عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند.
عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها ( B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K )، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) مینویسد : «… در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میکند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید».
فایل آماده شده طرح توجیهی بسته بندی عسل می باشد که از صفر تا صد این کار را توضیح می دهد و توسط معاونت طرح و برنامه وزارت تعاون در تیر ماه ۱۳۸۲ آماده شده است.
خلاصه طرح توجیهی بسته بندی عسل
موضوع طرح : بسته بندی عسل به ظرفیت ۲۴۰ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کل: ۳ / ۱۷۱۴ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: ۳ / ۱۷۴ میلیون ریال
سهم تسهیلات: ۱۵۴۰ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ۱۷ ماه
در ادامه می توانید با ثبت سفارش و خرید این فایل را دانلود کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید