گزارش کار گزارش کار آزمایش ادراک سوسو
تعداد صفحات: 13
نوع فایل: WORD
+فایل هدیه: نمونه دوم آزمایش آستانه ادراکی سوسو
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
تعریف آستانهها
روشهای تعین آستانهی مطلق
نور و بینایی
توضیح آزمایش
وسایل لازم برای آزمایش
روش کار
نتایج
تحلیل
منابع
بخشی از متن فایل:
روش کار
آزمودنی چشمان خود را روی محل دید قرار داده و به داخل جعبه نگاه میکند. آزمونگر بعد از روشن کردن دستگاه و روشن شدن لامپ درون جعبه، از آزمودنی میخواهد تا همانطور که درون جعبه را میبیند، با دست خود فرکانس لرزش نور را تنظیم کند و نقطهی آستانهی ادراک سوسوی خود را بیابد. سپس به آزمونگر بگوید تا نتیجه را ثبت کند. این کار را حدّاقل10 بار برای هر آزمودنی انجام میدهد.
ما در این آزمایش با توجّه به کمبود وقت و محدود بودن تعداد آزمودنیهایمان به حدّاقل اکتفا کرده و این آزمایش را بر روی 3 نفر که یکی از آنها خودِ آزمونگر میباشد امتحان کردهایم. هر آزمودنی میبایست بیست بار این عمل را تکرار کند و نتیجه را به آزمونگر اعلام نماید. به این صورت که ابتدا وقتی دستگاه روشن میشود نور داخل جعبه تقریباً با فرکانس 30 الی 40 هرتز در حال سوسو کردن است. این بدین معناست که آزمودنی حتماً میتواند در اوّلین بار چشمک زدن لامپ را ببیند. او میبایست این بیست مرحله را به دو بخش ده تایی تقسیم کند و به صورت یکی در میان یعنی، یکی از کمترین حدّ فرکانس و دیگری از بیشترین حدّ فرکانس این آزمایش را انجام دهد تا بیست مرتبه به پایان رسد و هر بار میبایست نتیجه را به آزمونگر اعلام کند تا او این نتایج را ثبت نماید. متوسّط آستانهی ادراک سوسو تقریباً چیزی معادل 42 هرتز میباشد که این نتیجه را باید با آزمایشهای بسیار زیاد بر روی آزمودنیهای گوناگون انجام داد.
دستگاهی که به وسیلهی آن میتوانیم آستانهی ادراک سوسو را در افراد اندازه گیری کنیم، دستگاه اندازهگیریِ بسامد سوسو نام دارد.
اين دستگاه آستانهی ادراك يك منبع نوريِ چشمكزن را به صورت ديجيتال اندازهگيري ميكند و براي انجام آزمايش آستانهی مطلق و اختلافي به كار ميرود.
نتایج
نتایجی که بنده از گرفتن این آزمایش از آزمودنیها به دست آوردم به شرح زیر میباشد که در جدولی تنظیم شده است:
دیدگاه خود را ثبت کنید