بهداشت حرفه ای را میتوان به طور خلاصه علم و هنر تامین سلامت در محیطهای شغلی تعریف کرد و یک مهندس بهداشتت حرفه ای یا متخصص سلامت شغلی کسی است که وظیفه ی شناسایی ، ارزشیابی و حذف یا کنترل عوامل مخاطره آمیز شغلی را به عهده دارد.در این گزارش که شامل هفت فصل می با شد ابتدا به بیان مقدمه ای از عوامل فیزیکی و شیمیایی زیان آور محیط کار ،مهندسی فاکتورهای انسانی، ،ایمنی ، بیماری های ناشی از کار و بهسازی محیط کار پرداخته شده است و در ادامه به بررسی هریک از عناوین ذکر شده در کارخانه ی آرد گندم طلایی کرج واقع در تهران ،پرداخته شده است.
تعداد صفحات : ۲۱۵
دانشگاه : علوم پزشکی تهران
مقطع تحصیلی : کارشناسی بهداشت حرفه ای
#عوامل زیان آور محیط #صدا #پرتوها #MSDS #روشنایی #حریق #بیماری کار
دیدگاه خود را ثبت کنید