موضوع: راه هایی برای سرو غذای ایمن
The way you can serve safe food
زبان: فارسی
تعداد اسلاید : 116
یک ارائه حرفه ای برای موضوع فوق با داشتن انیمیشن ها برای درک بهتر مفاهیم به همراه کامنت و توضیحات هر اسلاید
فهرست سرفصل عناوین:
· غذای ايمنSafe food
· انواع آلودگیTypes of contamination
· Bacterial Contamination
· Source of Bacteria
· Cross contamination
· باکتری برای رشد به چه چیزی نیاز دارد؟
· High risk foods
· مسمومیت غذایی
· Food poisoning symptoms
· 10 عامل ایجاد مسمومیت غذایی
· How to prevent it
· دریافت مواد اولیه (خرید)
· در یخچال چه مواردی باید رعایت شود:
· انبار مواد خشک :
· چه مواردی می بایست در انبار خشک رعایت شود
· چه مواردی می بایست در انبار خشک رعایت شود
· چه مواردی می بایست در سردخانه زیر صفر رعایت شود
· قوانین استفاده از غذاهای یخی
· Rules for handling frozen poultry
· 4 روش انجماد زدایی
· چه مواردی می بایست در تهیه مواد رعایت شود
· چه مواردی می بایست در پخت رعایت شود
· چه مواردی می بایست در سرد کردن غذا رعایت شود
· چه مواردی می بایست در سرو کردن غذا رعایت شود
· Physical & Chemical Contamination
· Personal Hygiene
· چه موقع دستها را بشوییم؟
· چرا سیگار کشیدن ممنوع است؟
· Cleaning & Disinfection
· چه اشتباهاتی در شستشو ممکن است رخ دهد؟
· نحوه صحیح شستشو
· Six stage cleaning and disinfection
· Food poisoning disease :
دیدگاه خود را ثبت کنید