توضیحات محصول
در ادامه فهرست کتابچه تولید و فرآوری آلوئه ورا را می بینیم:
۱٫مشخصات
۲٫مقدمه
۳٫تاریخچه
۴٫گسترش جغرافیایی
۵٫گیاه شناسی
۶٫ترکیبات شیمیایی
۷٫روش تکثیر
۸٫خواص درمانی
۹٫عوارض جانبی
۱۰ . محصولات مختلف
۱۱ .قیمت تا پایان سال ۸۸
۱۲ .محاسبه سود تقریبی
۱۳ .کاشت
۱۴ .داشت وبرداشت
۱۵ .منابع
قسمتی از کتابچه تولید و فرآوری آلوئه ورا:
مقدمه
صبر زرد (شاخ بزی) گیاهی است علفی و چند ساله با برگ های ضخیم، گوشتی و دراز. حاشیه برگهای آن کمی پیچ و خم دار و دارای تیغ است. گل های آن به صورت خوشه ای زیبا در انتهای محور ساقه گل دار و به رنگ سبز مایل به زرد قرار دارند.
قسمت مورد استفاده صبر زرد، شیرابه به دست آمده از برگ های گیاه است که امکان دارد به صورت تازه غلیظ ( خمیری ) و یا خشک شده با رنگ های متفاوت زرد، زرد مایل به سبز، قهوه ای و یا قرمز مایل به سفید باشد.
در سال های اخیر کشت صبر زرد، گونه ی Vera در ایران معمول گشته است. گرچه این گیاه با نقاط گرم و مرطوب سازگاری خوبی دارد، ولی در نقاط مختلف ایران گشت می شود.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید