توضیحات محصول
- بهسازی
وفاداری به گذشته و حفظ آثار هویت بخش با هدف استفاده از امکانات بالقوه و بالفعل موجود و تقویت جنبههای مثبت و تضعیف جنبههای منفی. موضوع کلیدی و اصلی در مداخله از نوع بهسازی بهبود وضع موجود است.
- نوسازی
حد وفاداری به گذشته دارای انعطاف بیشتر از مداخله اندک تا تغییر با هدف افزایش کارایی و بهرهوری، بازگرداندن حیات شهری به بافت. موضوع کلیدی و اصلی در مداخله از نوع نوسازی بازآفرینی است.
- بازسازی
عدم الزام برای حفظ گذشته با هدف ایجاد شرایط جدید زیستی و کالبدی فضایی با تأکید بر ارزشهای روز. موضوع کلیدی و اصلی در مداخله از نوع بازسازی بازتولید است.
کل گیری
üدر آوریل ۱۹۹۸ نخست وزیر بریتانیا از ریچارد راجرز به عنوان سرپرست، تشکیل گروه ویژه ی کار را خواستار شد .این گروه کار ویژه متشکل از ۱۲۰ نفر از صاحبنظران علوم اجتماعی ،توسعه ی پایدار ،طراحی شهری ،مرمت و تجدید حیات شهری ماموریت یافت دلایل زوال شهری را شناسایی کرده و راه حلهایی را برای ارتقائ کیفیت شهر های امروز انگلستان تدوین کند.
مقدمه:
شهر بیش از هر چیز محل تلاقی مردم است .مکانی که بسیاری از نهادها را به عنوان بخشی از زندگی روزمره در خود جای داده است.هر قدر شهر را بیشتر پراکنده کنیم توان این نهادها را برای ایفای نقش وحدت بخش آنها کم کرده ایم. به رغم اینها نمونه های شهری موفقی مثل بارسلون و ...وجود دارند که نشان میدهند امکان تصاحب دوباره ی شهر هایمان وجود دارد.برای دستیابی به این موفقیت باید نیروهای محرکه ی تحولات قرن بیست و یکم را شناسایی کرد که عبارتند از انقلاب فن آوری ،تهدیدهای اکولوژیک و تغییرشکل اجتماعی .
- ارزیابی مفهومی طرح تفصیلی مصوب
۲-۱٫ ارزیابی محیطی
۲-۲٫ ارزیابی کاربریها (ارائه پیشنهادات درخصوص تغییرات در کاربریهای مصوب طرح تفصیلی)
۲-۳٫ ارزیابی دسترسیها (ارائه پیشنهادات به منظور تغییرات در دسترسیهای مصوب طرح تفصیلی با اولویتبندی اجرایی آنها برحسب میزان اثرگذاری در نوسازی بافت)
۲-۴٫ ارزیابی زیرساختها (مشخص کردن کمبودهای شبکه زیرساختها و ارائه پیشنهاد به منظور رفع کمبودها برحسب اولویت)
۲-۵٫ ارزیابی سازمان فضایی و کالبدی
۲-۶٫ ارزیابی تراکم جمعیتی (وضع موجود و بررسی قابلیت جمعیتپذیری با توجه به ظرفیتهای کالبدی، خدماتی و زیرساختها)
۲-۷٫ ارزیابی اجتماعی- فرهنگی
۲-۸٫ ارزیابی اقتصادی (بررسی توان مالی مالکین جهت مشارکت در نوسازی)
۲-۹٫ ارزیابی مدیریتی و تشکیلاتیسطح سه) تعریف پروژه و امکانسنجی
- تعریف پروژه
۱-۱٫ مقایسه و اولویتبندی پروژههای شناسائی شده در بند ۳-۳ از جنبههای نیاز به نوسازی، تاثیرگذاری در احیاء بافت و پیرامون وجود زمینههای مشارکت مردمی، تقاضا برای سرمایهگذاری و چشمانداز تحققپذیری
۱-۲٫ انتخاب چندین پروژه با توجه به شاخصهای ذکر شده در بند پیشین با اولویت شاخص مشارکتپذیری
- امکانسنجی
۲-۱٫ تدفیق محدودههای مداخله به لحاظ وضعیت مالکیتی و تفکیک انواع مالکیت
۲-۲٫ برنامهریزی کلی فضایی- عملکردی محدوده مداخله به منظور فراهم شدن امکان ارزیابی اقتصادی
۲-۳٫ امکانسنجی مقدماتی پروژه و ارزیابی آنها از جنبههای توجیه اقتصادی، تأثیرگذاری در احیاء بافت، چشمانداز مشارکت مردمی و زمینههای سرمایهگذاری تحققپذیری.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید