طرح توجیهی فنی واقتصادی تولید بذر در مزرعه سیب زمینی تحت نظارت مرکز تحقیقات و اموزش کشاورزی ومنابع طبیعی تهیه شده در سال 1402 بصورت فایل word با قابلیت ویرایش در 17 صفحه جهت ارائه به ارگان ها ،ادارات ،بانک جهت صدور مجوز پروانه ،دریافت وام و همچنین جهت ارائه پروژه دانشجویی در 17 صفحه
طح زیر کشت:13هکتار
مقدار بذر تولید داخلی: 40 تن
مقدمه
تقسیم بندي طبقات سیب زمینی بذري
مکانیسم گواهی بذر سیب زمینی
مراحل کنترل وگواهی مزرعه تکثیر بذر سیب زمینی
بررسی وضعیت زمین مورد نظر و سابقه کشت
مساحت قطعه و ترسیم کروکی آن
بازدید از وضعیت سطح سبز و ارائه توصیه هاي به زراعی
بازدید اولیه مزارع بذري
بازدید ثانویه مزارع بذري
نظارت بررعایت زمان مناسب عملیات سرزنی
بازدیدزمان برداشت
نظارت بر عملیات درجه بندي، کیسه گیري و بازدید از انبارهاي محل نگهداري
نمونه برداري
نظارت برنصب برچسب گونی هاي پارت بندي شده
ازمون سلامت
نظارت برنصب برچسب گونی هاي پارت بندي شده
روش استاندارد بازرسی مزرعه
الگوي حرکتی در مزرعه
توجیه اقتصادی
مقدمه:
افزایش عملکرد سیب زمینی با استفاده از بذور گواهی شده سالهاست براي کشاورزان شناخته شده است. در بین عوامل متعدد و تاثیر گذار برتولید محصول سیب زمینی بدون تردید بذر (غده) به عنوان یکی از مهمترین نهاده هاي تولید مورد ارزیابی قرار می گیرد. تولید و تکثیر غده هاي سیب زمینی بذري عاري از بیماري هاي قارچی، باکتریایی، ویروسی و مایکوپلاسمایی که در سن فیزیولوژیکی و اندازه مناسب قرار دارند، از اهداف کنترل و گواهی بذر و از عوامل موثر در افزایش میانگین عملکرد در واحد سطح می باشد. نظر به اهمیت توسعه پایدار تولید سیب زمینی به عنوان یکی از اهداف استراتژیک کشاورزي کشور، ضرورت تدوین یک برنامه مشخص و سازماندهی شده جهت تولید و تکثیر غده بذري در ایران احساس می شود. چرخه تولید بذر سالم و قابل گواهی شامل مراحل کاشت، داشت و برداشت درکلاس هاي مختلف بذري، خالص سازي مزرعه، حذف بوته هاي آلوده و علفهاي هرز، اجراي آزمونهاي
دیدگاه خود را ثبت کنید