توضیحات محصول
نمونه توصیه نامه چیست
توصیه نامه یا همان
Recommendation Letter نامه ای است که متقاضیان تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به منظور اخذ پذیرش از دانشگاه به آن نیاز دارند. دانشگاه ها معمولا حداقل ۲ توصیه نامه از افراد می خواهند. برای تهیه توصیه نامه دانشجو باید از استاد خود بخواهد تا در حد چند پاراگراف (معمولا ۲ یا ۳ پاراگراف) در مورد او بنویسد. گرفتن توصیه نامه یکی از سخت ترین کارهایی است که متقاضی تحصیل در خارج در کامل کردن مدارک با آن مواجه است. زیرا یا اساتید در دسترس نیستند یا این کار را برای دانشجو انجام نمی دهند.
توصیه نامه باید چگونه نوشته شود
۱) استادی که توصیه نامه را می نویسد حتما نباید عضو هیئت علی دانشگاه یا جزء برترین اساتید باشد. استاد شما با هر درجه ای که باشد می تواند این نامه را برای شما بنویسد به عبارتی درجه استاد نگارنده توصیه نامه، هیچ تاثیری در پذیرش یا عدم پذیرش شما ندارد.
۲) فردی که توصیه نامه شما را می نویسد حتما نباید استاد دانشگاه شما باشد یا استادی باشد که شما با او درسی را گذرانده اید. شما می توانید این نامه را از هر استادی در هر دانشگاه دیگری بگیرید. حتی می توانید این نامه را از دوستی بگیرید که استاد دانشگاه است.
۳) توصیه نامه بهتر است روی سربرگ دانشگاه باشد. اگر نمی توانید سربرگ دانشگاه را تهیه کنید می توانید آن را از اینترنت بگیرید و بر روی نامه خود بگذارید.
۴) در انتهای توصیه نامه باید نام و نام خانوادگی استاد،شماره تماس (بهتر است هم شماره ثابت و هم همراه درج شود)، پست الکترونیک (ترجیحا دانشگاهی)، آدرس دانشگاه و امضای استاد درج شود. معمولا دانشگاه از این اطلاعات برای تماس با استاد استفاده نمی کند اما در موارد معدودی نیز برای تایید صحت اطلاعات یمیلی را برای تایید به استاد ارسال می کند.
۵) در برخی موارد استاد یا وقت آن را ندارد که توصیه نامه ای برای شما بنویسد یا توانایی نوشتن به زبان انگلیسی ندارد یا به هر دلیلی این کار را انجام نمی دهد در این صورت برای راحت تر شدن کار می توانید با استفاده از نمونه توصیه نامه هایی که در سایت برای دانلود قرار گرفته است خودتان توصیه نامه ای را نوشته و برای امضا به استاد بدهید و از او خواهش کنید تا آن را مطالعه و امضا کند.
۶) برخی دانشگاه ها فرم توصیه نامه آماده ای در یک فرمت مشخص دارند که یا از شما می خواهند آن را برای استاد خود ارسال کنید تا آن را برای شما پر کند و یا خود دانشگاه مستقیما آن را برای استاد ارسال می کند. در این موارد بایستی این موضوع را با استاد خود در میان بگذارید تا مرتبا ایمیل خود را چک کند.
۷) اگر به هیچ نحوی نتوانستید از یک استاد دانشگاه توصیه نامه بگیرید می توانید از محل کار خود نامه ای مبنی بر رضایت آن ها از خود بگیرید که به آن توصیه نامه کاری گفته می شود. این نامه نیز باید با سربرگ شرکت و مشخصات ذکر شده در بند ۴ تهیه شود. توصیه نامه استاد اولویت دارد.
در فایلی که برای دانلود قرار گرفته است نمونه هایی از توصیه نامه های مورد تایید دانشگاه های معتبر جهان گردآوری شده است تا دیگر دغدغه نحوه نگارش توصیه نامه را نداشته باشید. به یا داشته باشید که هیچ گاه کل یک نمونه را کپی کنید چون ممکن است دیگران نیز این کار را کرده باشند و آن نامه برای دانشگاه تکراری باشد و این اصلا جالب نیست.
توجه: تمام فایل های دانلودی به زبان انگلیسی هستند.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید