موضوع: تغذيه و بهداشت مواد غذايي
تعداد اسلاید:34
سرفصل عناوین:
· هدف از نگهداري مواد غذايي
· عوامل اصلي انتخاب روش هاي نگهداري مواد غذايي
· روش هاي نگهداري مواد غذايي
· اصول نگهداري مواد غذايي بر مبناي هرم غذايي
· اصول نگهداري مواد نشاسته اي
· اصول نگهداري ميوه جات
· اصول نگهداري سبزيجات
· قوانین طلایی سازمان بهداشت جهانی
· علل عمده بروز بیماری های منتقله از طریق غذا
· عوامل فیزیکی مخرب درزمان نگهداری مواد غذایی
· اصول نگهداری روغن وچربی
· اصول نگهداری گوشت قرمز
· رفع انجماد مواد گوشتی
· زمان نگهداری گوشتها اززمان ورود به سردخانه
· روش تشخیص مرغ سالم وناسالم
· تفاوت ماهی سالم وناسالم
· زمان نگهداری گوشت ها اززمان ورود به سردخانه
· تاریخ انقضاء محصول وتاریخ ورود به سردخانه چه قدر مهم است؟
· کالباس وسوسیس طعمه ای برای میکروب ها
· چگونه می توان از قابل مصرف بودن تخم مرغ اطمینان یافت؟
· روش نگهداری شیر وماست
· نگهداری لبنیات
دیدگاه خود را ثبت کنید