پاورپوینت استانداردهای امنیت با فرمت ppt ودر 95 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت استانداردهای امنیت
اهمیت امنیت اطلاعات
اشاره :
امنیت از دیرباز یكی از اجزای اصلی زیرساختهای فناوری اطلاعات به شمار میرفته است. تهدیدهای امنیتی تنها منحصر به تهدیدات الكترونیكی نیستند، بلكه هر شبكه باید از نظر فیزیكی نیز ایمن گردد. خطرات الكترونیكی غالباً شامل تهدیدات هكرها و نفوذگران خارجی و داخلی در شبكهها می باشند. در حالی كه امنیت فیزیكی شامل كنترل ورود و خروج پرسنل به سایتهای شبكه و همچنین روالهای سازمانی نیز هست. برای پیاده سازی امنیت در حوزههای فوق، علاوه بر ایمنسازی سختافزاری شبكه، نیاز به تدوین سیاستهای امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات در یك سازمان نیز می باشد. در این راستا لازم است از روالهای استانداردی استفاده شود كه به واسطه آنها بتوان ساختار یك سازمان را برای پیاده سازی فناوری اطلاعات ایمن نمود. استاندارد BS7799 كه در این شماره قصد معرفی آن را داریم به چگونگی پیاده سازی امنیت در همه ابعاد در یك سازمان می پردازد.
استاندارد
BS7799
¨استاندارد BS7799 اولين استاندارد مديريت امنيت است که توسط موسسه استاندارد انگليس ارائه شده است. نسخه اول اين استاندارد (BS7799-1) در سال 1995 و در يک بخش و با عنوانBS7799-1: Code of Practice for Information Security Management منتشر گرديد. و نسخه دوم آن (BS7799-2) که در سال 1999 ارائه شد، علاوه بر تغيير نسبت به نسخه اول، متشکل از دو بخش مستقل ارائه گرديد. هدف از تدوين اين استاندارد ارائه پيشنهاداتي در زمينه مديريت امنيت اطلاعات براي کساني است که مسئول طراحي، پياده سازي يا پشتيباني مسائل امنيتي در يک سازمان مي باشند. اين استاندارد متشکل از 35 هدف امنيتي و 127 اقدام بازدارنده براي تامين اهداف تعيين شده ميباشد که جزئيات و چگونگيها را مطرح نمي کند بلکه سرفصلها و موضوعات کلي را بيان مي کند. طراحان استاندارد BS7799 اعتقاد دارند که در تدوين اين استاندارد، ممکن است کنترل ها و راهکارهاي مطرح شده براي همه سازمان ها قابل استفاده نباشد ويا نياز به کنترلهاي بيشتري باشد که اين استاندارد، آنها را پوشش نداده است.
¨در سال 2000 ميلادي بخش اول استاندارد BS7799-2 بدون هيچگونه تغييري توسط موسسه بين المللي استاندارد بعنوان استاندارد ISO/IEC 17799 منتشر گرديد. وشامل سر فصل هاي ذيل است:
¨تدوين سياست امنيتي سازمان
¨تشکيلات امنيتي
¨طبقه بندي سرمايه ها و تعيين کنترلهاي لازم
¨امنيت پرسنلي
¨امنيت فيزيکي و پيراموني
¨مديريت ارتباطات و بهره برداري
¨کنترل دسترسي
¨توسعه و پشتيباني سيستم ها
¨مديريت تداوم فعاليت
¨سازگاري
دیدگاه خود را ثبت کنید