پاورپوینت مدیریت ایمنی مواد غذایی در کترینگ ها بر اساس استاندارد SFBB و کدکس 39

۳۵,۰۰۰ تومان

3 بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همچنین یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پشتیبانی این محصول به صورت مادام العمر بر عهده ناشر می باشد. چنانچه بعد از خرید نیاز به راهنمایی و یا مشکلی در خصوص فایل داشتید از طریق ارسال تیکت در فروشگاه ناشر، مراتب را ارسال فرمایید.

موضوع: مدیریت ایمنی مواد غذایی در کترینگ ها بر اساس استاندارد SFBB و کدکس 39
تعداد اسلاید:138
سرفصل عناوین:
• آشنایی با تفکر سیستمی مدیریت
• آشنایی با استانداردهای مدیریت ایمنی غذا قابل کاربرد در کترینگ ها
• اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ براساس استاندارد کدکس کیترینگ39
• دامنه کاربرد
• آئين كارهاي مربوط به اجرای GMP (شرایط خوب ساخت) و GHP
(شرایط خوب بهداشتی) در استاندارد کدکس کیترینگ39:
• استاندارد ملی ایران به شماره 9641 (غذاهای از پیش پخته شده و پخته در کیترینگ– آیین کار بهداشتی)
• تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP):
• سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس استاندارد ISO 22000:2005 :
• سیستم مدیریت کیفیت: (ISO 9001: 2008)
• اصول مدیریت کترینگ ایمن
• Cross contamination
• Cleaning
• Chilling
• Cooking
• Management
• اصول طراحي فضاي كيترينگ
• شرایط محیطی و بهداشت کار بر اساس استاندارد ملی ایران9641
• اصول ساختمانی
• لوازم و تجهیزات
• تجهيزات پايش و كنترل
• نگهداری مواد زائد:
• يخ و بخار
• دفع فاضلاب و زباله
• تسهيلات گند زدايي
• رختکن
• دستشویی و توالت
• حمام
• سرد كردن
• سلامت كاركنان و الزامات بهداشتي
• آموزش بهداشت

موضوع: مدیریت ایمنی مواد غذایی در کترینگ ها بر اساس استاندارد SFBB و کدکس 39
تعداد اسلاید:138
سرفصل عناوین:
• آشنایی با تفکر سیستمی مدیریت
• آشنایی با استانداردهای مدیریت ایمنی غذا قابل کاربرد در کترینگ ها
• اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ براساس استاندارد کدکس کیترینگ39
• دامنه کاربرد
• آئين كارهاي مربوط به اجرای GMP (شرایط خوب ساخت) و GHP
(شرایط خوب بهداشتی) در استاندارد کدکس کیترینگ39:
• استاندارد ملی ایران به شماره 9641 (غذاهای از پیش پخته شده و پخته در کیترینگ– آیین کار بهداشتی)
• تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP):
• سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس استاندارد ISO 22000:2005 :
• سیستم مدیریت کیفیت: (ISO 9001: 2008)
• اصول مدیریت کترینگ ایمن
• Cross contamination
• Cleaning
• Chilling
• Cooking
• Management
• اصول طراحي فضاي كيترينگ
• شرایط محیطی و بهداشت کار بر اساس استاندارد ملی ایران9641
• اصول ساختمانی
• لوازم و تجهیزات
• تجهيزات پايش و كنترل
• نگهداری مواد زائد:
• يخ و بخار
• دفع فاضلاب و زباله
• تسهيلات گند زدايي
• رختکن
• دستشویی و توالت
• حمام
• سرد كردن
• سلامت كاركنان و الزامات بهداشتي
• آموزش بهداشت
• تميز بودن پرسنل
• رفتار پرسنل
• تسهيلات بهداشت فردي و توالتها :
• بهداشت فردي پرسنل كيترينگ
• رعايت بهداشت فردي:
• رعايت اصول بهداشت فردي در حين كار :
• مراحل شستشو و ضد عفوني دستها:
• الزامات فرآوري بهداشتي
• برنامه هاي كنترل بهداشتي – نيازمنديهاي فرآوري بهداشتي
• پارامترهاي كليدي سيستم كنترل بهداشت
• رعايت اصول دما در فرآيند طبخ
• شرايط فرآوري و انبارش ماده غذائي سرد
• آلودگي متقاطع
• پيشگيري از آلودگي هاي متقاطع در فرآيند هاي كيترينگ:
• كنترل ضايعات و زباله و مواد غير خوردني
• مديريت بر ضايعات و زباله
• سيستم شناسايي
• پايش ومديريت / مستند سازي و سوابق
• دستورالعمل ضدعفوني ميوه و سبزيجات:
• ترابري
• گرم كردن و سرو غذا
• نگهداري و بهداشت تاسيسات
• تميزي ،گندزدايي
• روشها و متدهاي C&D
• کنترل آفات (جوندگان و پرندگان و…) (Pest control)
• روشهای کنترل آفات(جوندگان و پرندگان و…)
• نگهداري مواد خطرناك
• بهداشت و اصول انبارداري
• رعايت اصول انبارداري در كيترينگ
• اصول سردخانه گذاري
• رعايت اصول FIFO در انبارها

نقد و بررسی ها

0.0 از 5
0
0
0
0
0
دیدگاه جدید

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پاورپوینت مدیریت ایمنی مواد غذایی در کترینگ ها بر اساس استاندارد SFBB و کدکس 39”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات فروشنده

  • نام فروشگاه: فروشگاه فایل و محصولات دانلودی فایل استور
  • فروشنده: مهدیه فرید
  • آدرس: فارس
    علمی
  • هنوز امتیازی دریافت نکرده است.
پاورپوینت مدیریت ایمنی مواد غذایی در کترینگ ها بر اساس استاندارد  SFBB و کدکس 39
پاورپوینت مدیریت ایمنی مواد غذایی در کترینگ ها بر اساس استاندارد SFBB و کدکس 39

۳۵,۰۰۰ تومان

3 بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

این محصول با شناسه انحصاری 36035 نزد سامانه فروش فایل فاپول و به شماره مجوز 4032 نشر بر خط، نزد وزارت ارشاد به ثبت رسیده است. کپی برداری و بازنشر این اثر به هر نحو، منجر به شکایت رسمی فاپول و پیگرد قانونی خواهد شد.

پیشنهاد ویژه فاپول

فاپول
بازیابی رمز