این تحقیق در مورد تحقیق فرایند مهندسی ارزش در 46 صفحه و در قالب ورد و شامل مهندسي ارزش،مهندسی ارزش چیست،فرایند مهندسی ارزش،متدولوژي مهندسي ارزش،اجرای مهندسی ارزش و غیره می باشد.
فهرست
مقدمه 3
مهندسی ارزش و مراحل اجرای آن هدف مهندسی ارزش 4
مهندسی ارزش و مراحل اجرای آن 4
زمان بکارگیری مهندسی ارزش 5
مراحل انجام مهندسی ارزش 5
تعیین معیارهای ارزیابی 5
تعیین محدوده مطالعه 5
ایجاد مدلها 6
تامین امکانات مورد نیاز تیم 6
مطالعه ارزش 6
فاز اطلاعات 7
پرسشهای کلیدی فاز اطلاعات عبارتند از: 7
فاز تحلیل کارکرد 7
فاز خلاقیت 8
فاز ارزیابی 9
پرسش های کلیدی این فاز عبارتند از: 9
بطور کلی این فاز شامل گام های زیر می باشد: 10
فاز ارائه 10
مطالعه تکمیلی 11
تاریخچه 11
برنامه کاری 12
مهندسی ارزش روایت موفقیتها 13
اجرای مهندسی ارزش 14
ارزش کالا / خدمت 20
فرآیند مهندسی ارزش : 21
ضرورت پرداختن به مهندسی ارزش : 23
مهندسی ارزش روشی سیستماتیک و سازمان یافته است. 35
تاریخچه مهندسی ارزشی 36
مقدمهای پیرامون مهندسی ارزش 36
مهندسی ارزش روایت موفقیتها 37
اجرای مهندسی ارزش 39
تعاریف علمی مهندسی ارزش: 43
منابع: 45
مقدمه:
مهندسی ارزش فرآیندی برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن است به گونه ای که کیفیت، ایمنی، قابلیت اطمینان و قابلیت تعمیر با هر واحد پولی که هزینه می گردد، بهبود یابد. مهندسی ارزش تلاشی است سازمان یافته که کارکردها و خدمات را تحلیل می کند. در این تلاش راه و روش هایی جستجو می شوند که بتوانند کارکردهای ضروری و ویژگی های مورد نیاز محصول را همراه با سودآوری تولید آن تامین کنند. این روش فرآیندی قدرتمند، انعطاف پذیر و خلاق برای حل مساله است و می تواند برای مساله های دشوار و پیچیده راه حل های ساده و ممکن ارائه دهد و همه زیبایی اش به سادگی و قدرتمندی آن است.
انیشتین می گوید: “کسی که یک طرحی را تهیه می کند یا یک نظری را بیان می دارد نمی تواند طرح و نظر خود را خودش نقد کند، هر مساله ای باید خارج از پدیدآورنده آن نظر مورد نقد و بررسی قرار گیرد” و این چیزی است که مهندسی ارزش به دنبال آن است و تاکید می کند که باید ایده ها و دیدگاه های مختلف پیرامون یک طرح یا موضوع توسط کارشناسانی که طراح آن فکر نبوده اند مطرح گردد و کلیه جوانب امر دیده شود تا هیچ چیزی برای تصمیم گیری از نظر پنهان نماند.
مهندسی ارزش و مراحل اجرای آنهدف مهندسی ارزش
هدف اصلی در مهندسی ارزش توجه به کارکرد است، نه کیفیت و نه هزینه؛ چرا که تامین کارکرد، کاهش هزینه و حفظ و ارتقای کیفیت را خود به خود به دنبال دارد و به طور کل باید آن را ابزاری برای بهبود سطح زندگی مردم و نفع عمومی مورد توجه قرار داد.
امروزه مهندسی ارزش در حوزه های مختلف چون هوانوردی، حمل و نقل شهری و بین جاده ای، ارتباطات، خدمات عمومی شهرداری ها، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و … کاربرد داشته و نتایج قابل ملاحظه ای به بار آورده است.
ایجاد هم افزایی، بهبود ارتباطات بین تهیه کنندگان طرح، مالکیت توصیه های حاصل از کارگاه های مهندسی ارزش و قابلیت استفاده از آنه
دیدگاه خود را ثبت کنید