پاور پوینت تغذيه و بهداشت مواد غذايي

- 33%

۱۵,۰۰۰ تومان ۱۰,۰۰۰ تومان

1 بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همچنین یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پشتیبانی این محصول به صورت مادام العمر بر عهده ناشر می باشد. چنانچه بعد از خرید نیاز به راهنمایی و یا مشکلی در خصوص فایل داشتید از طریق ارسال تیکت در فروشگاه ناشر، مراتب را ارسال فرمایید.

موضوع: تغذيه و بهداشت مواد غذايي
تعداد اسلاید:34
سرفصل عناوین:
• هدف از نگهداري مواد غذايي
• عوامل اصلي انتخاب روش هاي نگهداري مواد غذايي
• روش هاي نگهداري مواد غذايي
• اصول نگهداري مواد غذايي بر مبناي هرم غذايي
• اصول نگهداري مواد نشاسته اي
• اصول نگهداري ميوه جات
• اصول نگهداري سبزيجات
• قوانین طلایی سازمان بهداشت جهانی
• علل عمده بروز بیماری های منتقله از طریق غذا
• عوامل فیزیکی مخرب درزمان نگهداری مواد غذایی
• اصول نگهداری روغن وچربی
• اصول نگهداری گوشت قرمز
• رفع انجماد مواد گوشتی
• زمان نگهداری گوشتها اززمان ورود به سردخانه
• روش تشخیص مرغ سالم وناسالم
• تفاوت ماهی سالم وناسالم
• زمان نگهداری گوشت ها اززمان ورود به سردخانه
• تاریخ انقضاء محصول وتاریخ ورود به سردخانه چه قدر مهم است؟
• کالباس وسوسیس طعمه ای برای میکروب ها
• چگونه می توان از قابل مصرف بودن تخم مرغ اطمینان یافت؟
• روش نگهداری شیر وماست
• نگهداری لبنیات

موضوع:  تغذيه و بهداشت مواد غذايي

تعداد اسلاید:34

سرفصل عناوین:

·         هدف از نگهداري مواد غذايي

·         عوامل اصلي انتخاب روش هاي نگهداري مواد غذايي

·         روش هاي نگهداري مواد غذايي

·         اصول نگهداري مواد غذايي بر مبناي هرم غذايي

·         اصول نگهداري مواد نشاسته اي

·         اصول نگهداري ميوه جات

·         اصول نگهداري سبزيجات

·         قوانین طلایی سازمان بهداشت جهانی

·         علل عمده بروز بیماری های منتقله از طریق غذا

·         عوامل فیزیکی مخرب درزمان نگهداری مواد غذایی

·         اصول نگهداری روغن وچربی

·         اصول نگهداری گوشت قرمز

·         رفع انجماد مواد گوشتی

·         زمان نگهداری گوشتها اززمان ورود به سردخانه

·         روش تشخیص مرغ سالم وناسالم

·         تفاوت ماهی سالم وناسالم

·         زمان نگهداری گوشت ها اززمان ورود به سردخانه

·         تاریخ انقضاء محصول وتاریخ ورود به سردخانه چه قدر مهم است؟

·         کالباس وسوسیس طعمه ای برای میکروب ها

·         چگونه می توان از قابل مصرف بودن تخم مرغ اطمینان یافت؟

·         روش نگهداری شیر وماست

·         نگهداری لبنیات

نقد و بررسی ها

0.0 از 5
0
0
0
0
0
دیدگاه جدید

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پاور پوینت تغذيه و بهداشت مواد غذايي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات فروشنده

  • نام فروشگاه: فروشگاه فایل و محصولات دانلودی فایل استور
  • فروشنده: مهدیه فرید
  • آدرس: فارس
    علمی
  • هنوز امتیازی دریافت نکرده است.
پاور پوینت تغذيه و بهداشت مواد غذايي
پاور پوینت تغذيه و بهداشت مواد غذايي

۱۵,۰۰۰ تومان ۱۰,۰۰۰ تومان

۱۵,۰۰۰ تومان ۱۰,۰۰۰ تومان

1 بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

این محصول با شناسه انحصاری 36032 نزد سامانه فروش فایل فاپول و به شماره مجوز 4032 نشر بر خط، نزد وزارت ارشاد به ثبت رسیده است. کپی برداری و بازنشر این اثر به هر نحو، منجر به شکایت رسمی فاپول و پیگرد قانونی خواهد شد.

پیشنهاد ویژه فاپول

فاپول
بازیابی رمز