EASY-TO-MAKE GLUTEN-FREE RECIPES THAT SATISFY EVEN the MOST FINICKY EATERS “This book is a wonderful addition to the increasing variety of resources available to people who require a gluten-free diet. It is easy to read and the content is superb!” Peter H.R. Green, M.D., Celiac Disease Center, Columbia University “When you need a meal and don't have much time or energy, you're sure to find something you can pull off-and smile while you're doing it.” -Ann Whelan, Editor/Publisher of Gluten-Free Living “Connie once again shows us that the gluten-free diet is not restrictive but merely a variety of delicious substitutions.” -Elaine Monarch, Founder/Executive Director, Celiac Disease Foundation Put away the complicated cooking gadgets: a wheat- and gluten-free diet for your kids just got easier! All the recipes in this completely revised second edition are simple to make for busy parents on the go, and they conform to new gluten-free guidelines. Written by celiac-disease authority Connie Sarros, the recipes run the gamut from simple treats to hearty meals and are sure to please your child without sacrificing nutrition! Includes Casein-free options and nutritional breakdowns for all recipes Tips on how to read labels and packages to be sure that ingredients are gluten-free Hints on meal planning and cooking basics Simple dishes that even kids can make for themselves
PERSIAN
طرز تهیه آسان دستور العمل های بدون گلوتن که حتی تندترین غذاخورها را راضی می کند «این کتاب افزودنی فوق العاده برای تنوع روزافزون منابع موجود برای افرادی است که به رژیم غذایی بدون گلوتن نیاز دارند. خواندن آن آسان است و محتوا فوق العاده است!» پیتر اچ آر گرین، دکتر، مرکز بیماری سلیاک، دانشگاه کلمبیا "زمانی که به یک وعده غذایی نیاز دارید و وقت یا انرژی زیادی ندارید، مطمئناً چیزی را پیدا می کنید که بتوانید در حین انجام آن کاری بکنید و لبخند بزنید." -Ann Whelan، سردبیر/ناشر زندگی بدون گلوتن "Connie یک بار دیگر به ما نشان می دهد که رژیم غذایی بدون گلوتن محدود کننده نیست، بلکه صرفاً انواع جایگزین های خوشمزه است." -Elaine Monarch، بنیانگذار/مدیر اجرایی، بنیاد بیماری سلیاک، ابزارهای پیچیده پخت و پز را کنار بگذارید: رژیم غذایی بدون گندم و گلوتن برای بچه های شما آسان تر شده است! همه دستور العمل های این نسخه دوم کاملاً اصلاح شده برای والدین پرمشغله در حال حرکت ساده هستند و با دستورالعمل های جدید بدون گلوتن مطابقت دارند. نوشته شده توسط مسئول بیماری سلیاک، Connie Sarros، دستور العمل ها طیف وسیعی از خوراکی های ساده تا وعده های غذایی دلچسب را در بر می گیرند و مطمئناً کودک شما را بدون از دست دادن تغذیه خشنود می کنند! شامل گزینههای بدون کازئین و تفکیکهای تغذیهای برای همه دستور العملها نکاتی درباره نحوه خواندن برچسبها و بستهها برای اطمینان از اینکه مواد بدون گلوتن هستند نکاتی در مورد برنامهریزی غذا و اصول آشپزی غذاهای سادهای که حتی بچهها میتوانند برای خودشان درست کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید