ارتباط میان مصرف اسید چرب امگا با نشانههای افسرده ساز در میان افرادیکه به دنبال درمان رفتاری کاهش وزن هستند
چکیده: رژیم غربی مرسوم دارای کمبود اسیدهای چرب امگا-3 و مقدار بالای اسیدهای چرب امگا-6 است. احتمالاً اسیدهای چرب در علایم افسرده ساز از طریق فرایندهای التهابی به ویژهی در زمینهی چاقی به عنوان یک حالت پیش التهابی نقش دارند. این مطالعه به بررسی ارتباط میان مصرف امگا-3 و امگا-6 و علایم افسرده ساز در بزرگسالان جویای درمان رفتاری کاهش وزن (BWLT) میپردازد. ارتباط مورد انتظار میان اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 با علایم افسرده ساز مورد حمایت قرار نگرفت. در این نمونه ارتباط قوی میان اسید چرب و علایم افسرده ساز تحت پوشش سطح بالای التهاب مزمن قرار داشت که حاصل از اضافه وزن و رژیم غذایی فقیر بود. پژوهشهای بیشتری برای ارزیابی بهبود مصرف اسید چرب با درمان BWLT و تقویت ارتباط میان مصرف اسید چرب و علایم افسرده ساز بعد از کاهش وزن و بهبود رژیم غذایی مورد نیاز است.
کلید واژهها: رژیم، خلق و خو، اسیدهای چرب امگا
دیدگاه خود را ثبت کنید