گزارش کار آزمایش یادگیری انتقال دوجانبه
گزارش کار آزمایش ترسیم در آینه
تعداد صفحات: 20 (دو نمونه گزارش کار)
نوع فایل: word
فهرست مطالب نمونه اول:
چکیده
مقدمه
هدف و فرضیه
روش آزمایش
تحلیل
فهرست مطالب نمونه دوم:
چكيده
مقدمه
ادبيات تحقيق
طرح تحقيق
فرضيه ها
شيوه اجراي آزمايش
نتايج آزمايش
بحث و تفسير
گزارش باليني
پيوست
بخشی از متن فایل نمونه اول:
هدف: آزمودن این فرضیه که یادگیری در سطح اندامهای پاسخدهنده (مثلاً انگشتان) انجام نمیگیرد بلکه در سطح اتصالهایی که بین اطلاعات حسی و فرمانهای حرکتی مراکز عصبی برقرار میشود بهوجود میآید.
فرضیه: یادگیری قبلی ، یادگیری بعدی را تسهیل میکند و بین دو نیمکره مغز انتقال اطلاعات صورت میگیرد.
متغیر مستقل: یادگیری ترسیم ستاره در آینه با دست غالب برای اولین بار
متغیر وابسته: بهبود عملکرد دست غالب پس از تمرین و ایجاد یادگیری در دست غیر غالب
وسایل مورد نیاز: وسیله معمول و ساده این آزمایش دستگاه ترسیم در آینه نامیده میشود که از سادهترین شکل آن تا دستگاه تکمیل شده مجهز به زمانسنج و خطاسنج دیجیتال در آزمایشگاههای روانشناسی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاهی که در آزمایشگاه ما مورد استفاده قرار میگیرد شامل دو قسمت است:
1- جعبه فرمان یا کنترل با سطح شیبدار که روی آن یک زمانسنج، یک شمارشگر خطا و سه کلید مشاهده میشود. کلیدها برای شروع آزمایش، متوقف کردن زمانسنج و صفر کردن شمارشگر خطا به کار میرود. در پشت این دستگاه کلید خاموش و روشن کردن و محل اتصال آیینه به جعبه فرمان قرار دارد.
2- صفحه فلزی که یک طرح ستاره شکل عایق روی آن قرار دارد، یک آیینه که طرح ستاره شکل در آن منعکس میشود و یک مانع قابل تنظیم که مانع دیدن طرح ستاره شکل به صورت مستقیم میگردد. به این قسمت یک قلم فلزی نیز ضمیمه شده است که پس از اتصال آن به جعبه فرمان آزمودنی به وسیله آن طرح ستاره شکل را در آیینه ترسیم میکند. هر برخورد این قلم با کنارههای مسیر به عنوان خطا در شمارشگر ثبت میشود.
روش آزمایش:
1- آزمودنی در مقابل دستگاه مینشیند یا میایستد به طوری که بتواند به راحتی قلم را درون ستاره حرکت دهد؛
2- آزمودنی با دست غیر غالب (معمولاً دست چپ)، از نقطه شروع حرکت میکند و در جهت خلاف حرکت عقربههای ساعت یک ستاره کامل میکشد. آزماینده کل زمان صرف شده و تعداد خطا را ثبت میکند.
3- آزمودنی با دستی که مهارت دارد (معمولاً دست راست)، باز هم از نقطه حرکت شروع میکند و در جهت حرکت عقربههای ساعت یک ستاره میکشد، زمان صرف شده و تعداد خطا ثبت میشود و این عمل 10 بار تکرار میگردد.
4- پس از 10 تمرین با دست غالب، آزمودنی باز هم با دست غیر غالب شروع میکند و در جهت خلاف حرکت عقربههای ساعت یک تمرین دیگر انجام میدهد.
در گروه ما این آزمایش با 4 آزمودنی انجام شد و نتایج زیر به دست آمد.
بخشی از متن فایل نمونه دوم:
نتايج آزمايش:
با توجه به نتايج بدست آمده از مراحل 12 گانه و مقايسه تعدا خطاها زمان انجام فعاليت و ضريب انتقال به اين نتيجه مي رسيم كه تمرين و تكرار باعث انتقال اطلاعات از نيمكرههاي مغز به يكديگر كاهش تعداد خطاها و هم چنين كاهش زمان انجام آزمايش در مراحل 12 گانه گرديده است. (نمودارهاي ارائه شده در پيوست).
بحث و تفسير
در اين آزمايش طبق جدول نتايج و نيز طبق نمودارها آزمودني در مرحله 1، 228 خطا مرتكب شده است. اين مرحله را با زمان 263 ثانيه پيموده و در مرحله 12 نيز تعداد خطاهاي وي به 45 كاهش يافته و مسير را نيز با 40 ثانيه زمان طي كرده است.
پس از مقايسه مراحل او 12 با يكديگر و طبق فرمول بدست آمده ميزان ضريب آزمودني كه 82/0 مي باشد كه با توجه به جدول نتايج نيز به تدريج كه آزمودني به مراحل آخر نزديك شده از ميزان خطا و زمان سپري شده كاسته شده است هر چند كه در بعضي مراحل مياني افزايش داشته اما در مجموع اين نتيجه را مي توان گرفت كه اطلاعات از يك نيمكره به نيمكره ديگر منتقل ................
دیدگاه خود را ثبت کنید