پاورپوینت روغن زیتون، عوامل موثر بر تلخی آن، روش های بررسی تلخی و راهکارهای کاهش آن
توضیحات محصول
مشخصات فایل: پاورپوینت روغن زیتون، عوامل موثر بر تلخی آن، روش های بررسی تلخی و راهکارهای کاهش آن تعداد اسلاید: ۵۷ فایل ppt می باشد. تعدادی از اسلایدهای ابتدایی با کیفیت بالاتر جهت مشاهده درج شده است.
لینک بازاریابی این فایل که مخصوص نام کاربری شما ایجاد شده است را کپی و در شبکه های
اجتماعی یا سایت و وبلاگ خود منتشر کنید و از 10 تا 15 درصد پورسانت بازاریابی فروش این
فایل بهره مند شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید