دانلود پروژه عوامل موثر بر بیکاری با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۳۰ صفحه
مقدمه :
قبل از تحلیل مسئله یک دید کلی درباره تعریف بیکاری و عوامل موثر بر آن را در مقاله زیر داشته باشیم سپس به بررسی و حل مدل به وسیله نرم افزار ونسیم و آنالیز نمودار ها ی آن می پردازیم ...
اگر بخواهیم تعریفی جامع و جامعهپسند از بیکاری عنوان داریم: بیکار به کسی یا کسانی گفته میشود که از هیچ منبع درآمدی برخوردار نیستند و یا منبع درآمد آنها پاسخگوی نیازهای اجتماعی نیست. و بیکاری نیز میتواند موضوعی باشد که بر اثر تجمع افراد بیکار مفهوم و معنایی را به خود میگیرد و در حالی که همین بیکاران از کارگر ساده گرفته تا کاسب، معلم، نویسنده، هنرمند، مهندس، دکتر و سایر رشتهها هرکدام به نوبهی خود در تولید اقتصاد کشور میتوانند سهیم و مؤثر باشند.
به بیانی میتوان گفت که بزرگترین افکار و اندیشههای طلایی و خلاق و نفیسترین نیروهای انرژیک انسانی که تحت هیچ شرایطی نمیتوان از درآمد زایی آنها اغماض نمود، در دایرهی جغرافیایی ایران به صورت آشکار و پنهان گنجانده شدهاند.
پروژه عوامل موثر بر بیکاری
اما با این وضعیت سئوال این جاست که، آنکه تولید پول میکند، کیست؟ از این واقعیت هم نمیتوان کتمان و صرفهنظر کرد که دستاوردهای اقتصادی و صنعتی جملگی حاصل تلاش و کوشش فکری و فیزیکی همین افراد به شمار میآیند. بنابراین میتوان ابراز داشت:کلیهی نمادهای اقتصادی و غیراقتصادی تحت هر عنوانی حاصل اندیشه و فکر بشر در حوزههای مختلف است.
پس معقول و منطقی است که بگوئیم: امروزه دنیای اقتصاد بیکاری را عامل بازدارنده در جهت چرخش چرخ اقتصادی مبنی بر رشد و بالندگی فرهنگ اقتصاد کشورها به شمار میآورد و هر کشوری که قدرت بکارگیری نیروهای انسانی را در جهت ایجاد ابتکارات اقتصادی نداشته باشد، بیتردید در عرصهی کشورهای توسعه یافته بینام و نشان است. با این تفاسیر به نظر میآید که پول برای فکر هزینه میشود و حاصل آن نیز پول است و فکر هم برای پول هزینه میشود و حاصل آن نیز پول است. پس با این ایده نتیجه میگیریم که علم و ثروت میتوانند مکمل همدیگر باشند و با نبود یکی از آنها آن دیگر نیز بیمفهوم و ناکارآمد است. لذا اغلب بحرانهای اقتصادی در بطن کشورهای توسعه نیافته و یا کشورهای پیرامونی به وجود میآیند. همان کشورهایی که در جهت پویایی اقتصاد خود از ابزار و تکنیکهای روز بیبهرهاند و یا در جهت خودکفایی اقتصادی از ابزار و لوازمات پیشرفتهی کشورهای توسعه یافته یا به اصطلاح بورژوا تمتع میجویند.
دیدگاه خود را ثبت کنید