دو نمونه گزارش کار آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد
تعداد صفحات: 25 (دو نمونه گزارش کار)
نوع فایل: word
فهرست مطالب نمونه اول:
هدف
وسایل آزمایش
نمونه
روش آزمایش
تحلیل نتایج
نتیجه گیری
فهرست مطالب نمونه دوم:
چكيده
مقدمه
ادبيات پژوهش
متن تحقيق
فرضيه تحقيق
متغيرهاي آزمايش
شيوه اجرا و طرح آزمايش
شيوه اجرا
دستورالعمل به آزمودني
نتايج آزمايش
بحث و تفسير
گزارش باليني
پيوست ها
تفاوت ميانگين ها
بخشی از متن فایل نمونه اول:
روش آزمایش :
آزمودنی را درمقابل خود نشاندیم، چشمانش را بستیم و مدادی را در دستش قرار دادیم. یک برگ کاغذ میلی متری ویک عدد خط کش که بر روی ضلع پایین کاغذ قرار گرفته بود در مقابلش بر روی میز قرار دادیم. وبه او گفتیم که باید با دست چپ خط کش را نگه دارد.خط کش دوم را در ده سانتی خط کش اول وبه موازات آن قرار دادیم. خط کش دوم به عنوان نشانه مورد استفاده قرار می گرفت. در این شرایط مراحل آزمایش را آغاز کردیم.
مرحله اول. هدف این مرحله بررسی این واقعیت بود که آزمودنی در حالیکه فقط از توانایی حسی ــ حرکتی خود استفاده می کند، با چه دقتی می تواند فاصله را ارزیابی کند. دست آزمودنی را گرفتیم و نوک مداد او را در مقابل ودر انتهای سمت چپ کاغذ میلی متری قرار دادیم وبه او گفتیم که از طرف خود به طرف ما خطوط ده سانتی رسم کند و برای اینکه بداند خط ترسیمی ده سانت شده یانه به او گفتیم که خط کش دیگری در ده سانتی خط کش شما قرار دارد. این خط کش برای 5 تمرین اول سر جایش قرار دارد. پس از رسم 5خط خط کش دوم را برداشتیم ودست آزمودنی را گرفتیم و نوک مدادش را در نقطۀ دیگری که یک سانت داز نقطۀ اول فاصله داشت قرار دادیم. وازاو خواستیم یک خط ده سانتی رسم کند. این عمل مرتباً تکرار شد تا 20 خط بدین طریق رسم شد.(جمعاً 25خط) در این اوضاع از دادن هر گونه تفسیری خودداری می کردیم. سپس کاغذ را عوض کردیم بدون آنکه آزمودنی خطوط را ببیند.
مرحلۀ دوم. هدف این مرحله تأثیر آگاهی از نتایج بر عملکرد جاری بود.
برای 5تمرین اول خط کش دوم را سر جایش قرار دادیم وبعد از آن نشانه را برداشتیم و از آزمودنی خواستیم 20خط ده سانتی رسم کند. در این مرحله در هر ترسیم طول خط ترسیمی را به اطلاع آزمودنی می رساندیم. پس از ترسیم خطوط کاغذ را عوض کردیم. بدون آنکه آزمودنی خطوط را ببیند.
مرحله سوم. تکرار دقیق مرحله اول. هدف این مرحله آن بود که ثابت کنیم که آگاهی از نتایج در مرحله دوم، نتایج مرحله سوم را تحت تأثیر قرار می دهد یعنی کاری که در مرحلۀ دوم انجام گرفته موجب یادگیری شده است. به عبارتی آگاهی از نتایج عملکردهای بعدی را تحت تأثیر قرار می دهد.
تحلیل نتایج :
1ــ برای هر یک از موقعیتها میانگین و انحراف استاندارد طول 20خط آخررا محاسبه کردیم. طول خط ترسیمی از روی خطی که عمود بر خط مبدأ اخراج گردیده بود اندازه گیری کردیم. ........
بخشی از متن فایل نمونه دوم:
شيوه اجرا:
در ابتدا روي هر سه صفحه كاغذ شطرنجي ميليمتري، دو خط به موازات هم و به فاصلة cm10 رسم مي كنيم. البته در هنگام رسم اين دو خط بايد اين نكته را در نظر داشت كه مداد را زياد فشار ندهيم تا اثر آن روي كاغذ قابل لمس نباشد، آزمودني و آزماينده هر دو پشت يك ميز روبروي هم مينشينند و جاي آزمودني بايد راحت بوده و وي نيز بر ميز تسلط داشته باشد. حال صفحه هاي شطرنجي را جلوي وي مي گذاريم چشم بند را به وي مي دهيم تا چشمانش را كاملاً بپوشاند تا نتواند صفحه شطرنجي را ببيند. يكي از خطوط رسم شده خط پايه و ديگري خط معيار نام دارند.
دستورالعمل به آزمودني:
اين آزمايش است براي بررسي عملكرد شما و اثر آگاهي بر روي آن. البته از شما ميخواهيم كه چشم بند را روي چشمان خود به گونه اي قرار دهيد كه جلوي ديد شما را كاملاً بگيرد. بعد مداد را در دست خود بگيريد. از خط پايه كه من نوك مداد در دست شما را روي آن قرار ميدهيم به سمت بالا و خط معيار خطي رسم كنيد. شما به هيچ وجه اجازه اينكه دست خود را در هنگام رسم خط بلند كنيد و دوباره دنباله خط را بكشيد نداريد. ابتدا 5 خط را به صورت تمريني رسم مي كنيد، كه در اين حالت من خط كشي را روي خط معيار براي آگاهي شما نگه خواهيم داشت. پس از آن بايد 20 خط رنگي هم رسم كنيد . منتهي اين 20 خط را بدون اينكه از محل خط معيار آگاهي داشته باشيد رسم خواهيد كرد. خط كشي روي خط پايه است كه من آن را براي شما در تمام مراحل نگه مي دارم تا محل خط پايه را تشخيص دهيد.»
مرحله1: ابتدا دو خط كش را روي خط معيار و پايه قرار مي دهيم و با دست نگه ميداريم تا جابجا نشوند. مداد را به دست آزمودني مي دهيم. سپس از او مي خواهيم كه از خط پايه به خط معيار 5 خط را به عنوان تمرين رسم كند. البته قبلاً بايد دستورالعمل آزمايش را به وي بدهيم.
بعد از اينكه آزمودني 5 خط تمريني را رسم كرد خط كشي را كه روي خط معيار نگه داشته بوديم، برميداريم و آزمودني بايد 20 خط را خودش بكشد. در جريان اين كار ما فقط نوك مدادش را روي خط پايه قرار مي دهيم و به او چيزي درباره عملكردش نميگوييم . پس از اينكه اين 20 خط را كشيد اگر آزمودني خسته بود و نيازي به استراحت داشت مي تواند چشم بند را بردارد و به استراحت بپردازد.
مرحله 2: مرحله 2 نيز مانند مرحله اول مي باشد، با اين تفاوت را در اين مرحله بعد از كشيدن هر خط بوسيله آزمودني، آزماينده بازخوردي از نحوه عملكرد آزمودني به وي مي دهد. اين بازخود به صورت بيان فاصله انتهاي خط رسم شده بوسيله آزمودني با خط معيار، توسط آزماينده مي باشد به عبارتي متغير مستقل كه همان بازخورد طول خط است، فقط در مرحله 2 اعمال مي شود.
مرحله 3: اين مرحله كاملاً مانند مرحله يك اجرا مي شود و مانند مرحله نيست كه بازخورد داده شود نكاتي را كه در انجام اين آزمايش مطرح اند به قرار زير مي باشند:
1- ميزان انحناي خطوط اهميتي ندارد فقط فاصله بين نقاط شروع و پايان ملك عملكرد هستند.
2-متغير مستقل فقط در مرحله 2 اعمال مي گردد.
3-در بين مراحل اگر آزمودني خسته شده، مي تواند در انتهاي هر مرحله چشم بندش را بردارد و استراحت كند.
4-مي توانيم براي اينكه خط ها روي هم رسم شوند يا فاصله شان زياد نگردد، نقطه شروع را براي آزمودني مشخص و تعيين نماييم.
5-هيچ گاه نيابد آزمودني خطي را ناپيوسته رسم كند.
6-كشيدن خط ميبايد از پايين به بالا باشد، به صورتي كه آزمودني در رسم خطوط راحت نباشد. چون اگر راحت باشد، نوعي مهارت سنجي است. اما ما فقط ميخواهيم تغيير عملكرد را بر اثر داده بازخورد بسنجيم.
نتايج آزمايش :
با توجه به نمرات t استودنت بدست آمده و مقايسه آنها با اعداد جدول در سطوح 01/0 و 05/0 با درجات آزادي 19=
دیدگاه خود را ثبت کنید