توضیحات محصول:
محتوای جزوه آموزشی
-سازمان بینالمللی استانداردسازی
-سیستمهای مدیریت یکپارچه
-تاریخچه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و HACCP (1959 تا 2022)
-مقایسه ورژنهای 2005 و 2018 استاندارد 22000
-مقایسه استانداردهای مدیریتی 9001 و 22000 با HACCP
-مفاهیم HACCP،TACCP و VACCP (مقایسه استانداردهای ISO22000 و FSCC 22000)
-تشریح مفاهیم ایمنی و کیفیت غذا
-معرفی الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد ISO 22000:2018
تجربه سالها ممیزی و تحقیق در حوزه های کیفیت و ایمنی غذا منجر به ترغیب نویسنده جهت آماده سازی یک مجموعه آموزشی نمود تا بتواند به محققین و کارشناسان حوزه ایمنی غذا، راهبران تیم ایمنی مواد غذایی، تمام مدیران فرایندهای تعریف شده در سیستمهای مدیریتی ایمنی مواد غذایی جهت درک کامل الزامات استاندارد 22000:2018 کمک نماید. نقاط قوت این بسته آموزشی: 1-در این مجموعه آموزشی فشرده سعی شده است که الزامات این استاندارد به زبان ساده و همراه با تفسیر و مثالهای برگرفته از Guidelines و مقالات علمی منتشر شده در حوزه ایمنی محصولات غذایی تشریح و ارائه شوند. 2-قرار گرفتن معادل انگلیسی بندهای استاندارد و عبارات مهم در کنار معادل فارسی آنها و همچنین نمایش تصاویر مرتبط در بخشهای مختلف این مجموعه منجر به جذابیت در مطالعه آن برای خوانندگان خواهد شد 3- در طول مباحث ارائه شده در این جزوه، مراجع علمی و استانداردهای معتبر جهت مطالعه بیشتر معرفی شده است 4-همچنین واژگان و اصطلاحات مربوط به هر بند استاندارد در همان بخش تعریف شده است.
از طریق این جزوه آموزشی، بدون نیاز به حضور در دوره های آموزشی و صرف وقت و هزینه اضافی، الزامات استاندارد 22000:2018 بخوبی قابل درک خواهد بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید