پاورپوینت اینترنت اشیا با فرمت pptx ودر 22 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت اینترنت اشیا
مقدمه
تا پيش از اين تصورما اين بود كه فقط اين انسان ها هستند كه با ابزارهايي كه در اختيار دارند توسط شبكه اينترنت به هم متصل باشند، واز قابليت هاي آن بهره ببرند. اما بيش از يك دهه است كه مفاهيم جديدي شكل گرفته و در چند سال اخير در قالب يك سري محصولات هوشمند به بازارآمده است. اكنون در مورد ايده اي صحبت مي كنيم كه بر اساس آن هر شيء فيزيكي قادر خواهد بود با اتصال به اينترنت يا به كمك ساير ابزارهاي ارتباطي، با ساير اشيا تعامل داشته باشد.
اینترنت اشیا
اینترنت اشیا به طور کلی اشاره به بسیاری از اشیا و وسایل محیط پیرامون ما از ماشین لباسشویی، یخچال، تلویزیون گرفته تا سیستم های تهویه، روشنایی منازل و ادارات که به شبکه اینترنت متصل شده و بتوان توسط اپلیکیشنهای موجود در تلفنهای هوشمند و تبلت کنترل و مدیریت شوند…
براي اين كه به درك بهتري از مفهوم اينترنت اشيا برسيد، فروشگاهي را تصور كنيد كه ديگر به هيچ وجه نگران تمام شدن محصولاتش نيست، چون سيستم كنترل هوشمند انبار در هر لحظه از موجودي تمام محصولات مطلع است و حتي كار سفارش را نيز خود انجام مي دهد يا اينكه بتوانيد روشن يا خاموش بودن اتو يا اجاق گازتان را به وسيله تلفن هوشمندتان از محل كار چك كنيد.
براي اين كه اشيا با یک ديگر و يا با شبكه اينترنت در ارتباط باشند، لازم بود به شيوه اي به هم متصل شوند. شايد از همان ابتدا كه كوين اشتون عبارت اينترنت اشيا را پايه نهاد، استفاده از تراشه های شناسايي مبتني بر فركانس هاي راديويي موسوم به RFID را در ذهن داشت. در اين فناوري ازتراشه هاي كوچك و ارزان قيمتي استفاده مي شود و به كمك آن ها اطلاعات از طريق امواج راديويي برای تراشه هاي گيرنده فرستاده می شود.این تراشه ها ، اطلاعات را تفسير كرده و با اتصال به اينترنت امكان استفاده از آن اطلاعات را در گستره اي عظيم و براي كاربردهاي مختلف فراهم مي كنند.
پاورپوینت اینترنت اشیا
گرچه RFID هنوز با توجه به قابليت هاي منحصر به فردش، به طور وسیع در جاهاي مختلفي، مثل درب هاي كنترل ورود و خروج و سيستم ترانزيت استفاده مي شود، ولي فناوري هاي ديگري هم براي تحقق اينترنت اشيا وارد صحنه شده اند.
برخي از آن ها مانند باركدها از تكنيك هاي ساده تري استفاده مي كنند و برخي از اين فناوري هم مانند كدهاي كيو آر، واي-فاي و بلوتوثازتكنيكهاي جديدتري بهره مي برند.
استارتاپ هاي بسياري تاكنون در اين عرصه قدم گذاشته اند. شركت هاي نو پاي نست و بلاتريكس تنها دو نمونه بسيار كوچك در اين ميان هستند. اين شركت ها با عرضه محصولاتي نظير ترموستات هوشمند، سنسور هوشمند تشخيص دود و كليد هاي برق هوشمند در مسير تحقق اينترنت اشيا گام برداشته اند. به گفته موسسه تحقيقاتي ABI تا سال ۲۰۲۰ بيش از ۳۰ ميليارد دستگاه به صورت وايرلس به بخشي از اينترنت اشيا پيوسته اند. شركت سيسكو هم يك سيستم شمارنده دايناميك ابداع كرده كه به كمك آن مي تواند تعداد اشياي متصل را تخمين بزند.
دیدگاه خود را ثبت کنید