فهرست
فصل اول
مقدمه. 1
منابع آب در دنیا و ایران. 3
تاریخچه آب در ایران. 6
محدودیتهای استفاده از آب.. 7
عوامل موثر بر محدودیت منابع آبی.. 8
آب در بخش کشاورزی.. 9
اهمیت اصلاح الگوی مصرف آب در کشاورزی.. 10
مدیریت آب.. 12
اصول کلی مدیریت آب.. 14
آبیاری تحت فشار 15
ویژگیها و مزایای آبیاری تحت فشار 16
سیستم آبیاری قطرهای.. 17
آبیاری بارانی.. 18
مدیریت زه آبها 19
بهینه سازی مصرف آب در کشاورزی با تکنولوژی مدرن. 26
1) حفظ منابع آبی موجود 27
2) بهبود کیفیت و ارزش غذایی محصولات تولیدشده 28
3)افزایش بهرهوری.. 29
4) حفظ سلامت محیطزیست.. 29
5) جلوگیری از آسیب به محصولات.. 30
6)استفاده از سیستمهای آبیاری با تکنولوژی بالا. 31
7)استفاده از سیستمهای آبیاری قطرهای.. 31
8)استفاده از روشهای هوشمند برای ذخیره آب در مناطق خشک... 32
9)بازیافت فاضلاب.. 33
10)استفاده از شیوههای کشاورزی احیاکننده 33
11) استفاده از شیوههای کشت بدون خاک یا هیدروپونیک... 34
فصل دوم
مقدمه. 37
مصارف گردشگران از منابع آبی.. 39
وضعیت کنونی آب در بخش گردشگری تهران. 46
مصرف آب در گردشگری.. 52
مصرف مستقیم آب در گردشگری.. 53
مصرف غیرمستقیم آب در گردشگری.. 54
مدیریت مصرف آب از طریق آموزش... 56
فصل سوم
مقدمه. 64
بحران جهانی مدیریت منابع آب.. 65
بحران مدیریت منابع آبی در کلانشهرها 69
دلایل بحران جهانی منابع آبی.. 70
کلانشهرها و ضرورت اصلاح رویکرد مدیریت آب.. 76
برنامه ملی جنگل و تغییر اقلیم. 79
مدیریت بحران آب در کلان شهر تهران. 81
مدیریت بحران آب در کلان شهر مشهد. 83
مدیریت بحران آب در کلان شهر کاشان. 85
نتیجهگیری.. 89
منابع. 94
دیدگاه خود را ثبت کنید