عنوان کتاب: تمدن و ملالت های آن
نویسنده: زیگموند فروید
مترجم: محمد مبشری
تعداد صفحات کتاب: 124 صفحه
زبان کتاب: فارسی
حجم فایل: 6.76 مگابایت
نوع فایل: PDF
کتاب تمدن و ملالت های آن مانند سایر آثار زیگموند فروید با استقبال زیادی در ایران مواجه شده است. مترجمان مختلفی این کتاب را به فارسی برگرداندهاند و ناشران مختلف در زمانهای متفاوت آن را روانهی بازار کتاب ایران کرده اند.
یکی از ترجمه های این اثر بانام « ناخوشایندیهای فرهنگ (تمدن و ناخرسندیهای آن)» با ترجمهی امید مهرگان سال 89 منتشرشده است. انتشارات گام نو این ترجمه را روانهی بازار کتاب ایران کرده است. ترجمهی دیگر این اثر را خسرو همایونپور انجام داده و شرکت چاپ و نشر بینالملل آن را چاپ کرده است. این ترجمه سال 92 به بازار کتاب ایران آمد. بنفشه جعفر نیز این کتاب را با عنوان «تمدن و ناکامیهایش» برای نشر روزگار نو ترجمه کرده است.
همچنین این کتاب با عنوان «ملالتهای تمدن» با ترجمهی محمود بهفروزی نیز در بازار کتاب ایران موجود است. انتشار این ترجمه را نشر مصدق انجام داده است. ترجمهی شاهرخ علیمرادیان از این کتاب با نام «ناخوشیهای تمدن» را نیز انتشارات هاشمی چاپ کرده است. محمد مبشری این کتاب را سال 83 از آلمانی به فارسی برگرداند و نشر ماهی آن را منتشر کرد. این ترجمه از تمدن و ملالتهای آن تاکنون چندین بار تجدید چاپشده است.
« تمدن و ملالتهای آن » یکی از مهم ترین آثار زیگموند فروید، عصبشناس و روانکاو شهیر اتریشی است. فروید این کتاب را در سال ۱۹۲۹ نوشت و آن را در ۱۹۳۰ منتشر کرد. او در این اثر با رویکردی روانشناسانه شکل گیری و تکامل تمدن و فرهنگ را بررسی کرده است.
از نظر او چالش میان اقتضاعات فردی و اجتماعی خاستگاه ملالتهای تمدنی است و موضوع اصلی کتاب هم همین است. او تضادی آشتیناپذیر میان دو گرایش روان بشر که از یکی به سایق عشق و از دیگری به سایق تخریب تعبیر میکند، میبیند. دو گرایشی که تاریخ بشر تاکنون نتوانسته برای از میان برداشتن تضاد بین آنها راه حلی بیابد. این کتاب ۸ فصل دارد و مترجم نیز پیشگفتاری به آن اضافه نموده است. فروید در این کتاب کوچک، مسائلی مانند جاودانگی، فنا، سعادت، روابط انسانی و اجتماعی، عشق و پرخاش را که در کنترل فرهنگ و تمدن درآمدهاند، بررسی روان کاوانه کرده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید