تربچه
تاریخچه و مشخصات گیاه شناسی 239
اهمیت تربچه از نظر فیزیولوژیکی تغذیه 240
شرایط و روشهاي کاشت تربچه 240
نیاز آبی تربچه 242
رطوبت هوا 242
کاشت تربچه 242
عمق کاشت 242
کود 243
پوك شدن تربچه 244
راههاي پیش گیري از پوك شدن غدههاي تربچه 244
برداشت 244
جنس 245
245 allium cepa پیاز
تاریخچه 245
مشخصات گیاه شناسی پیاز: 246
در رشد پیاز: 247 photoperiod اثر حرارت و طول مدت روشنائی
ارزش غذایی پیاز 248
اهمیت اقتصادي پیاز 249
شرایط آب و هوائی: 249
تناوب 250
تهیه زمین و تغذیه پیاز: 250
ارقام پیاز خوراکی 251
ازدیاد پیاز: 252
مقدار بذر در هکتار 252
کاشت غدهها 253
عملیات داشت 254
سیر 254
تاریخچه 254
مشخصات گیاهی سیر 254
ترکیب شیمیائی سیر 255
کاشت سیر 255
زمین 255
کود 256
کاشت 256
تهیه زمین 256
برداشت محصول 256
257 spinacia oleracea L اسفناج
تاریخچه 257
مشخصات گیاه شناسی اسفناج 257
ارزش غذایی اسفناج 259
شرایط محیطی 260
خاك 260
تناوب 260
کود 261
کاشت 261
روش بذر پاشی 262
کاشت ردیفی 262
عمق کاشت بذر 262
تراکم بوته با مقدار بذر در هکتار 262
مبارزه با علفهاي هرزه و سایر مراقبتها 263
آبیاري 263
کود سرك 264
برداشت 264
امراض و آفات اسفناج 265
مگس چغندر 265
کاهو 265
تاریخچه پیدایشو مشخصات گیاه شناسی کاهو 265
ارزش غذایی و بهداشتی کاهو 267
شرایط محیطی 267
درجه حرارت 267
آب 268
پژمردگی برگها 269
سوختگی 269
سوختگی خارجی 269
زمین 270
تغذیه 270
پرورش نشاء 271
برداشت 271
272 apium graveolens کرفس
تاریخچه پیدایش و مشخصات گیاه شناسی 272
شرایط آب و هوائی 273
خاك 273
کود 273
کاشت بذر و پرورش نشاء 274
عمق کاشت بذر 274
کاشت نشاء در محل اصلی 274
عملیات داشت 275
سفید کردن 275
به گل رفتن کرفس 275
برداشت 276
بسته بندي 276
276pertoselinum crispum (Mill) جعفري
آب و هوا 277
کود 277
کاشت و مراقبت 277
زمان کاشت بهار 277
برداشت جعفري: 278
278 Lepidium sativum L شاهی
تاریخچه پیدایش 278
مشخصات گیاهشناسی 278
کاشت و پرورش شاهی 278
زود رس کردن شاهی 279
279 anethum grcoyeolens شوید
تاریخچه پیدایش و مشخصات گیاه شناسی 279
گیاه شناسی 279
کشت شبت 280
280 coriandrum sativum L گشنیز
تاریخچه پیدایش 280
مشخصات گیاه شناسی 280
پرورش گشنیز 281
کلمها 281
282 (Brassica oleracea l var capi tataf) کلم پیچ
ارزش غذایی 282
شرایط محیطی 282
خاك 283
تناوب 283
کود 283
آبیاري 284
پرورش نشاء 285
مراقبتها 286
پرورش کلم پیچ پائیزه و دیررس 287
کاشت نشاء 287
داشت 289
برداشت 289
باغداري و انبار کردن کلم پیچ 290
آفات و امراض 291
کلم گل 291
شرایط محیطی 291
تناوب 292
تغذیه و کود 293
کمبود مواد قلیل (میکروالمانها) 294
کمبود مولییدن 294
پرورش نشاء 294
زمان کاشت بذر در خزانه 295
نشاء کاري و داشت 295
فواصل کاشت: 296
برداشت 297
درجه بندي و بسته بندي کلم گل 297
مبارزه با آفات و امراض 297
297 brassica oleracea var gemml fera کلم تکمه یا کلم بروکسل
مشخصات گیاه شناسی 298
اول دوره رشد از موقع کاشت تا زمان برداشت 298
شرایط محیطی 298
تناوب 299
تغذیه کلم بروکسل 299
کاشت 299
کاشت در زمین اصلی 300
داشت 300
برداشت 300
انبار کردن 301
کلم قمري 301
چگونگی تشکیل غده کلم قمري 302 خاك 283
تناوب 283
کود 283
آبیاري 284
پرورش نشاء 285
مراقبتها 286
پرورش کلم پیچ پائیزه و دیررس 287
کاشت نشاء 287
داشت 289
برداشت 289
باغداري و انبار کردن کلم پیچ 290
آفات و امراض 291
کلم گل 291
شرایط محیطی 291
تناوب 292
تغذیه و کود 293
کمبود مواد قلیل (میکروالمانها) 294
کمبود مولییدن 294
پرورش نشاء 294
زمان کاشت بذر در خزانه 295
نشاء کاري و داشت 295
فواصل کاشت: 296
برداشت 297
درجه بندي و بسته بندي کلم گل 297
مبارزه با آفات و امراض 297
297 brassica oleracea var gemml fera کلم تکمه یا کلم بروکسل
مشخصات گیاه شناسی 298
اول دوره رشد از موقع کاشت تا زمان برداشت 298
شرایط محیطی 298
تناوب 299
تغذیه کلم بروکسل 299
کاشت 299
کاشت در زمین اصلی 300
داشت 300
برداشت 300
انبار کردن 301
کلم قمري 301
چگونگی تشکیل غده کلم قمري 302 خاك 283
تناوب 283
کود 283
آبیاري 284
پرورش نشاء 285
مراقبتها 286
پرورش کلم پیچ پائیزه و دیررس 287
کاشت نشاء 287
داشت 289
برداشت 289
باغداري و انبار کردن کلم پیچ 290
آفات و امراض 291
کلم گل 291
شرایط محیطی 291
تناوب 292
تغذیه و کود 293
کمبود مواد قلیل (میکروالمانها) 294
کمبود مولییدن 294
پرورش نشاء 294
زمان کاشت بذر در خزانه 295
نشاء کاري و داشت 295
فواصل کاشت: 296
برداشت 297
درجه بندي و بسته بندي کلم گل 297
مبارزه با آفات و امراض 297
297 brassica oleracea var gemml fera کلم تکمه یا کلم بروکسل
مشخصات گیاه شناسی 298
اول دوره رشد از موقع کاشت تا زمان برداشت 298
شرایط محیطی 298
تناوب 299
تغذیه کلم بروکسل 299
کاشت 299
کاشت در زمین اصلی 300
داشت 300
برداشت 300
انبار کردن 301
کلم قمري 301
چگونگی تشکیل غده کلم قمري 302
کاشت 302
برداشت 303
303 asprragus officinalis مارچوبه
ارزش غذایی و اهمیت اقتصادي مارچوبه 303
آب و هوا و خاك 304
کود 304
تهیه نشاء مارچوبه 305
تهیه زمین اصلی و کاشت نشاء 306
مراقبتهاي زراعی 307
مبارزه شیمیائی با علفهاي هرزه 308
آبیاري 308
برداشت 308
تهیه مارچوبه سبز 309
ترخون 309
شرایط کاشت و تکثیر ترخون 310
خلاصه نکات 311
مبانی واصول سبزیکاري 311
تعریف سبزي 311
سبزیهاي برگی 311
سبزیهاي ریشهاي و غدهاي 312
سبزیهاي ساقهاي 312
گل 312
کلمها 312
مواد موثره سبزیها 313
مواد بی انرژي 313
تراش بوته و گلگیري (مخصوص خربزه) 316
گلگیري 316
تغذیه برگی 316
کیفیت 318
انواع کیفیت 319
خواص درونی 319
ارزش اقتصادي سبزیها 320
فاکتورهاي محیطی موثر بر سبزيکاري 321
فاکتورهاي محیطی 322
فتوپریود 322
در عملکرد سبزيکاري: 326 CO نقش 2
نقشباد در سبزيکاري 327
نقش زمین در سبزيکاري 327 کاشت 302
برداشت 303
303 asprragus officinalis مارچوبه
ارزش غذایی و اهمیت اقتصادي مارچوبه 303
آب و هوا و خاك 304
کود 304
تهیه نشاء مارچوبه 305
تهیه زمین اصلی و کاشت نشاء 306
مراقبتهاي زراعی 307
مبارزه شیمیائی با علفهاي هرزه 308
آبیاري 308
برداشت 308
تهیه مارچوبه سبز 309
ترخون 309
شرایط کاشت و تکثیر ترخون 310
خلاصه نکات 311
مبانی واصول سبزیکاري 311
تعریف سبزي 311
سبزیهاي برگی 311
سبزیهاي ریشهاي و غدهاي 312
سبزیهاي ساقهاي 312
گل 312
کلمها 312
مواد موثره سبزیها 313
مواد بی انرژي 313
تراش بوته و گلگیري (مخصوص خربزه) 316
گلگیري 316
تغذیه برگی 316
کیفیت 318
انواع کیفیت 319
خواص درونی 319
ارزش اقتصادي سبزیها 320
فاکتورهاي محیطی موثر بر سبزيکاري 321
فاکتورهاي محیطی 322
فتوپریود 322
در عملکرد سبزيکاري: 326 CO نقش 2
نقشباد در سبزيکاري 327
نقش زمین در سبزيکاري 327
نقشآب در سبزيکاري 328
نقش تعریق و تبخیر در سبزيکاري 328
اهمیت بذر در سبزيکاري: 328
پارتنوکارپی 329
خود گشنها 331
نشاءکاري 333
335 ROTATION تناوب و آیش
عملیات کاشت 337
روشهاي کاشت 339
روش کپهاي 339
تراکم 340
پیش رس کردن محصولات 341
داشت 343
وسائل اندازه گیري آبیاري : (تشخیصزمان آبیاري) 343
وجین 344
برداشت 345
نکاتی در مورد سبزي هاي میوهاي 346
سبزیهاي پیازي 348
349 AFistulosum پیازچه
اسفناج 351
خلاصه بخش سبزيکاري 352
نیاز گرمائی براي رشد و نمو و اعمالی مثل جوانه زدن: 352
تقسیم بندي براساس نیاز آبی: 352
طول عمر بذر سبزيها: 353
354 INTERCROPPING کشت توام و یا
مجموعه تست سبزي کاري 355
خیار 355
پاسخ 356
هندوانه 357
پاسخ 358
خربزه 359
پاسخ تستهاي خربزه 360
کدوها 361
پاسخ تست کدو 361
گوجه فرنگی 362
پاسخ تستهاي گوجه فرنگی 362
بادمجان و فلفل سبز دلمهاي 363
پاسخنامه 363 نقشآب در سبزيکاري 328
نقش تعریق و تبخیر در سبزيکاري 328
اهمیت بذر در سبزيکاري: 328
پارتنوکارپی 329
خود گشنها 331
نشاءکاري 333
335 ROTATION تناوب و آیش
عملیات کاشت 337
روشهاي کاشت 339
روش کپهاي 339
تراکم 340
پیش رس کردن محصولات 341
داشت 343
وسائل اندازه گیري آبیاري : (تشخیصزمان آبیاري) 343
وجین 344
برداشت 345
نکاتی در مورد سبزي هاي میوهاي 346
سبزیهاي پیازي 348
349 AFistulosum پیازچه
اسفناج 351
خلاصه بخش سبزيکاري 352
نیاز گرمائی براي رشد و نمو و اعمالی مثل جوانه زدن: 352
تقسیم بندي براساس نیاز آبی: 352
طول عمر بذر سبزيها: 353
354 INTERCROPPING کشت توام و یا
مجموعه تست سبزي کاري 355
خیار 355
پاسخ 356
هندوانه 357
پاسخ 358
خربزه 359
پاسخ تستهاي خربزه 360
کدوها 361
پاسخ تست کدو 361
گوجه فرنگی 362
پاسخ تستهاي گوجه فرنگی 362
بادمجان و فلفل سبز دلمهاي 363
پاسخنامه 363
سیب زمینی 364
جواب تستها 364
پیاز 365
جواب پاسخهاي پیاز 365
سیر 366
جواب تست سیر 366
هویج 366
جواب تست هویج 366
ترب و تربچه 367
جواب تستهاي ترب و تربچه 367
چغندر 367
جواب 367
نخود فرنگی 367
جواب تست نخود فرنگی 368
لوبیا سبز 368
جواب تست لوبیا سبز 368
تستهاي مربوط به باقلا و ذرت 369
مارچوبه 370
جواب تست مارچوبه 370
قارچ 370
جواب تستهاي قارچ 370
ترخون و نعناع 371
جواب تستهاي ترخون و نعناع 371
کلم ها 371
منابع 372
الف- منابع فارسی: 372 سیب زمینی 364
جواب تستها 364
پیاز 365
جواب پاسخهاي پیاز 365
سیر 366
جواب تست سیر 366
هویج 366
جواب تست هویج 366
ترب و تربچه 367
جواب تستهاي ترب و تربچه 367
چغندر 367
جواب 367
نخود فرنگی 367
جواب تست نخود فرنگی 368
لوبیا سبز 368
جواب تست لوبیا سبز 368
تستهاي مربوط به باقلا و ذرت 369
مارچوبه 370
جواب تست مارچوبه 370
قارچ 370
جواب تستهاي قارچ 370
ترخون و نعناع 371
جواب تستهاي ترخون و نعناع 371
کلم ها 371
منابع 372
الف- منابع فارسی: 372
دیدگاه خود را ثبت کنید