موضوع: اصول علمی تشریفات و پذیرایی در رستوران ها و هتل ها ETIQUETTE
زبان: انگلیسی
تعداد اسلاید: 19
یک ارائه حرفه ای با اسلایدهای دینامیک، جذاب، کاربردی، همه فهم، مختصر و مفید
قابل استفاده جهت دانشجویان و علاقه مندان رشته های هتلداری، گردشگری، موسسات آموزشی و گردشگری، مدیران هتل ها و رستوران ها ، تغذیه، پزشکی، بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی و دانش آموزان و .... جهت سمینارها و ارائه مطالب
عناوین سر فصل ها:
· Styles of service and techniques
· Silver Service
· Guerdon service
· Plate service
· Family service
· Buffet / Carvery service
· Etiquette on the Telephone (I)
· Etiquette on the Telephone (II)
· Meet, great and seat (I)
· Menu presentation (I)
· Recommending and selling (food and drinks/wine)
· Service of food and drinks (I)
· Payment and farewell (I)
·
فایل استور بزرگترین فروشگاه آنلاین فایل و محصولات دانلودی
دارای وسیع ترین و غنی ترین فایل های علمی و آموزشی
دیدگاه خود را ثبت کنید